Netflix adaugă trei jocuri gratuite pentru abonați: pisoi, domino și minigolf vă așteaptă

1639614248 840 560
⌛ Reading Time: 3 minutes

Netflix a debutat în acest joc în urmă cu câteva luni, cu cinci jocuri incluse în abonament. Jocurile sunt disponibile pentru descărcare gratuită pe Google Play, deși trebuie să vă conectați la Netflix pentru a le juca. Acum mai vin trei jocuri, pe lângă faptul că a reînviat clasicul Gameloft acum câteva săptămâni Asphalt Xtreme.

Cele trei jocuri noi sunt Knittens, Dominoes Café și WonderPutt Forever Și, în afară de relația lor nulă cu orice film sau serial Netflix, sunt gratuite și nu au reclame sau achiziții în aplicație, atâta timp cât ești abonat la Netflix.

Tricotate

Tricotate 2

Knittens este clasicul joc meciul 3 care de data aceasta îl are în rol principal pe unul dintre cei trei pisoi pe care i-ai ales la început. Ca atare, obiectivul va fi să colectăm scraci de aceeași culoare și cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine.

Ca de obicei, jocul începe foarte simplu și apoi se adaugă altele diferite power-up-uri și moduri pentru a câștiga mai multe puncte a unei gheare. Un avantaj față de jocuri similare este că nu există vieți sau reclame.

Tricotate

Tricotate

Dominoes Cafe

Domino

Al doilea joc nou al Netflix nu are nevoie de o prezentare, așa cum este domino-ul vieții, pe mobil. Aceasta este o adaptare bună în care puteți juca jocuri unu-la-unu sau doi-la-doi.

Jocul este în limba engleză – la fel ca și restul jocurilor Netflix – deși aceasta nu este o problemă dacă cunoașteți deja regulile jocurilor de domino. Sunt trei moduri de joc și poți personaliza designul pieselor și al plăcilor.

Dominoes Cafe

Dominoes Cafe

WonderPutt pentru totdeauna

A pune

În sfârșit avem WonderPutt Forever, a joc de minigolf foarte simplu în conceptul său, deși cu scenarii mare de creativi, care nu încetează să evolueze și să se schimbe de fiecare dată când bagi mingea în gaură.

Este un joc de minigolf cu grafică și sunete relaxante, încercând să rezolvi diferitele complicații care vor sta între mingea ta și destinația ei. Ca și restul jocurilor, nu are reclame, reclame sau achiziții în aplicație.

Wonderputt pentru totdeauna

Wonderputt pentru totdeauna

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.