Nu este nevoie de abonament pentru Apple TV+ „Friday Night Baseball”

Apple Friday Night Baseball Featured
⏱️ 3 min read

Apple își urmărește succesul la Premiile Academiei, intrând într-o nouă direcție: difuzarea de sporturi live. Apple va difuza „Friday Night Baseball” săptămânal la serviciul de abonament Apple TV+, dar nu va necesita un abonament pentru a vedea jocurile.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Baseball de vineri seara

Primele două meciuri de baseball de vineri seară ale Apple va difuza pe 8 aprilie 2022. Alăturându-se programului, alte trei emisiuni: „Countdown to First Pitch”, „MLB Daily Recap” și „MLB Big Inning”.

Tot conținutul de baseball va fi difuzat gratuit pe serviciul Apple TV+ cu abonament – ​​cel puțin inițial. Este disponibil pentru oricine are acces la Internet. Desigur, este oferit în aplicația Apple TV pe iPhone, iPad, Mac și televizoare Apple și este disponibil și pe tv.apple.com.

Apple Friday Night Baseball Tv
Sursa imagine: Sala de știri Apple

Televizoarele inteligente, consolele de jocuri și set-top box-urile prin cablu îl vor oferi și pe Apple TV+. La nivel internațional, va fi oferit în SUA, Canada, Australia, Brazilia, Japonia, Mexic, Puerto Rico, Coreea de Sud și Marea Britanie

Nu este surprinzător, Apple va lucra în mai multe aprobări de produse. Grafica de pe ecran pentru drumeții cu aluat va prezenta conținut Apple Music, iar trivia de baseball va fi furnizată de Siri. Playlisturile de melodii de la bater vor fi disponibile și pe Apple Music.

Hai să jucăm mingea!

Primul meci de baseball de vineri seara pe Apple TV+ va fi New York Mets vs. Washington Nationals la 19:00 ET. Melanie Newman va fi la joc după joc, Chris Young și Hannah Keyser la analiză, iar Brooke Fletcher va avea un reportaj.

Al doilea joc de la 21:30 ET va prezenta Houston Astros vs Los Angeles Angels cu Stephen Nelson pe joc, Hunter Pence și Katie Nolan pe analiză și Heidi Watney în raport.

Stadionul de baseball Apple vineri seara

Este înviorător să văd atâtea femei în echipa de difuzare. De fapt, divertismentul va fi o abordare modernă și revigorantă a reportajelor de baseball. Apple speră că va „atrage atât spectatorii noi, cât și fanii veterani”.

Compania de tehnologie va folosi „camere de ultimă generație, inclusiv fantome de mare viteză, megalodon de înaltă rezoluție și multe altele pe tot parcursul sezonului pentru a prezenta fotografii vii, cu acțiune live și alte sunet captivant în 5:1. cu sunetul spațial activat.”

Grafica de pe ecran va include „prognoze bazate pe probabilități ale diferitelor rezultate”, precum și evidențieri și priviri la alte acțiuni din jurul ligii. Fostul arbitru MLB Brian Gorman va oferi analiza și interpretarea regulilor.

Bâtă de baseball Apple vineri seara

Acțiunea nu se oprește aici. Telespectatorii din SUA și Canada vor avea program nonstop, cu reluări ale jocului, știri, analize, momente importante și jocuri clasice. MLB Daily Recap va difuza în fiecare dimineață și MLB Big Inning în fiecare seară. După transmisiile live în fiecare săptămână, spectatorii vor avea acces la cerere la jocuri complete și la jocuri condensate.

Dacă continuați să încercați serviciul de abonament Apple TV+ și decideți că nu este pentru dvs., citiți mai departe pentru a afla cum să îl anulați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x