Numărul de volume al manga-ului Chainsaw Man.

Câte volume are manga Chainsaw Man?
⏱️ 5 min read

Manga Chainsaw Man este o lucrare populară în rândul fanilor de manga din întreaga lume. Această serie este scrisă și ilustrată de Tatsuki Fujimoto, fiind cunoscută pentru conținutul său supranatural și acțiunea plină de adrenalină. În ceea ce privește numărul de volume, Chainsaw Man a ajuns la 11 volume până în prezent, fiind încă în curs de publicare. Fiecare volum adaugă o nouă dimensiune la aventurile acestui erou ce poate transforma o drujbă într-un vehicul puternic de luptă. În magazinul online manga cititorii pot achiziționa aceste volume în diferite formate, atât în variantă fizică cât și digitală. În general, Chainsaw Man a adunat un număr impresionant de fani și este o serie de urmărit cu sufletul la gură de către orice pasionat de manga.

Chainsaw Man este una dintre cele mai interesante manga pe care le-am citit în ultimii ani. Și acum că poți urmări Chainsaw Man ca un anime, hype-ul din jurul seriei este în creștere. Dar dacă nu ai citit încă manga, s-ar putea să ai o mulțime de întrebări. Așadar, suntem aici pentru a vă ajuta să aflați câte volume are manga Chainsaw Man și cum să le citiți corect.

Chainsaw Man Manga Volumes (2022)

Ghidul nostru conține o listă completă de volume de manga Chainsaw Man și, de asemenea, răspunde la cele mai frecvente întrebări despre acesta. Puteți utiliza următorul tabel pentru a găsi un răspuns la întrebarea dvs.

Lista de volume de manga Chainsaw Man

În acest moment, există 11 volume din manga Chainsaw Man, care alcătuiesc Public Safety Arc (până la capitolul 97). Iată lista completă:

 • Volumul 1 – câine și ferăstrău
 • Volumul 2 – drujba vs liliac
 • Volumul 3 – ucide pe Denji
 • Volumul 4 – Arma este mai puternică
 • Volumul 5 – Minor
 • Volumul 6 – Boom Boom Boom
 • Volumul 7 – Într-un vis
 • Volumul 8 – super dezastru
 • Volumul 9 – Baie
 • Volumul 10 – sentimentul unui câine
 • Volumul 11 ​​- mult noroc cu drujba

Sfârșitul Arcului Securității Publice

 • Volumul 12 – pasăre și război

Începând din octombrie 2022, volumul 12 va fi lansat ca capitole săptămânale pe Shonen Jump, prezentându-ne un alt călăreț după Makima.

S-a terminat manga Chainsaw Man?

Manga Chainsaw Man este încă în desfășurare. În acest moment, este doar la al doilea arc și ne așteptăm să continue cel puțin 4-5 arcuri. Deci, cel mai probabil, nu vei merge nicăieri timp de cel puțin câțiva ani.

Chainsaw Man are volumul 12?

Chainsaw Man Volumul 12 a fost dezvăluit oficial pe 4 octombrie 2022. De atunci, capitolele sale au fost publicate săptămânal în Shonen Jump Magazine. Dar nu a fost încă lansată ca o carte de sine stătătoare.

Cum să citești manga Chainsaw Man?

Dacă vă place să colectați manga, puteți cumpăra volumele Chainsaw Man de la majoritatea comercianților majori, inclusiv Amazon, Barnes & Noble și altele. Între timp, pentru acces imediat, puteți citi oficial Chainsaw Man în secțiunea Shonen Jump de pe site-ul oficial al Viz Media (vizita).

Viz lansează traducerile în engleză ale CSM împreună cu versiunea sa japoneză, oferindu-vă acces la acesta pentru doar 1,99 USD. De asemenea, puteți citi ultimele trei capitole complet gratuit. Puteți verifica alte alternative, de exemplu, cele mai bune aplicații manga pentru Android și iPhone, prin intermediul articolului legat.

Nu uitați că puteți merge și pe traseul tradițional și puteți citi cele mai recente capitole din manga Chainsaw Man, deoarece sunt publicate săptămânal în Shonen Jump Magazine. Vă rugăm să rețineți că versiunea fizică a acestei reviste, din cauza numărului redus de cititori, nu mai este în circulație. Este disponibil doar în format digital.

Explorați toate volumele Manga Chainsaw Man

Cu asta, acum sunteți gata să explorați și să citiți toate volumele Chainsaw Man pe măsură ce apar. Dar înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că sunteți pe deplin familiarizat cu Denji, protagonistul CSM. Avem un ghid dedicat care acoperă toate aspectele acestui personaj. Acestea fiind spuse, ce alte manga mai citești în ziua de azi? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Chainsaw Man este o manga foarte interesantă, iar acum că a devenit un anime, hype-ul din jurul seriei a crescut. În cazul în care sunteți neinițiat, acest articol vă oferă toate informațiile necesare despre numărul de volume ale manga Chainsaw Man și modul corect de a le citi. În prezent, există 11 volume ale manga Chainsaw Man, iar al 12-lea urmează să fie lansat în octombrie 2022 ca capitole săptămânale pe Shonen Jump. În ceea ce privește modalitățile de a citi manga Chainsaw Man, puteți achiziționa volumele din magazine sau puteți citi online de la Viz Media.
Încheiem aici de data aceasta, dar nu uitați să reveniți pe blogul nostru pentru a vă ține la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe. Până atunci, rămâneți conectați și experimentați cu tehnologia!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x