Monitorizați zborurile cu aceste 5 aplicații Android gratuite

Monitorizați zborurile cu aceste 5 aplicații Android gratuite
⏱️ 5 min read

Monitorizarea unui zbor de pe dispozitivul dvs. Android este mai ușoară ca niciodată. Următoarele aplicații sunt gratuite și vă vor oferi informațiile menționate anterior, astfel încât să știți când va ateriza vărul dvs. din New York.

Unele aplicații au mai multe funcții decât altele, dar, sperăm, veți găsi cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Unii vor cere să vă înscrieți pentru un cont plătit, dar depinde de dvs. dacă merită sau nu.

1. FlightAware Tracker de zbor

FlightAware Tracker de zbor vă poate ține informat în diferite moduri. De exemplu, puteți obține tot felul de informații pe un anumit zbor, cum ar fi ruta, viteza la sol, altitudinea, originea, destinația și chiar numărul de poartă. Puteți obține informații despre zboruri din SUA sau Canada.

air-info

Există diferite moduri în care puteți urmări un zbor, cum ar fi numărul de zbor și numărul de coadă. De asemenea, puteți găsi zboruri în jurul dvs. cu funcția „Aproape de mine” în setările aplicației. Atingeți figura avionului și obțineți date de zbor, cum ar fi ora sosirii, destinația, durata zborului și multe altele.

Puteți vedea, de asemenea, informații despre zboruri private, iar avioanele charter și alertele de zbor pot fi trimise și altei persoane. Va trebui să acordați aplicației permisiunea de a vă accesa contactele pentru a utiliza această funcție.

2. Flightradar24 Flight Tracker

air-flightradar

Atingând bara de căutare din partea de sus când deschideți FlightRadar24, puteți căuta zboruri după rută, companie aeriană, aeroport și proximitate. Când căutați în funcție de aeroport, puteți obține informații precum cele afișate pe hartă, afișarea bordului de sosire, afișarea bordului de plecare, afișarea avionului la sol, afișarea vremii și găsirea unui zbor.

Puteți alege dintre diferite tipuri de hărți, cum ar fi normal, teren, satelit, hibrid, argintiu, întunecat, vinete și simplu. Îndreptând telefonul către un avion în aer, puteți obține și informații generale despre zbor.

Aplicația nu este complet gratuită. Cu planul de bază, vă bucurați doar de urmărirea zborurilor live, dar planurile argint (1,48 USD pe lună) și aur (3,90 USD pe lună) oferă mai multe caracteristici, cum ar fi limitele ATC, diagrame aeronautice și multe altele!

3. FlightStats

statistici aer-zbor

FlightStats este posibil să nu aibă la fel de multe funcții ca alte aplicații din listă, dar vă oferă elementele de bază. Vă permite să urmăriți zborurile fie prin zbor, aeroport sau rută.

Pentru a căuta după zbor, veți avea nevoie de informații precum compania aeriană, numărul zborului și data zborului. Pentru a găsi un zbor către aeroport, va trebui să știți numele aeroportului, data zborului și compania aeriană. Nu în ultimul rând, pentru a utiliza opțiunea de rută, va trebui să introduceți aeroportul de plecare, aeroportul de sosire, data zborului și compania aeriană.

De asemenea, puteți păstra informații despre zborul dvs. particular în fila Zborurile mele pentru acces ușor. În fila Aeroporturi puteți obține informații precum indicele de întârziere, data și ora locală. Puteți partaja aceste informații atingând opțiunea de partajare din partea dreaptă sus.

4. Urmărirea stării zborului companiei aeriene și bordul de zbor al aeroportului

air-flighthero

Starea zborului companiei aeriene este o aplicație colorată. În funcție de altitudinea pe care a ajuns-o un zbor, aceasta va determina ce culoare va avea avionul. De exemplu, dacă un avion a atins patruzeci de mii de picioare în altitudine, avionul va avea o culoare roz strălucitor. Toate celelalte altitudini au culoarea lor particulară.

Atingeți un avion din radar și obțineți informații precum distanța, viteza, direcția și altitudinea în timp real. Glisați spre dreapta din partea stângă a afișajului, și în Fotografii bilete, puteți salva imagini ale biletelor de avion pentru acces mai rapid la informații.

În opțiunea Aeroport (de asemenea, în meniul glisant) puteți obține informații generale de zbor ale diferitelor zboruri fără a introduce un număr de zbor. Aplicația vă va ghida cum puteți utiliza această caracteristică.

De exemplu, vă va arăta cum puteți vedea doar ce avioane aterizează între o anumită perioadă. Alte filtre vă vor permite doar să vedeți zboruri bazate pe compania aeriană, starea (anulată, la timp etc.) și destinația acestora.

5. RadarBox – Tracker de zbor live și starea aeroportului

aer-radarboxverde

Cu RadarBox veți obține ceea ce ar trebui să ofere fiecare aplicație de zbor: informații generale despre zbor, cum ar fi coordonatele, ruta, ora de aterizare programată și cât de departe este călătoria.

Chiar sub numărul zborului, veți vedea în procente cât va dura mai mult zborul. În timp ce vă uitați la un avion pe radar, există și o opțiune de a urma acel plan. Puteți vizualiza radarul gratuit, fie în modul clasic, fie în modul întunecat. Există alte opțiuni, cum ar fi satelitul hibrid și SkyVector hi / low / vfr, dar va trebui să vă înscrieți pentru un plan de utilizare a acestora.

aer-greenradar

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, vor exista câteva opțiuni care vor fi blocate. Pentru a le debloca, va trebui să vă înscrieți pentru un plan. Când selectați o caracteristică, aplicația vă va arăta automat planul la care trebuie să vă înscrieți pentru a utiliza acea caracteristică. Puteți alege dintre Spotter, Pilot și business. Serviciul RadarBox este, de asemenea, disponibil pe site-ul său web, deci nu este nevoie să instalați o aplicație suplimentară dacă nu doriți.

Concluzie

Datorită tuturor acestor aplicații, veți ști întotdeauna unde se află un anumit avion în timp real. Fiecare aplicație se remarcă printr-o anumită opțiune pe care ar putea să o aibă și, sperăm, ați găsit o aplicație pe care o veți păstra pe dispozitiv. Pe care o vei încerca mai întâi?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x