Nintendo Switch Knockoff în Works, dezvoltat de Android

Nintendo Switch Knockoff în Works, dezvoltat de Android

Știți că un produs este fierbinte când există două zvonuri separate care îl înconjoară într-o săptămână. Cu zvonurile existente că vom vedea un Nintendo Switch Pro mai târziu în acest an, există, de asemenea, zvonul că Qualcomm lucrează la un knockoff Nintendo Switch alimentat de Android. După cum se spune, imitația este cea mai sinceră formă de lingușire.

Planurile Qualcomm

Desigur, cu Qualcomm la conducere, acest knockoff Nintendo Switch va avea un chipset Qualcomm. Planurile includ chipset-uri Snapdragon, potrivit unei surse Android Police.

Android Police de asemenea, a avut ocazia să vadă imagini cu versiunea non-finală a copiatului Switch. Site-ul spune că era clar că acest nou produs se baza pe dispozitivul portabil Nintendo. Avea controlere în stil joycon care se desprind de unitate, iar consola seamănă cu un telefon mai voluminos.

Qualcomm consideră că spațiul maxim termic și volumul mobilului vor duce la un sistem de joc mai rapid și mai eficient. De asemenea, va permite o baterie mare de 6000 mAh cu o tehnologie de încărcare rapidă. Compania lucrează cu un furnizor premium de controlere atât pentru proiectarea, cât și pentru fabricarea controlerelor detașabile.

Această consolă de joc portabilă va avea capacitatea de a se conecta la un monitor sau televizor. Va exista și spațiu de stocare extensibil, cu un slot pentru card micro SD.

Nintendo Switch Knockoff Android

Va rula pe cel mai recent Android, cu un lansator personalizat și va suporta, de asemenea, aplicații din Magazinul Google Play. Qualcomm speră că aplicația Epic Games Store va fi gata la timp. Gândul este că Qualcomm poate favoriza jocul local mai mult decât streamingul din cauza capacităților grafice ale Qualcomm.

Disponibilitate

Nu pare că va fi gata să concureze cu Nintendo Switch Pro, zvonit pentru sezonul de sărbători 2021. Knockoff-ul va fi lansat probabil în trimestrul următor. Acest lucru i-ar da timp să utilizeze următoarea generație de Snapdragon, făcând necunoscute capacitățile exacte. Cu toate acestea, Qualcomm nu caută să lupte cu Nintendo și se pare că doar explorează spațiul.

Knockoff-ul Nintendo Switch va fi gata 5G, dar nu se știe dacă va fi disponibil un model numai WiFi.

Qualcomm urmărește un preț de 300 USD, ceea ce îl face același cu Switch-ul actual și sub prețul așteptat al Pro. Cu toate acestea, nu este clar ce va include suma de 300 USD. Speranța este să îl vedeți pe rafturile magazinelor, precum și atașat la transportatorii 5G.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre zvonurile Nintendo Switch Pro.

Scroll to Top