Noua „Vedere auto” a Spotify. Ce face?

Noua „Vedere auto” a Spotify. Ce face?
⏱️ 3 min read

Îți place să asculți muzică în mașină? Dacă da, este posibil să fi profitat deja de Spotify pentru a livra acele melodii dulci în timpul călătoriilor dvs. lungi. Dacă aveți, s-ar putea să fiți interesat să auziți că Spotify a intrat în tăcere într-o actualizare pentru aplicația lor, care adaugă un nou mod „vizualizare mașină”. Aceasta vizează menținerea Spotify cât mai liberă de distragere a atenției, astfel încât să puteți ține ochii pe drum în loc de playlist.

Ce face?

Pur și simplu, Car View reduce interfața de utilizare a Spotify pentru a conține butoane mai mari. Acest lucru facilitează accesarea colecției dvs. de muzică atunci când sunteți în mișcare. Toate pictogramele și numele albumelor sunt, de asemenea, mai mari, ceea ce face mai ușor să vedeți ce se joacă în timp ce vă aflați pe scaunul șoferului. Deși nu puteți glisa pentru a schimba melodiile încă, poate fi o caracteristică adăugată într-o viitoare actualizare.

Ceea ce face această nouă funcție Car View atrăgătoare este modul în care se poate angaja automat în momentul în care te urci în mașină. Face acest lucru căutând semnalul Bluetooth al mașinii dvs. Când detectează că vă aflați în apropierea mașinii, Spotify va încărca automat „Car View” atunci când o deschideți. Tot ce trebuie să vă faceți griji este să puneți telefonul în leagăn și să apăsați butonul Redare, iar Spotify se va ocupa de toate pentru dvs.

Din păcate, în momentul scrierii nu există o modalitate manuală de a activa modul auto. Aceasta înseamnă că nu puteți beneficia de această nouă caracteristică dacă conduceți un model mai vechi de mașină. Sperăm că Spotify va vedea o modalitate manuală de a activa această funcție mai târziu, după ce aplicația a avut timp să adune feedback de la utilizatori.

Cum se activează sau se dezactivează modul auto

În mod implicit, dacă aplicația dvs. Spotify este actualizată, aceasta ar trebui să activeze modul auto în momentul în care intrați în mașină. Trebuie să vă asigurați că Bluetooth este activat, astfel încât telefonul să vă poată vedea mașina atunci când vă apropiați de el. Apoi, este doar un caz de a pune telefonul în suport și de a merge mai departe.

Dacă nu se implică automat, puteți accesa setările pentru a vedea dacă actualizarea a fost lansată pentru dvs. De asemenea, puteți vizita setările dacă nu vă place cu adevărat Modul auto Spotify și doriți să păstreze aspectul normal în timp ce conduceți.

Pentru a activa sau a dezactiva Modul auto (sau doar pentru a vedea dacă îl aveți!), Porniți mai întâi Spotify, apoi atingeți „Biblioteca dvs.” din partea dreaptă jos.

Atingeți roata dințată în partea dreaptă sus.

spotify-car-cog

Derulați în jos la categoria „Mașină”. Dedesubt ar trebui să fie „Vizualizare mașină” – activați sau dezactivați acest lucru după cum doriți. Dacă nu vedeți categoria Mașină sau Vizualizare mașină, aplicația dvs. nu a fost încă actualizată pentru a o susține.

spotify-car-view

Vroom cu vedere

Noua vizualizare auto Spotify este o modalitate excelentă de a vă ușura redarea listelor de redare în timp ce conduceți. Acum știți cum funcționează, ce face și cum să o activați sau să o dezactivați după bunul plac.

Ascultați Spotify în timp ce vă deplasați? Crezi că te vei bucura de această nouă funcție? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x