Noua companie Apple Brevete arată că se extinde în îmbrăcăminte inteligentă

Noua companie Apple Brevete arată că se extinde în îmbrăcăminte inteligentă

⌛ Reading Time: 3 minutes

Apple ia multă căldură în multe domenii, iar una dintre acestea este lipsa lor de inovație de la pierderea lui Steve Jobs. Compania care a aterizat iPod-ul, iPhone-ul, iPad-ul și Apple Watch s-a îmbunătățit în mare parte doar cu acele produse și nu a făcut cu adevărat nimic nou în afară de alungarea altor companii de tehnologie.

Dar a depunere de brevet nou arată că Apple încearcă să schimbe toate acestea prin extinderea dincolo de capacitatea lor de dispozitive și software. Au solicitat un brevet pentru îmbrăcămintea inteligentă, deși nu există nicio descriere care să arate cum intenționează să o folosească. De asemenea, au solicitat brevete pentru un serviciu de partajare și un sistem de jocuri multiplayer.

Îmbrăcăminte

Cea mai interesantă dintre cele trei brevete este pentru marca proprie de îmbrăcăminte inteligentă Apple. Oficiul SUA pentru brevete și mărci a acordat companiei un brevet asupra a ceea ce ar putea fi un gând cu totul nou în ceea ce privește îmbrăcămintea inteligentă.

Apple a primit un brevet pentru o „țesătură inteligentă” care avea doar imaginea de mai jos. Nu a existat nici o descriere și doar imaginea, deci nu se știe care ar fi utilizarea intenționată, dar, desigur, aduce posibilități nesfârșite: uitați de Google Glasses – puteți verifica rețelele sociale examinându-vă mâneca cămășii sau, eventual, deveni intuitiv idei despre modul în care îmbrăcămintea ta se potrivește din materialul în sine. Există doar atâtea posibilități cu ideea de îmbrăcăminte inteligentă.

Brevete suplimentare

În timp ce ride-sharing-ul este orice altceva decât inovator după succesul Uber și Lyft, Apple intenționează să ia ideea într-o nouă direcție. Compania nu se bucură altceva decât să te țină legat de ecosistemul lor și, prin dezvoltarea propriului serviciu de partajare a călătoriei, înseamnă că ai putea să iei un iRide folosind iPhone-ul tău.

Apple a lucrat deja la o reproiectare a aplicației sale de navigație „Hărți” și, de asemenea, primesc cât mai multe companii posibil să accepte Apple Pay ca serviciu de plată. Diagrama brevetului descrie, de asemenea, un „Table Res. Aplicație. ”

Acest lucru înseamnă că îți poți lua iPhone-ul și să iei Siri Shortcuts să facă o rezervare la restaurant și să-ți aducă o plimbare, totul într-o conexiune cu aplicația Maps și plătindu-l cu Apple Pay. Să nu uităm și că Apple a lucrat și la dezvoltarea unei mașini autonome.

Există, de asemenea, un brevet care sugerează că Apple lucrează la un fel de sistem de jocuri multiplayer. Le-a fost acordat un brevet pentru un dispozitiv care seamănă cu un iPhone sau iPad cu ecran complet.

Descrierea implică faptul că acest dispozitiv ar putea fi folosit ca controler de joc pentru un sistem similar cu o PlayStation sau Xbox. Nu că asta în sine este inovator, dar poate că dispozitivul dvs. interesant ar putea fi folosit ca controler. De asemenea, se pare că acest sistem de jocuri ar permite prietenilor online să se alăture dvs. într-un joc.

În plus

Aceste brevete nu oferă o poveste completă și nu sunt „inimă” inovatoare, dar arată că compania nu stă să numere evaluarea sa de miliarde de dolari, așteptând încă un trilion. Lucrează la dezvoltarea de lucruri noi.

Ce părere aveți despre aceste noi brevete Apple? Sunt lucruri de așteptat cu nerăbdare sau sunt doar idei mai ho-hum pentru companie. Spuneți-ne ce părere aveți despre brevete în comentariile de mai jos.

Credit de imagine: Depunerea brevetului prin Inverse și domeniul public

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.