New Pipe: o sursă deschisă pentru o aplicație YouTube pentru Android

New Pipe: o sursă deschisă pentru o aplicație YouTube pentru Android
⏱️ 3 min read

Recent, YouTube a lansat YouTube RED, o nouă latură premium a YouTube care permite utilizatorilor care câștigă 9,99 USD pe lună accesul la câteva funcții convingătoare – lucruri precum redarea offline, redarea în fundal și fără reclame (și programare originală).

Toate aceste funcții par foarte bune, dar dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, obținerea de 9,99 USD pentru YouTube nu pare ceva ce ați dori să faceți. Acolo este Pipe noi vine. Este un front-end open source pentru YouTube. Copiază o mulțime de funcții incluse în YouTube RED și este o aplicație de înlocuire YouTube foarte convingătoare.

Ce face New Pipe special?

Cel mai bun lucru despre această aplicație este că preia unele funcții de pe YouTube RED și vi le oferă gratuit. Doriți să ascultați o melodie pe YouTube de pe YouTube-ul dvs. preferat în fundal? Doar căutați-l în New Pipe și apăsați butonul pentru căști. Puteți chiar modifica setările, astfel încât să folosească aplicația dvs. externă de redare video sau audio.

De asemenea, are suport pentru descărcarea videoclipurilor. Spuneți că aveți o conexiune teribilă la Internet și că nu puteți transmite în flux videoclipuri, dar descărcările sunt în regulă. Găsiți videoclipurile pe care doriți să le salvați și apăsați butonul Descărcați pentru a salva fișierele (din nou, la fel ca YouTube RED).

newpipe-download-youtube-video

O altă caracteristică ucigașă este capacitatea de a arunca videoclipuri pe Kodi prin opțiunea „Joacă cu Kodi”. Cu aceasta, veți putea transmite videoclipuri YouTube de pe Android la centrul dvs. media alimentat de Linux. Este foarte la îndemână.

newpipe-settings-window

Împreună cu redarea videoclipurilor de pe YouTube în moduri diferite, New Pipe are și alte caracteristici utile. De exemplu: persoanele care privesc confidențialitatea pot forța traficul de descărcare video să circule prin TOR. Transmiterea fișierelor video prin această metodă nu este încă pregătită și dezvoltatorul nu a indicat când va fi adăugată această caracteristică.

Instalare

New Pipe poate fi instalat în unul din cele două moduri. Primul (mod recomandat) este să instalați doar magazinul de aplicații F-Droid și apoi să căutați New Pipe în magazin pentru al instala. Alternativ, puteți prelua fișierul APK al aplicației direct din Site-ul web F-Droid.

Notă: va trebui să activați „Instalare din surse necunoscute” pe dispozitivul dvs. Android înainte ca oricare metodă de instalare să funcționeze. Această setare se află (de obicei) sub „Setări> Securitate”.

newpipe-fdroid-store-install-new-pipe-app

Odată ce aplicația F-Droid este instalată, atingeți butonul Setări din partea dreaptă sus și căutați „Actualizare repo”. După ce ați atins acest lucru, F-Droid va ieși și va actualiza toate depozitele.

newpipe-fdroid-store-update-repositories

De acolo, accesați bara de căutare și tastați „New Pipe”. Când faceți clic pe acesta în rezultatele căutării, veți fi direcționat la pagina aplicației. Faceți clic pe instalare și sunteți bine să plecați.

Concluzie

New Pipe este perfect pentru cei cărora le place să urmărească pe YouTube. Dacă sunteți investit puternic în YouTube și în modelul de abonament, este cu adevărat doar această aplicație negativă. Nu există nicio pagină principală plină cu abonamentele dvs. YouTube și nici o modalitate de a vă conecta la contul dvs. Dacă urmărești mulți creatori pe YouTube, ar fi mai bine să mergi cu YouTube RED.

Cu toate acestea, dacă nu vă deranjează să căutați manual conținut, poate că aceasta este o aplicație bună pentru dvs. Desigur, utilizatorii ar putea obține cele mai bune din ambele lumi utilizând atât aplicația YouTube obișnuită (acceptată de anunțuri fără funcții suplimentare), cât și New Pipe pentru redarea în fundal, descărcări și tot ce oferă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x