Noua aplicație mobilă va furniza insulină diabeticilor

Mobile App Insulin Featured
⏱️ 4 min read

La un moment dat, persoanele cu diabet au fost legate de seringi pentru a furniza insulina atât de necesară. A fost o lume cu totul nouă odată cu introducerea pompelor de insulină. Acum jocul se schimbă din nou: o companie care comercializează o pompă a dezvoltat și o aplicație mobilă care îi va ajuta pe diabetici să controleze livrarea insulinei către corpul lor.

Ligna Dumi Tech la Săptămâna nZE...
Ligna Dumi Tech la Săptămâna nZEB Cluj

Aplicația Insulin Smartphone va veni în curând

Îngrijirea diabetului în tandem este obișnuit cu primele. Cu tehnologia sa Control-IQ în 2019, a primit prima desemnare de control glicemic automat interoperabil. Înainte de aceasta, a fost primul care a câștigat un controler alternativ care a activat clasificarea pompei de perfuzie și a avut prima pompă de insulină care a fost desemnată pentru a fi compatibilă cu dispozitivele integrate de monitorizare continuă a glucozei.

Și acum, Tandem reface terenul. Are a dezvoltat prima aplicație mobilă care va furniza insulină diabeticilor care poartă una dintre pompele companiei.

Va permite pacienților diabetici multă libertate: nu vor trebui să se bage sub haine pentru a se juca cu pompele. Cu această aplicație mobilă, ei vor putea controla când primesc mai multă insulină pe telefonul lor Android sau iPhone.

Aplicație mobilă Pompă de insulină

John Sheridan, președintele și CEO Tandem Diabetes Care, a spus: „Oferirea unui bolus de masă este acum cel mai frecvent motiv pentru care o persoană interacționează cu pompa sa, iar capacitatea de a face acest lucru folosind o aplicație pentru smartphone oferă o soluție convenabilă și discretă. [sic] soluţie.”

Când aplicația mobilă va fi lansată în această primăvară, Tandem a spus că „va fi oferită în Statele Unite fără costuri suplimentare noilor clienți cu pompe de insulină t:slim X2 și clienților aflați în garanție printr-o actualizare software de la distanță pentru t:slim X2. pompă de insulină și aplicația mobilă t:connect actualizată.”

Aplicația mobilă va afișa informațiile pompei pacienților, ceea ce le va permite să obțină informațiile mult mai privat. De asemenea, va afișa tendințele glucozei și modificările stării pompei și alarmele. Toate aceste date vor fi, de asemenea, încărcate în siguranță în cloud.

În timp ce aplicația va fi oferită atât pe smartphone-uri iOS, cât și pe Android, trebuie să vă gândiți că Apple salivează și încearcă să o facă proprietară. S-ar potrivi bine cu direcția în care purtabilul se îndreaptă spre sănătate. Poate că există o modalitate prin care ar putea funcționa tehnologia mobilă în Apple Watch.

Disponibilitate

Dar poate că gândurile de a lucra cu Apple Watch sunt sărituri. Potrivit Tandem, aplicația nici măcar nu va fi compatibilă cu toate smartphone-urile când va fi lansată.

Aplicația mobilă Insulin Smartphone

„Pentru a asigura compatibilitatea, Tandem verifică că fiecare combinație de dispozitiv și sistem de operare funcționează așa cum este intenționat să programeze și să anuleze un bolus de pe smartphone. Aceasta înseamnă că nu orice smartphone va putea folosi caracteristica bolus din aplicația mobilă t:connect”, a spus compania.

După ce Tandem va lansa aplicația mobilă în câteva săptămâni într-o serie de „grupuri limitate de lansare”, va avea loc o „lansare extinsă” mai târziu în această vară. Acesta este momentul în care majoritatea vor avea ocazia să-l vadă, deoarece „au fost deja selectați un număr limitat de participanți la lansare”.

În timp ce așteptați ca această aplicație să fie disponibilă, consultați primele 10 aplicații pentru sănătatea mobilă

Credit imagine: Îngrijirea diabetului în tandem

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x