Motorola aggiungerà la tecnologia wireless over-the-air ai suoi dispositivi

Motorola va adăuga tehnologie wireless over-the-air la dispozitivele sale

⌛ Reading Time: 3 minutes

Când vorbim astăzi despre încărcarea fără fir, vorbim mai ales despre încărcarea Qi, care încă trebuie să fie direct sub dispozitiv. Motorola trece mai departe de asta, semnându-se cu GuRu Wireless, acceptând să adauge tehnologia sa wireless over-the-air la dispozitivele sale.

Acordul wireless Motorola – GuRu

Motorola și GuRu Wireless a anunțat un efort comun cu tehnologie wireless over-the-air. Acest acord va face din Motorola primul care aduce această tehnologie pe care GuRu o oferă smartphone-urilor și altor dispozitive.

„La Motorola, lucrăm constant pentru a aduce pe piață inovații care pot îmbunătăți viața consumatorilor noștri. Cu această soluție, vom oferi o privire asupra libertății și flexibilității de care utilizatorii se pot bucura cu o tehnologie revoluționară de rețea wireless, ”a declarat vicepreședintele Motorola al produsului Dan Dery. „Cu GuRu, ne imaginăm o nouă generație de dispozitive alimentate fără fir.”

Tehnologia GuRu aduce putere dispozitivelor la wați peste dispozitive. Mini-modulele brevetate vor permite dispozitivelor să fie alimentate la distanță prin transfer de precizie de energie, făcându-le cu adevărat wireless.

„Inovația a făcut întotdeauna parte din ADN-ul Motorola. Compania ne-a îmbogățit mult timp viața cu ecosistemul său de dispozitive și soluții inteligente “, CEO-ul GuRu și cofondator Florian Bohn.

Cu asta tehnologie wireless over-the-air, Undele de 20 GHz sunt utilizate pentru alimentarea dispozitivelor. Butucii de încărcare fasciculează alimentarea dispozitivelor și îl pot pune chiar într-o pauză dacă determină o obstrucție. Dacă dispozitivul este mutat, butucul va muta fasciculul.

Două telefoane fără fir Motorola Guru

Fasciculele trimit energie la o rată de aproximativ 5t până la 10 wați, ceea ce este aproape de rata încărcătoarelor Qi și a unor încărcătoare de telefon mai mici. Poate fi folosit pentru alimentarea dispozitivelor care necesită mai multă energie, cum ar fi laptopurile și chiar dronele care au nevoie de 10 ori mai mult decât această cantitate.

Gândul este că butucii ar putea fi poziționați deasupra unei camere, cum ar fi într-un corp de tavan de birou. Acestea ar putea fi, de asemenea, integrate în alte dispozitive, cum ar fi difuzoarele inteligente.

Vom ajunge la True Wireless?

Nu a fost prevăzută nicio dată pentru lansarea dispozitivelor Motorola cu tehnologia wireless over-the-air. Acest lucru duce la presupunerea că ar putea dura ceva timp.

O altă întrebare rămasă fără răspuns este dacă acordul GuRu cu Motorola este exclusiv. Dacă este, înseamnă că fiecare producător de smartphone-uri va avea propriul hub? Asta ar putea face un birou foarte ocupat. Poate că această întrebare va primi răspuns în lunile următoare.

Încă nu sunteți sigur de încărcarea wireless? Citiți mai departe pentru răspunsul la încărcarea telefonului fără fir vs. prin cablu: care este mai bine?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.