Nissan nega estar em negociações para trabalhar no carro da Apple

Nissan neagă că vorbește pentru a lucra la Apple Car

⌛ Reading Time: 3 minutes

Acesta nu este tipul de publicitate de care Apple are nevoie pentru proiectul său de mașini autonome, care se zvonea de mult. Titlurile fac să pară la prima vedere că niciun producător de automobile nu vrea să se asocieze cu Apple. Aceasta este opțiunea actuală după ce Nissan a negat că ar fi în discuții pentru a coopera la Apple Car.

Nissan neagă zvonurile

S-a zvonit că Apple lucrează la un „Apple Car”. Acest lucru nu este atât de surprinzător, deoarece fiecare companie de tehnologie, service de călătorie și producător de automobile pare să lucreze la fel.

Diferența cu proiectul Apple Car este că nu pare că Apple lucrează la vehicul în sine. Apple pare să fie interesat doar să furnizeze tehnologia în timp ce așteaptă ca un producător de automobile să accepte să lucreze cu aceasta.

Nissan Motor Company a respins zvonurile conform cărora Apple a abordat-o pentru a lucra împreună la un proiect autonom. S-a raportat că au existat scurte discuții între Apple și Nissan despre Apple Car. S-a spus că discuțiile nu au trecut la pasul următor.

„Nu suntem în discuții cu Apple”, a spus o purtătoare de cuvânt a Nissan. „Cu toate acestea, Nissan este întotdeauna deschis explorării colaborărilor și parteneriatelor pentru a accelera transformarea industriei.”

Zvonuri anterioare despre Hyundai

La sfârșitul anului 2020, au apărut zvonuri despre faptul că Apple lucrează la o „mașină Apple”. Nu au fost menționați parteneri, doar că Apple lucra la un vehicul autonom de călători. Se credea că va folosi tehnologia bateriei. Se credea că lansarea va fi încă din 2024.

În ianuarie a acestui an, Hyundai a declarat că este în discuții cu Apple pentru a coopera la Apple Car. Apoi și-a revizuit anunțul pentru a spune că lucrează cu mai mulți producători auto la tehnologie autonomă.

Zvonurile afirmaseră că Apple și Hyundai au fost în discuții pentru o cooperare cu Kia, o filială a Hyundai, o companie sud-coreeană.

In orice caz, aceste zvonuri s-au schimbat rapid să afirme că aceste discuții au căzut. Motivul pentru aceasta a fost Apple a fost supărat că Hyundai confirmă zvonurile.

Nissan Apple Car Kia

Dacă ați urmărit Apple de-a lungul anilor, știți că produsele noi sunt întotdeauna păstrate ultra-silențioase. Chiar și până când o lansare este menționată pe scenă de CEO-ul Tim Cook, nimeni nu poate fi prea sigur, în ciuda zvonurilor de multe ori pe care le-a murit.

Combinat cu anunțul Nissan, pur și simplu nu pictează Apple într-o lumină bună. Se pare că Apple ar fi aproape implorat un partener de producător auto.

Modul în care zvonurile Apple sunt, de obicei, foarte apropiate de realitate, s-ar părea că compania lucrează probabil la o „Mașină Apple” și că, probabil, face cumpărături pentru un partener.

Poate că Nissan se coordonează pe o mașină Apple și tocmai a învățat din greșeala lui Hyundai să joace după regulile Apple.

Citiți istoricul zvonurilor Apple Car, inclusiv zvonul taiwanez că o mașină Apple va fi lansată până în septembrie 2021.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.