Nu ești doar tu: iPhone-ul tău devine mai lent!

Nu ești doar tu: iPhone-ul tău devine mai lent!

⌛ Reading Time: 3 minutes

Nu ești doar tu: iPhone-ul tău devine mai lent!

Nu. Nu ești doar tu. Nu este doar o figură a imaginației tale. IPhone-ul dvs. nu este la fel de rapid ca prima zi glorioasă pe care ați cumpărat-o. Devine din ce în ce mai lent, dar nu din motivele pe care le puteți crede. Apple face acest lucru în mod intenționat pentru a ajuta la protejarea unei baterii în vârstă.

Acuzarea

Acest lucru este de mult argumentat. iPhone-urile par să devină din ce în ce mai lente și se vor închide complet în anumite puncte doar pentru a face situația și mai enervantă.

Unii au dat vina pe Apple pentru că a făcut acest lucru în mod intenționat, crezând că totul a fost un truc de marketing și că își făceau telefoanele mai puțin productive pentru a încerca să-i forțeze să facă upgrade-ul mai devreme.

Dar pur și simplu nu este cazul. În timp ce Apple a fost învinuit pentru multe lucruri în trecut, acesta nu pare nici măcar plauzibil. Și-ar sacrifica baza de clienți și această bază le-a fost întotdeauna loială.

Realitatea

Deși este adevărat că iPhone-urile încetinesc pe măsură ce îmbătrânesc, nu este o încercare nefastă a Apple. Motivul este mai ușor de imaginat. Este de fapt o încercare a Apple de a economisi bateria în dispozitiv.

După cum au spus TechCrunch, „Obiectivul nostru este să oferim clienților cea mai bună experiență, care include performanțe generale și prelungirea duratei de viață a dispozitivelor lor. Bateriile litiu-ion devin mai puțin capabile să furnizeze solicitări de curent de vârf atunci când sunt în condiții de frig, au o încărcare redusă a bateriei sau pe măsură ce îmbătrânesc în timp, ceea ce poate duce la oprirea neașteptată a dispozitivului pentru a-și proteja componentele electronice. ”

Deci, bateriile de pe iPhone pur și simplu nu sunt în măsură să țină pasul atunci când se răcesc, au baterie slabă sau îmbătrânesc. Și Apple oprește telefoanele pentru a încerca să le protejeze și le încetinește pentru a le ajuta să funcționeze mai bine la orele de vârf.

Lucrul la o soluție

soluție de știri-lent-iphone

Nu numai că acest scop este din partea Apple, ci fac tot ce pot pentru a inversa problema.

Au explicat asta „Anul trecut am lansat o funcție pentru iPhone 6, iPhone 6s și iPhone SE pentru a netezi vârfurile instantanee numai atunci când este necesar pentru a preveni oprirea neașteptată a dispozitivului în aceste condiții. Acum am extins această funcție la iPhone 7 cu iOS 11.2 și intenționăm să adăugăm suport pentru alte produse în viitor. ”

Lucrează la netezirea acestui proces cu bateriile, astfel încât acestea să nu se mai oprească și se pare că este o lucrare în desfășurare.

Pentru a susține acest lucru, utilizatorii care și-au înlocuit bateriile mai vechi au raportat că au o productivitate mai bună pe iPhone-urile lor. Dar veți observa schimbările de performanță ale telefonului dvs. cu mult înainte de notificarea pe care o va trimite, spunându-vă că bateria dvs. merge prost.

Apropo, bateriile devin mai vechi și mai puțin utile nu numai cu vârsta simplă, ci și prin expunerea la căldură. Astfel, puteți menține bateria mai nouă evitând să o lăsați la soare.

Ești încă fan?

Ce părere aveți despre motivele Apple pentru încetinirea telefoanelor? Ești de acord cu ei? Sau crezi că totul este doar o încărcătură de taur? Spuneți-ne prin introducerea de mai jos în secțiunea de comentarii.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.