Netflix nu funcționează pe Apple TV – Soluții

⏱️ 6 min read

Netflix nu funcționează pe Apple TV – Fix

Remediați Netflix care nu funcționează pe soluțiile Apple TV: – Un număr imens de oameni se bazează pe această aplicație uimitoare de divertisment, care oferă utilizatorilor săi cele mai bune dintre cele mai bune seriale TV, filme și alte mijloace de divertisment. Nu este nimic nou de menționat despre popularitatea Netflix și utilizarea acestuia de către oameni. Cu toate acestea, în timp ce operați cu o masă atât de mare de oameni, este firesc să primiți erori în timp ce utilizați aplicația. Dacă sunteți utilizator Apple TV, este posibil să fiți la curent cu frecvența Netflix nu funcționează la eroarea Apple TV. Dar nu este nimic de îngrijorat acum, deoarece avem soluția pentru dvs.

Netflix este un furnizor de servicii media online care permite oamenilor din întreaga lume, care este mijlocul de a accesa o gamă largă de filme, emisiuni TV și seriale și multe altele. Formatul bazat pe abonament al Netflix nu reduce utilizarea acestuia, ci doar adaugă. Oamenii de pretutindeni sunt dependenți de acest mijloc modern de divertisment. Apple TV vă permite să urmăriți Netflix prin intermediul aplicației Netflix. Dar apar probleme precum Netflix Momentan indisponibil pe Apple TV, care poate fi un spoiler de joc.

Deci, dacă vă confruntați cu Netflix nu funcționează pe problema Apple TV, atunci iată ce puteți încerca să treceți peste această problemă-

Verificați conexiunea la internet

De multe ori o simplă problemă de conectivitate ar putea fi motivul erorii Netflix indisponibile în prezent la Apple TV. Verificați puterea semnalului routerului sau modemului și efectuați modificări în consecință. Comutarea conectivității datelor ar putea ajuta, de asemenea.

Cont Netflix Gratis
Cont Netflix Gratis

Puteți testa conexiunea la internet pe Apple TV accesând Setări> General> Rețea> Testare rețea> OK> Da. Puteți alege apoi viteza de descărcare a confortului dvs. cu care doriți să funcționeze conexiunea de date.

Reporniți Apple TV

Când ceva nu merge bine, reporniți! Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă Netflix care nu funcționează pe Apple TV, reporniți pur și simplu Apple TV.

Pentru a face acest lucru, accesați Setări> Sistem (a 4-a generație)> sau General (a 3-a generație)> Reporniți.

Dacă setările Apple TV nu sunt accesibile, puteți urma metoda dată mai jos-

Trebuie să citiți: Cum să remediați codul Netflix UI-800-2 pe Smart TV

Deconectați Apple TV

Dacă Setările sau orice altă opțiune a Apple TV nu sunt accesibile, puteți pur și simplu să deconectați și apoi să reconectați Apple TV. Deși această metodă sună destul de informal, funcționează ca orice altă metodă tehnică.

Actualizați sistemul de operare Apple TV

O actualizare ar putea fi un motiv pentru care Apple TV nu acceptă Netflix și, prin urmare, vă confruntați cu eroarea Netflix care nu funcționează pe Apple TV. Nu ratați niciodată actualizările, iar acestea, de cele mai multe ori, pot duce la astfel de erori, provocându-vă inconveniente.

Pentru a actualiza sistemul de operare Apple TV, accesați Setări> General> Actualizări software> Actualizare software sau Actualizare automată> Descărcare și instalare.

Reinstalați aplicația Netflix pe Apple TV

Puteți pur și simplu dezinstala și apoi reinstala aplicația Netflix pe Apple TV. Pentru a dezinstala și reinstala Netflix pe Apple TV, urmați pașii de mai jos-

Mergi la Netflix aplicație prin intermediul Ecranul de start. Apoi, apăsați și mențineți apăsată partea din mijloc din touchpad iar pictograma Netflix va începe să tremure. Puteți utiliza Redare sau Pauză pentru a șterge aplicația de pe Apple TV.

Alege opțiunea de ștergere astfel încât să vă confirmați acțiunea și apoi Netflix va fi dezinstalat de pe Apple TV. Apoi accesați Apple App Store și căutați Netflix. Instalați aplicația după ce o vedeți în rezultatele căutării. Lansați aplicația și, sperăm, eroarea dvs. Netflix care nu funcționează pe Apple TV va fi rezolvată până acum.

Citiți mai multe: Cum se remediază PUBG Nu s-a inițializat eroarea Steam

Actualizați setările de rețea pe Apple TV

Actualizarea setărilor de rețea vă va ajuta la rezolvarea erorii de pe Apple TV. Pentru a actualiza setările de rețea pe Apple TV, urmați metodele de mai jos-

Pentru Ethernet: – Alegeți Ethernet> Configurare IP> Automat> Configurare DNS> Automat.

Pentru Wifi: – Rețea Wi-Fi> Configurare IP> Automat> Configurare DNS> Automat.

Reporniți routerul Internet sau modemul

Uneori, routerul sau modemul se confruntă cu unele probleme de conectivitate și acest lucru afectează conexiunea generală la internet a televizorului dvs. Apple, afectând în consecință aplicația Netflix. Repornirea routerului de internet sau a modemului vă va ajuta să rezolvați problemele cauzate de astfel de motive.

Reporniți routerul Internet sau modemul. Aveți răbdare 30 de secunde, apoi porniți routerul sau conectați-l din nou și apoi vedeți dacă problema persistă.

Resetați setările pe Apple TV

Când resetați setările pe Apple TV, totul revine de la locul în care a început. Puteți apoi să vă autentificați din nou și să începeți din nou.

Pentru a reseta setările de pe Apple TV, accesați Setări> General> Resetare> Resetare toate setările> Confirmare.

Cuvinte finale: –

Presupun că a ta Netflix nu funcționează pe problema Apple TV a fost rezolvată până acum. De multe ori din cauza unor probleme de incompatibilitate, este posibil să vedeți că Netflix spune că nu este disponibil în prezent pe Apple TV. Dar, încercând metodele de mai sus, puteți aborda cu ușurință problema și vă puteți bucura de Netflix fără alte griji. Dacă nimic din cele de mai sus nu a fost util și încă vă confruntați cu eroarea, se recomandă să contactați producătorul.

În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în căsuța de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Continuați să vizitați pagina noastră-Routech.ro pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie și soluții pentru problemele dvs. sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări frecvente despre postările noastre.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x