În ultimul an, comunitatea noastră a lucrat din greu la un nou curriculum masiv de programare. Și acum acel curriculum este live și ieșit din beta!

Am reorganizat curriculumul Routech pentru a sublinia abilitățile și conceptele fundamentale de dezvoltare software:

 • HTML, CSS și JavaScript
 • Accesibilitate
 • Design vizual
 • Structuri de date
 • Programare orientată pe obiecte
 • Programare funcțională
 • Depanare
 • Securitatea informațiilor
 • Testarea

Veți învăța în continuare instrumente specifice, cum ar fi Node.js și React, dar acestea apar în continuare în programa noastră.

Vă recomandăm să lucrați prin curriculum, de la început până la sfârșit, dar nu ezitați să săriți în jur, dacă doriți doar să învățați o abilitate specifică.

6 noi certificări pentru dezvoltatori pe care le puteți câștiga.

Puteți revendica în continuare toate cele 3 certificări originale (Front End, Back End și vizualizare date) din pagina de setări Routech. Și acum oferim și 6 noi certificări:

 • Proiectare web receptivă (HTML, CSS, Flexbox, CSS Grid)
 • Algoritmi JavaScript și structuri de date (Doar JavaScript. O mulțime de JavaScript.)
 • Biblioteci frontale (React, Redux, Sass, Bootstrap, jQuery)
 • Vizualizarea datelor (D3.js)
 • API-uri și microservicii (Node.js, Express.js, baze de date)
 • Securitatea informațiilor și asigurarea calității (Chai, Helmet.js, BCrypt, Passport.js)

Fiecare dintre aceste noi certificări are 5 proiecte necesare pe care trebuie să le finalizați. Toate celelalte provocări de codificare sunt opționale și vă servesc pentru a vă pregăti pentru aceste proiecte.

Fiecare dintre cele 30 de proiecte curriculare de bază are propria suită de teste.

În trecut, proiectele Routech aveau doar povestiri despre utilizatori. Depindea de dvs. să interpretați aceste povești ale utilizatorilor și să le transformați în funcții de lucru.

Acum, fiecare proiect necesar pe Routech are propria suită de teste. Aceste teste vă pot ajuta să vă ghidați codarea. Și le puteți rula pentru a vedea dacă proiectul dvs. este gata să fie trimis.

Puteți include aceste suite de testare în proiectul dvs. prin includerea unei singure linii de JavaScript. Aceasta înseamnă că vă puteți construi proiectele oriunde: peCodePen,Eroare, sau chiar pe computerul dvs. local. Singura noastră cerință este ca proiectele dvs. să aibă o adresă URL accesibilă publicului pe web.

Sute de noi provocări de pregătire a interviurilor de codificare

Mii de oameni au cerut o secțiune axată pe pregătirea interviurilor de codificare. Așadar, am adăugat sute de provocări avansate ale algoritmului și structurii de date și zeci de proiecte opționale „take home” pe care le puteți construi pentru practică.

Unele dintre aceste provocări sunt extrem de dificile și vor dura chiar și programele veterane pentru a finaliza.

La mult timp după ce ați terminat toate certificările Routech, puteți reveni și extinde abilitățile aici.

O platformă de învățare rapidă

Ne-am reconstruit platforma de învățare de la bază. Curriculum-ul nostru complet este acum pelearn.Routech.org subdomeniu. Este o aplicație React cu o singură pagină, cu un design simplu și curat.

Ascundem întreaga platformă pe cacheRețeaua de livrare a conținutului Netlify astfel încât să fie rapid pentru tine indiferent de locul în care te afli în lume.

Provocări complete de dezvoltare web pe care le puteți rezolva oriunde

Multe dintre provocări implică crearea de aplicații Node.js. Puteți să le construiți pe computerul dvs. local sau pe propriul server cloud.

Vă recomandăm să utilizațiEroare, care este un mod gratuit și convenabil de a vă construi aplicațiile web fără toate comenzile Git și Linux.

Apoi Routech vă va atinge punctele finale API și vă va testa codul pentru a verifica dacă ați construit corect API-ul.

Acum puteți căuta în peste 8.000 de lecții Routech, articole, videoclipuri și podcast-uri, chiar din bara de navigare a Routech.

Un nou tablou de bord de bun venit

De fiecare dată când vă conectați la www.Routech.org, veți fi întâmpinat cu un tablou de bord de bun venit. Aceasta va conține un citat inspirat și statistici despre progresul dvs. prin curriculum-ul Routech.

O captură de ecran a noii pagini de bun venit cu statistici. Citatul spune „Odată ce ne acceptăm limitele, mergem dincolo de ele” - Albert Einstein

Vor exista erori – ajutați-ne să le remediem raportându-le

Tocmai am împins o tonă de cod nou. Chiar dacă l-am testat pe cât am putut, vor exista întotdeauna lucruri pe care le-am ratat. Potiurmăriți problemele noastre deschise GitHub și creați noi probleme aici.

Sunt încântat să aud orice feedback pe care îl aveți cu privire la această nouă platformă de învățare.

Mulțumesc!

O mulțumire imensă sutelor de colaboratori open source care au contribuit la proiectarea și testarea acestui nou curriculum – dintre care mulți vor fi laPartidele Top Contributor din 2018 în New York, Dublin și Hong Kong.

Potisări în noul curriculum acum.