Monitorizați utilizarea smartphone-ului copiilor dvs. cu Hoverwatch

Monitorizați utilizarea smartphone-ului copiilor dvs. cu Hoverwatch
⏱️ 6 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către echipa Hoverwatch. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Sunteți îngrijorat că copilul dvs. ar putea să abuzeze de smartphone-urile sau de privilegiile pe Internet? Sau poate bănuiești că se întâlnesc cu mulțimea greșită. Ce se întâmplă dacă v-am spune că există o modalitate prin care puteți monitoriza de la distanță toate activitățile pe care le desfășoară pe smartphone-urile lor, fără a fi observați?

Sigur, există o modalitate de a face acest lucru, dar veți avea nevoie de un software de urmărire mobil, cum ar fi Hoverwatch. După ce am petrecut ceva timp de calitate cu Hoverwatch, iată ce am aflat despre această aplicație.

Ce este Hoverwatch?

Hoverwatch este un software eficient de urmărire a computerelor și smartphone-urilor care este utilizat în mod activ de milioane de părinți din întreaga lume. Ca aplicație de monitorizare smartphone, Hoverwatch urmărește și înregistrează texte, apeluri, contacte, detalii calendar, chat-uri (WhatsApp, Facebook, Instagram, Snapchat) și activități pe Internet, precum și locații GPS ale dispozitivului țintă fără a fi detectate.

Ce face din Hoverwatch un software excelent de monitorizare?

Iată care sunt caracteristicile esențiale care fac ca Hoverwatch să iasă din competiție.

1. Urmărirea activităților în rețelele sociale

Fie că este vorba de WhatsApp, Facebook, Instagram sau orice altă platformă de rețea socială, Hoverwatch va monitoriza în tăcere și vă va oferi detalii despre fiecare jurnal de chat. Cu această aplicație, poți să fii cu ochii pe cei dragi și să știi exact cu cine discută și despre ce vorbesc prin rapoartele de chat.

Hoverwatch va trimite capturi de ecran ale fiecărui chat către tabloul de bord al contului dvs. de utilizator. În acest fel, dacă copilul dvs. s-a alăturat unui grup de WhatsApp ticălos care îi poate expune la conținut inacceptabil, veți ști și îi puteți sfătui în consecință.

2. Text, Instant Messenger și Urmărirea apelurilor

Dacă copiii dvs., în special adolescenții, află că activitățile lor online sunt monitorizate, este probabil să treacă la mesaje text tradiționale. Chiar și în modul offline, nu vor putea să alunece din mânerul Hoverwatch.

hoverwatch-texte-monitorizare

Cu urmăritorul de mesaje text al Hoverwatch, veți obține informații detaliate despre mesajele primite și de ieșire cu o ștampilă de timp, precum și conversațiile din mesageria instantanee precum Facebook și Viber.

Și nu sunt doar texte simple. De asemenea, veți putea vizualiza și salva orice media – fotografii, imagini, înregistrări vocale și orice altceva care a fost trimis prin messenger. Cat de tare e asta? Această aplicație înregistrează chiar apelurile efectuate și primite cu dispozitivul țintă.

După descărcarea apelurilor, acestea sunt salvate în contul dvs. personal Hoverwatch și le puteți asculta oricând doriți.

3. Urmărirea activității browserului

Îți faci griji cu privire la ceea ce fac copiii tăi pe internet? Hoverwatch vă poate ajuta și în acest sens.

hoverwatch-browser-history-tracker

Cu acest tracker istoric al browserului, veți putea vizualiza adresa fiecărui site pe care îl vizitează copiii dvs., precum și ora exactă a vizitei lor.

4. Urmărirea calendarului și a listelor de sarcini

O aplicație excelentă de control parental nu trebuie doar să urmărească conversiile și activitățile online, ci ar trebui să vă spună și ce intenționează să facă copiii dvs. Dacă trebuie să știți ce fac copiii dvs. sau unde intenționează să meargă, funcția de urmărire a calendarului Hoverwatch poate fi foarte utilă.

hoverwatch-calendar-watch-1

Toate notele și listele de sarcini făcute de utilizator în calendarul dispozitivului țintă vor fi, de asemenea, disponibile pe tabloul de bord Hoverwatch.

hoverwatch-calendar-watch-2

În combinație cu texte, apeluri și urmărire socială, această aplicație vă va oferi informații detaliate despre ceea ce fac copiii dvs.

