Nova Launcher Prime pentru Android - Merită banii?

Nova Launcher Prime pentru Android – Merită banii?

Există o mulțime de moduri în care puteți personaliza Android. Unul dintre ele este să folosiți un lansator personalizat sau mai cunoscut sub numele de aplicație de înlocuire a ecranului de pornire. Una dintre cele mai populare este probabil Nova Launcher.

Lansatorul Nova vine în două versiuni – gratuit și premium. Pentru majoritatea oamenilor, versiunea gratuită funcționează foarte bine. Permite doar utilizarea de bază și personalizarea de bază, dar asta nu contează pentru ei. Majoritatea oamenilor nu caută altceva decât un lansator de bază. Cu toate acestea, unii oameni caută ceva un pic mai avansat, un pic mai personalizabil. Și pentru asta, avem Nova Launcher prime.

Conţinut

Utilizare

Nova Launcher Prime este cu siguranță o aplicație special concepută pentru fanii de Android cu greu – genul de ventilator care nu este total mulțumit de nivelul de personalizare pe care îl renunță versiunea gratuită a lui Nova și dorește să obțină un pic mai mult din el .

Când îl achiziționați, deblocați ușa unor funcții sincer minunate. Trebuie să fiu sincer, upgrade-ul are o utilitate serioasă în spate. Prime are o caracteristică fără de care nu pot trăi pe Android: caracteristica personalizată a grupului de sertare de aplicații. Cu aceasta, puteți muta și separa aplicațiile în grupuri mici (cum ar fi imaginea de mai sus). Este minunat și este de fapt singurul motiv pentru care nu mai folosesc foldere pentru a organiza aplicații pe ecranul de pornire.

nova-launcher-prime-review-unreadcount-setting

Un alt lucru pe care îl iubesc cu adevărat este caracteristica insignei necitite. Cu aceasta, veți putea spune dacă aveți un nou e-mail sau SMS cu o privire la ecranul de pornire. Este foarte la îndemână și nu sunt sigur că aș putea folosi Nexus 5 fără el în acest moment.

nova-launcher-prime-gesturi-review

Când vine vorba de funcții, grupurile de sertare de aplicații și funcția de insignă necitită sunt într-adevăr singurele lucruri care îmi dau seama. Totuși, sunt doar eu. Sunt un pic minimalist, așa că nu prea îmi pasă de toate clopotele și fluierele. S-ar putea să descoperiți că unele dintre caracteristicile pe care le subliniez în această recenzie sunt neinteresante, în timp ce lucrurile care nu mi-au plăcut sunt grozave.

Deși nu am găsit nicio problemă când vine vorba de caracteristicile Prime sau ceva de genul acesta, există ceva despre actualizarea Nova Launcher Prime care nu mi se pare complet. Aplicația, ei bine, este puțin scumpă. Înțeleg, toată lumea trebuie să-și câștige existența. Am înțeles. Sper doar în secret că va scădea din preț. Nu cred că sunt singurul care simte că 4 dolari sunt foarte mulți pentru o aplicație.

Folosesc Nova Launcher Prime aproape în fiecare zi pe toate dispozitivele mele. Nu am nicio dorință să schimb asta. Nu am avut niciodată o problemă de blocare, o problemă de utilizare a memoriei sau ceva similar. Este cel mai rapid lansator din câte îmi dau seama. Dacă vă place Nova Launcher, probabil că vă va plăcea upgrade-ul.

Avantaje dezavantaje

Pro

  • Rapid
  • Incredibil de stabil
  • Opțiunile de personalizare înving toate celelalte lansatoare de acolo
  • Stocare excelentă și utilizare a ramului

Contra

  • Tad scump

Concluzie

În general, Nova Launcher Prime este un upgrade destul de decent. S-ar putea să nu fiu de acord cu alegerea dezvoltatorilor în ceea ce privește prețurile, dar nu este o problemă totală și sunt sigur că mulți alții vor găsi prețul accesibil. Pentru un fan Nova Launcher, trecerea la Prime este doar cireașa pe un tort deja minunat. Dacă sunteți deja un mare fan al lansatorului gratuit, upgrade-ul nu este mai inteligent.

Scroll to Top