Movavi Suite - Set de instrumente video all-in-one pentru Windows

Movavi Suite – Set de instrumente video all-in-one pentru Windows

Dacă doriți să creați videoclipuri distractive pe desktop, Movavi Video Suite ar fi o opțiune utilă pentru dvs. Movavi Video Suite este un program cuprinzător de realizare video cu tot ce aveți nevoie pentru a deveni propriul dvs. maestru de film acasă. Folosind Movavi, puteți înregistra cu ușurință propriul ecran al computerului și îl puteți transforma într-un videoclip uimitor în cel mai scurt timp.

Caracteristici

Editați videoclipurile: Movavi vine la pachet cu toate filtrele de calitate profesională pentru a adăuga tot felul de efecte și tranziții la videoclipurile tale. Are suport pentru prezentarea de diapozitive, precum și pentru videoclipuri 3D.

Conversia videoclipurilor: Folosind modul de conversie SuperSpeed ​​al Movavi, puteți converti rapid toate media între 180 de formate diferite. Mai mult, cu presetările inteligente concepute pentru anumite dispozitive, puteți converti rapid videoclipul cu un singur clic.

Ecran de înregistrare: Movavi vine cu un modul de înregistrare a ecranului încorporat care vă poate înregistra ecranul la 60 de cadre pe secundă. De asemenea, poate înregistra de pe camera web și / sau microfonul extern atașat la computer.

Jucător integrat: Folosind playerul integrat, puteți reda tot conținutul multimedia, astfel încât să puteți lucra la ele fără a instala codecuri terțe sau a vă baza pe alte playere media. Player-ul media Movavi este, de asemenea, capabil să redea videoclipuri 3D, precum și să redea videoclipuri 2D în modul 3D.

Instalare și utilizare

Movavi vine atât în ​​versiunea gratuită, cât și în cea plătită (59,95 dolari). Poti descarca si instaleaza ca orice alt software Windows. Odată instalat, lansați aplicația.

Dacă aveți deja cheia de înregistrare, faceți clic pe butonul “Activare”. Acum introduceți cheia, selectați opțiunea “Activare Internet” și faceți clic pe butonul “Următorul” pentru a finaliza procesul de activare. După activare, reporniți aplicația pentru a reflecta modificările.

movavi-înregistrare

După cum puteți vedea, interfața este minimă și colorată și afișează toate caracteristicile organizate în diferite categorii, cum ar fi video, audio, fotografie, date și extras.

movavi-homescreen

Pentru a converti un videoclip dintr-un format în altul, selectați opțiunea “Conversie video” din categoria “Video”.

movavi-select-convert-video

Acțiunea de mai sus va deschide fereastra “conversie video sau audio”. Fereastra este în cea mai mare parte simplă, afișând toate opțiunile esențiale fără a vă deranja cu meniurile. De asemenea, are un player integrat pentru a previzualiza conținutul media.

movavi-conversion-window

Pentru a converti un videoclip, selectați fișierul video făcând clic pe butonul “Adăugați videoclip” sau glisând și fixând fișierul în fereastra de conversie. Acum selectați formatul de conversie dorit din câmpul “Convertiți în” și selectați, de asemenea, destinația fișierului convertit. Dacă este necesar, puteți încărca și videoclipul convertit în alte servicii online selectând opțiunea “Încărcare în” din partea de jos.

movavi-select-file

Puteți modifica setările de conversie, cum ar fi rata de cadru, rata de biți, codex, dimensiunea cadrelor etc., făcând clic pe butonul “Setări” de lângă câmpul “Convertiți în”.

setări de conversie movavi

După ce ați terminat setările, faceți clic pe butonul “Convert” din fereastra principală. Această acțiune va începe conversia și, dacă metoda de conversie este acceptată de modul SuperSpeed, conversia va fi mult mai rapidă decât cele obișnuite.

movavi-convert-button

După finalizarea conversiei, puteți accesa fișierul convertit din unitatea sau folderul de destinație.

movavi-fișier convertit

Asta este tot ce trebuie făcut și este atât de simplu să lucrezi cu Movavi Video Suite. Chiar și instrumentul de editare video este foarte potrivit pentru începători, cu aproape toate caracteristicile de care veți avea nevoie vreodată.

movavi-promovare

Ocazional, software-ul afișează ferestre pop-up auto-promoționale, chiar și în versiunea plătită, dar acestea pot fi ușor dezactivate bifând caseta de selectare “Nu mai afișa acest lucru din nou” în fereastra promoțională. În afară de asta, Movavi este un instrument util pentru a edita, converti și gestiona rapid conținutul multimedia.

Credite video: B-Roll pe plajă