4. Urmărirea locației

Acest software vă permite să obțineți informații precise despre locația dispozitivului țintă.

hoverwatch-geo-tracking-1

Pentru ca funcția de urmărire a locației Hoverwatch să funcționeze, GPS-ul și Wi-Fi (sau datele mobile) de pe dispozitivul țintă trebuie să fie activate.

5. Mod Stealth

O aplicație excelentă de urmărire și monitorizare ar trebui să-și poată face treaba și să obțină cât mai multe informații posibil fără a fi detectată. Din fericire, Hoverwatch poate funcționa nedetectat, datorită modului său stealth. După ce ascundeți pictograma, aceasta rămâne ascunsă de utilizatorul dispozitivului țintă și nici nu o veți găsi în lista aplicațiilor instalate.

Noțiuni introductive despre Hoverwatch

Pentru a începe, mergeți la Site-ul Hoverwatch și creați un cont. Apoi, instalați aplicația pe dispozitivul țintă și apoi configurați dispozitivul – acordați permisiuni, permiteți urmărirea aplicației, dezactivați optimizarea bateriei și multe altele. Iată un videoclip de două minute despre cum să configurați dispozitivul țintă.

Hoverwatch vă permite să conectați până la douăzeci și cinci de dispozitive și să le monitorizați de la distanță. Atâta timp cât toate dispozitivele dvs. țintă sunt conectate la Internet, veți putea vizualiza activitățile lor de la distanță conectându-vă la contul dvs. și făcând clic pe numele dispozitivului țintă.

Am reușit să configurez și să monitorizez patru dispozitive care rulează versiunea Android 4.1, 4.4, 6 și 7. Toate jurnalele pentru Android 6 și 7 au fost încărcate cu succes pe tabloul meu de bord Hoverwatch, inclusiv capturi de ecran. Cu toate acestea, am întâmpinat probleme cu dispozitivele care rulează Android 4.1 și 4.4, deoarece acestea nu au putut actualiza jurnalele de chat (WhatsApp, Instagram, Facebook).

Pentru a opri monitorizarea, trebuie doar să selectați dispozitivul și să faceți clic pe fila Setări. Veți găsi opțiuni pentru oprirea monitorizării dispozitivului sau ștergerea dispozitivului.

hoverwatch-stop-monitoring-device

Prețuri

Hoverwatch oferă un foarte flexibil și preturi competitive. În prezent, compania oferă 3 planuri: personal, familial și de afaceri.

  • Personal: Acest plan vă permite să monitorizați un singur dispozitiv odată, iar prețurile încep de la 8,33 USD pe lună.
  • Familie: Acest plan vă permite să monitorizați până la cinci dispozitive, iar prețurile încep de la 3,33 USD / lună pe dispozitiv.
  • Afaceri: Acest plan vă permite să monitorizați până la douăzeci și cinci de dispozitive, iar prețurile încep de la 1,67 USD / lună pe dispozitiv.

Argumente pro şi contra

Iată avantajele și dezavantajele pe care le-am găsit cu software-ul.

Pro

  • Instrumente de monitorizare cuprinzătoare și detaliate care vă oferă acces virtual la dispozitivul țintă
  • Ușor de configurat și de utilizat
  • Mod stealth care vă permite să spionați fără a fi detectat
  • La prețuri competitive

Contra

  • Nu este disponibilă nicio versiune pentru iOS
  • Este necesară înrădăcinarea pentru versiunile Android anterioare Android 6 pentru a accesa jurnalele de chat

Încheierea

Astăzi, piața este inundată de aplicații de spionaj care pretind că monitorizează și urmăresc dispozitivele de la distanță. Indiferent dacă fac sau nu publicitatea, nu putem spune cu siguranță. Dar un lucru pe care îl știm sigur este că Hoverwatch este fiabil și nu va dezamăgi atunci când vine vorba de monitorizare și urmărire.

După ce am testat acest software pe diferite versiuni de Android, l-aș recomanda oricărei persoane care caută un software eficient de urmărire și monitorizare.

Hoverwatch

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x