Navigați anonim cu CyberGhost VPN (Giveaway)

Navigați anonim cu CyberGhost VPN

⌛ Reading Time: 3 minutes

Dacă doriți să vă protejați confidențialitatea online, există o mulțime de modalități prin care puteți naviga anonim. Una dintre modalități este utilizarea unei rețele TOR, dar aceasta va necesita o configurare complicată. O modalitate mai ușoară este să vă conectați printr-un VPN, iar acest lucru oferă CyberGhost VPN: securitate și anonimat pe web. Și da, avem un cadou pentru acest serviciu extraordinar. Citiți mai departe pentru mai multe detalii.

Când vine vorba de servicii VPN, le puteți găsi cu ușurință pe Google. VPN diferit servește nevoi diferite – unele vă permit să descărcați / vizualizați conținut blocat dintr-o altă țară, în timp ce altele sunt axate pe oferirea unui mediu sigur pentru a fi online. CyberGhost VPN aparține acestuia din urmă. Când accesați site-ul său web, nu veți vedea descrieri precum “descărcări rapide”, “deblocați site-uri web” etc. În schimb, veți găsi descrierea modului în care CyberGhost VPN vă criptează datele și vă protejează confidențialitatea online.

Când sunteți conectat la CyberGhost VPN, adresa dvs. IP este mascată cu o altă adresă IP offshore și vă conectează la un server anonimizat unde locația dvs. originală nu poate fi detectată. În plus, criptează tot traficul de internet dintre dvs. și serviciul VPN, astfel încât datele dvs. nu pot fi ascultate de către alții.

CyberGhost VPN vine cu un client desktop pentru Mac OS X și Windows și aplicații pentru Android și iOS. Pentru Linux și alte dispozitive, puteți configura manual PPTP / L2TP / OpenVPN pentru a vă conecta la CyberGhost.

Aceasta este ceea ce veți vedea când deschideți clientul desktop CyberGhost. Afișează o hartă cu locația dvs. originală.

Pentru a vă conecta la CyberGhost VPN, trebuie doar să faceți clic pe butonul mare “PORNIT” din centrul ecranului său. Apoi se va conecta automat la o locație anonimă. Puteți, desigur, selecta țara la care doriți să vă conectați sau adresa IP pe care doriți să o utilizați.

conectare cibernetică

Pachetul de bază al CyberGhost VPN este gratuit, deși vine cu reclame și deconectare forțată după 3 ore de navigare continuă. De asemenea, este disponibil numai pentru Mac, Windows și Android. Alternativ, puteți opta pentru pachetul Premium / Premium Plus care deblochează toate limitările și are o viteză mai mare.

Concluzie

CyberGhost este incredibil de util atunci când navigați întotdeauna folosind WiFi-ul public la un aeroport sau o cafenea. Vă puteți proteja cu ușurință prezența online fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la cineva care vă ascultă datele.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.