1631611736 840 560

Netflix își lansează secțiunea de jocuri video în Polonia: așa vor fi instalate jocurile sale pe Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

Puțin mai mult de o lună a trebuit să așteptăm de atunci Netflix anunță că merg include jocuri în abonamentul tău astfel încât acest serviciu să fie deja o realitate, cel puțin pentru o țară. Netflix și-a lansat deja serviciul de jocuri în Polonia.

După cum se face publicitate Netflix, este o versiune foarte, foarte timpurie, a spus deja un test pentru a începe testarea serviciu de joc integrat în aplicația dvs., unde în anunțul lor recunosc că mai au mult de lucru în lunile următoare, astfel încât Jocuri Netflix ajunge la toată lumea, dar lucrul acesta este că ne oferă în sfârșit primele detalii ale noii sale secțiuni de jocuri.

Aceasta va fi noua secțiune de jocuri Netflix pentru Android

Serviciul de jocuri Netflix nu mai este un mister și, odată cu lansarea în Polonia, știm deja acest lucru acestea nu sunt jocuri de streaming, dar jocuri care va fi instalat pe mobil ca orice joc Android.

În cadrul aplicației Netflix, utilizatorii polonezi de astăzi vor vedea un noua categorie de jocuri unde se instalează două jocuri: Stranger Things: 1984 și Stranger Things 3: Gra, titluri care au ajuns pe Android și iOS în 2017 și respectiv în 2019 și pe care acum jucătorii noi nu le pot obține decât de pe Netflix.

Joc Netflix pentru mobil Android Polonia

Pentru a instala aceste jocuri, va trebui să le deschideți fișierele din aplicația Netflix, unde vom vedea butonul „Instalare”, dar ne va redirecționa către Magazin Play pentru instalare. Prin urmare, jocurile sunt instalate din Google Play și nu din aplicația Netflix în sine.

Numai abonații Netflix vor putea descărca aceste jocuri din Play Store, unde vor putea juca jocurile pe care Netflix le include. fără publicitate sau achiziții în aplicație. În acest moment au lansat doar acele jocuri și nu se știe ce alte jocuri vor adăuga la abonamentul lor, dacă vor fi jocuri exclusive bazate pe seria și filmele lor sau vor adăuga jocuri de la terți, urmând pașii Apple Arcade sau Google Pay Pass.

Via | Netflix

În Engadget Android | Cum să vizionați Netflix pe un televizor Android neacceptat

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.