Noua aplicație Paint din Windows 11 gata pentru descărcare (previzualizare)

Windows 11 neue Paint App zum Download bereit Vorschau.webp
⏱️ 2 min read

  • Microsoft lansează aplicația Paint reproiectată pentru Windows 11.
  • Aplicația are o interfață nouă care păstrează același aspect și senzație ca înainte.
  • Opțiunea mod întunecat nu este încă disponibilă.

Noua aplicație Paint este acum disponibilă pentru descărcare prin Magazinul Microsoft pentru dispozitivele Windows 11 înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider. (Vezi și asta video hands-on pe canalul YouTube Pureinfotech.)

Noua aplicație este aceeași cu versiunea clasică. Cu toate acestea, include o revizuire a interfeței folosind noile elemente de design ale Windows cu colțuri rotunjite, efect acrilic și iconografie nouă.

Poate cea mai vizibilă schimbare este noua bară de instrumente simplificată care înlocuiește meniul panglică. Bara de instrumente prezintă un design nou, cu pictograme noi, o paletă de culori rotunjită și un nou set de meniuri derulante pentru instrumente precum pensule, dimensiunea conturului și comenzile de rotire și rotire.

În afară de actualizarea interfeței, nu există multe noutăți despre aplicație. Singurul alt lucru nou este caseta de instrumente pentru inserarea textului, care include un design modern și plutește în zona în care inserați textul.

Meniul Fișier este același ca înainte, dar acum arată ca designul meniului contextual care urmează limbajul de proiectare al Windows 11. Meniul Vizualizare include opțiunile care arată rigla, liniile de grilă, bara de stare și opțiunea pe ecran complet.

Previzualizarea vopselei

Microsoft a tachinat aplicația înainte cu suport pentru modul întunecat, dar suportul nu este încă implementat în această versiune.

Puteți descărca aplicația Paint reproiectată din Microsoft Store, dar se va descărca numai dacă computerul este înscris în Canalul Dev.

Alături de noul Paint, Microsoft a actualizat multe dintre aplicațiile sale, inclusiv Calculatorul, care a fost rescris în C#. Veți găsi, de asemenea, noua aplicație Ceas, care vine acum cu sesiuni Focus. Noua aplicație Fotografii vine cu o mulțime de modificări. Există un nou Instrument Snipping, care combină clasicul Snipping Tool și Snip & Sketch. Și există versiuni actualizate pentru aplicațiile Începeți, Sfaturi și E-mail și calendar.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x