Netflix vs. Disney Plus: La cine ar trebui să meargă bugetul dvs. de streaming de filme?

Netflix vs. Disney Plus: La cine ar trebui să meargă bugetul dvs. de streaming de filme?
⏱️ 6 min read

Dintre toate bătăliile tehnologice care au avut loc în 2020, puțini ar putea fi la fel de anticipați ca Netflix vs. Disney Plus. Este un titan de streaming față de un nou venit cu profil înalt, cu suficientă hype pentru a face până și cel mai înalt eveniment sportiv de rușine să fie rușinat. Sosind la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Disney a ieșit swinging cu un preț atractiv și o moștenire de neegalat de conținut de mare nume. Este suficient pentru a detrona Netflix? Să aruncăm o privire și să vedem la ce companie ar trebui să vă abonați mai întâi.

Preț

Dacă întregul concurs s-ar reduce la preț, nu există nicio îndoială că Disney ar fi câștigătorul clar. La 6,99 dolari pe lună, Disney este cu doi dolari mai ieftin decât planul cel mai puțin ieftin al Netflix. Așteptați, avantajul prețului Disney devine și mai bun. Pentru prețul unic, Disney oferă streaming fără anunțuri a întregului conținut, cu descărcări nelimitate pe până la patru dispozitive simultan.

Pe de altă parte, punctul de preț de intrare al Netflix este bun doar pentru un ecran la un moment dat în definiție standard. Descărcările video funcționează numai pe un dispozitiv sau tabletă la un moment dat. Pentru a obține mai mult timp pe ecran pe Netflix, trebuie să treceți la planul lor lunar de 12,99 USD sau premium la 15,99 USD pentru a obține două sau patru ecrane simultan.

Câştigător: Disney

Compatibilitatea dispozitivului

Când vine vorba de a fi peste tot în care se află clienții dvs., Disney Plus nu juca jocuri chiar la lansare. Abonații pot accesa platforma de streaming pe dispozitivele Android și iOS, inclusiv tabletele iPad și Android. Atât Apple TV, cât și Android TV pot juca gazdă la Disney TV, la fel ca Xbox One și PlayStation 4. Televizoarele Roku au suport pentru Disney ca aplicație descărcabilă și cu suport Chromecast în aplicație, utilizatorii pot transmite în flux pe orice televizor conectat la Google Cast. Selectați televizoarele inteligente Samsung și LG au încorporată și o aplicație Disney Plus.

Compatibilitate Netflix versus Disney Plus

Pe de altă parte, Netflix are un avans de ani în ceea ce privește compatibilitatea dispozitivului. Mergeți la ei pagină de destinație dedicatăși veți vedea o listă lungă de produse care pot găzdui binging-ul dvs. Netflix. La fel ca Disney Plus, Android și iOS sunt acceptate, la fel ca Fire TV, Apple TV și Roku. Chromecast și NVIDIA Shield sunt, de asemenea, disponibile împreună cu o suită completă de console de jocuri. Aproape fiecare Smart TV are Netflix construit în aceste zile și chiar și playere Blu-ray vin cu Netflix imediat.

Câştigător: Netflix

Interfață

Disney a aderat la vechea abordare „dacă nu este stricată, nu o rezolva” cu aplicația sa de streaming. Nu există nimic unic în abordarea sa cu gresie. De fapt, este oarecum similar cu ceea ce s-ar găsi cu Netflix, Hulu, HBO, Showtime etc. Faceți clic în caseta de căutare și veți avea opțiunea de a căuta filme, emisiuni, originale, etc. O filă pentru conținutul descărcat. apare, de asemenea, atunci când utilizați aplicația Android sau iOS. În ansamblu, Disney Plus face descoperirea conținutului ușoară și simplă, cu titlurile sale de lansare premium în față și în centrul lansării aplicației. Deși nu este unic, funcționează.

Netflix Versus Disney Plus Netflix Layout

Netflix a avut parte de experimente cu interfețe de utilizator de-a lungul anilor în bine sau în rău. Designul actual există de ceva timp și, în bine sau în rău, nu pare să aibă prea mulți detractori. Acestea fiind spuse, videoclipurile care rulează automat pentru conținutul său original sau net sunt lovite sau ratate, în funcție de cine întrebați. Rândul „Continuă vizionarea” este un favorit al fanilor, deși ne servește adesea pentru a ne reaminti cât de mult conținut ne-a mai rămas de vizionat. Poate că cel mai mare motiv pentru care votați Netflix aici este defalcarea categorică a comediilor, documentarelor, acțiunii, dramelor etc. Numai din acest motiv, Netflix este câștigătorul.

Câştigător: Netflix

Conţinut

În cele din urmă, este vorba despre conținut. Într-adevăr, se reduce la ceea ce doriți dintr-un serviciu de streaming. În cele din urmă, Disney Plus este cu adevărat totul despre puterea catalogului său și a preferințelor Disney care există de zeci de ani. Includerea a aproape toate filmele Marvel, Star Wars și Pixar este mai mult decât suficientă pentru a atrage utilizatorii pe platforma sa.

Mulțumită The Mandalorian, Disney a demonstrat deja cât de bune vor fi emisiunile și filmele sale originale. Făgăduința a aproximativ o duzină de originale Marvel și Star Wars care vor avea premiera în următorii ani, dar garantează noilor utilizatori că se vor înscrie în anii următori. De asemenea, va fi disponibil Fox TV și catalogul de filme datorită achiziționării de către Disney a 20th Century Fox.

Conținut Netflix versus Disney Plus Disney

Netflix, pe de altă parte, a arătat deja că poate amesteca și potrivi atât conținutul original, cât și un catalog profund de favorite istorice. Deși a pierdut recent Friends și The Office, Netflix știe cum să producă conținut original care este imediat popular. Emisiuni precum „Orange Is the New Black”, „Stranger Things” și „The Witcher” sunt doar câteva dintre exemple. Filme originale precum „Povestea căsătoriei” și „Irlandezii” sunt spectacole nominalizate la Oscar și asta este doar din gama lor din 2019. Catalogul de conținut existent al Netflix planează chiar sub 4.000 de filme și peste 1.800 de emisiuni TV conform Finder.com. Este mult mai mare decât cele peste 650 de filme și emisiuni TV ale Disney.

Câştigător: Netflix (deocamdată)

Concluzie

Pe baza tuturor acestor factori și presupunând că puteți alege un singur serviciu, chiar acum banii câștigați din greu ar trebui să se îndrepte spre Netflix. Mă doare să spun că, în calitate de fan dedicat Războiului Stelelor, dar chiar și pentru prețul mai ridicat, veți obține mult mai mult, care poate fi urmărit în multe alte locuri. Cu toate acestea, Disney Plus nu cade cu greu. Cu conținutul său original în creștere în următoarele 24-36 de luni, competiția dintre aceste două servicii va merita vizionată. Cineva apucă floricelele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x