Noua aplicație vă permite să decorați crestatura MacBook Pro

Noua aplicație vă permite să decorați crestatura MacBook Pro
⌛ Reading Time: 2 minutes

O nouă aplicație din Mac App Store numită Notchmeister este proiectat pentru a înfrumuseța crestătura MacBook Pro, mult defăimată, cu câteva decorațiuni. Nu este cea mai avansată aplicație din lume, dar te va ajuta să îmbrățișezi notch-ul care ți-a fost oferit.

The Iconfactory, compania responsabilă pentru aplicație, subliniază că „Dacă aveți un nou MacBook Pro, aveți și o nouă crestătură. Felicitări!”

Dezvoltatorul l-a descris pe Notchmeister în descrierea aplicației: „Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu mouse-ul tău în timp ce călătorește sub crestătură? Notchmeister răspunde la această întrebare cu efecte interesante care vă duc Mac-ul într-o dimensiune cu totul nouă.”

De ce Notch-ul din noul MacBook Pro de la Apple nu este o mare problemă

LEGATE DEDe ce Notch-ul din noul MacBook Pro de la Apple nu este o mare problemă

Există cinci efecte diferite pe care le puteți declanșa atunci când cursorul mouse-ului trece sub crestătură. Îl poți face să strălucească, să adaugi un efect de vacanță și altele. Nu este neapărat o aplicație care va schimba modul în care vă folosiți MacBook Pro de ultimă generație, dar va face ca notch-ul să se simtă mai mult ca o caracteristică distractivă decât o supărare, ceea ce este plăcut.

Ca bonus, Notchmeister este gratuit (ceea ce este bine pentru că mi-ar fi greu să-mi justific cheltuirea banilor pe o aplicație care doar îmbunătățește nivelul). Dacă doriți să îl încercați, îl puteți descărca de pe Mac App Store și vezi dacă te face să nu-ți placă crestătura puțin mai puțin (sau să-ți placă mai mult, dacă chiar îți place notch-ul).

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.