Noua caracteristică „Focus Sessions” a Windows 11 integrează Spotify

Noua caracteristică „Focus Sessions” a Windows 11 integrează Spotify
⏱️ 2 min read

Windows 11 va fi aici înainte să ne dăm seama și un executiv Microsoft tocmai a tachinat o nouă funcție numită Focus Sessions. Se pare că integrează Spotify în sistemul de operare Windows.

Ce este „Focus Sessions” pe Windows 11?

Director de produse de la Microsoft Panos Panay a arătat un scurt videoclip pe Twitter care arată cum va funcționa Focus Sessions și pare promițător. Videoclipul vine la doar o zi după ce executivul a tachinat noul Snipping Tool în Windows 11.

Noua caracteristică face parte din aplicația Alarmă și ceas Windows. Selectați cât timp doriți să lucrați fără distrageri și ce sarcină trebuie să lucrați. Apoi, Windows va bloca toate celelalte distrageri în timpul respectiv, astfel încât să puteți intra în zonă și să vă faceți treaba.

Interesant, se pare că Spotify este integrat la nivel de sistem de operare cu Focus Sessions, deoarece puteți alege o listă de redare pe care să o ascultați în timp ce lucrați direct din aplicația Alarmă și ceas. Pare destul de simplu și faptul că nu trebuie să pierdeți timpul trecând la o aplicație separată pentru a obține muzică pare să fie o comoditate excelentă.

(Desigur, pe Windows 10, un widget Spotify vine cu bara de joc, dar trebuie să aveți aplicația Spotify instalată pentru a utiliza acest widget special pentru bara de joc.)

Blocați-vă focalizarea

Concentrarea asupra muncii este întotdeauna dificilă, dar se pare că această nouă caracteristică care vine pe Windows 11 (care este o versiune modificată a Focus Assist din Windows 10) va ajuta în acest sens. Pe baza videoclipului, pare bine făcut și este minunat că se integrează frumos cu experiența Windows 11.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...