Notch-ul de pe MacBook Pro de la Apple poate ascunde elementele din meniu

Notch-ul de pe MacBook Pro de la Apple poate ascunde elementele din meniu

⌛ Reading Time: 2 minutes

Crestătura a fost un punct de discuție semnificativ cu noul MacBook Pro. Unii fani au apărat alegerea designului ca o modalitate de a crește cantitatea totală de imobil pe ecran. Cu toate acestea, nu pare că sistemul de operare se joacă frumos cu crestătura în toate cazurile, cel puțin pentru moment.

De ce Notch-ul din noul MacBook Pro de la Apple nu este o mare problemă

LEGATE DEDe ce Notch-ul din noul MacBook Pro de la Apple nu este o mare problemă

Proprietarul Snazzy Labs, Quinn Nelson, a postat pe Stare de nervozitate afișând unele probleme legate de modul în care noul MacBook Pro funcționează cu unele aplicații. Practic, unele pictograme din bara de stare, cum ar fi indicatorul bateriei Apple, pot fi ascunse de crestătură atunci când elementele din bara de meniu sunt extinse.

Folosind Meniurile iStat, Nelson a arătat că aproape întreaga informație din aplicație poate fi ascunsă sub crestătură, făcând astfel aplicația practic inutilă. In conformitate cu dezvoltator de iStat Menus, aplicația folosește doar elemente de stare standard, iar îndrumările postate de Apple pentru dezvoltatori cu privire la notch nu vor rezolva această problemă.

Un al doilea videoclip postat de Nelson arată modul în care aplicațiile mai vechi interacționează cu notch-ul. Practic, cu o versiune mai veche de DaVinci Resolve, nici măcar nu vă puteți muta cursorul în crestătură. În schimb, mouse-ul se mișcă în jurul lui. Cu aceeași aplicație cu elemente de meniu extinse, elementele depășesc pictogramele sistemului, astfel încât să nu le puteți accesa fără a minimiza DaVinci Resolve.

Deși enervant, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă prea mare pentru majoritatea oamenilor, deoarece nu vor avea suficiente pictograme în bara de stare pentru a o umple dincolo de crestătură. Totuși, este regretabil că Apple nu a înțeles bine acest lucru, mai ales având în vedere opoziția fermă pe care mulți fani au avut-o față de notch. Compania are o singură șansă de a face o primă impresie excelentă cu acest design dezbinător și nu pare să facă o treabă bună cu asta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.