În această eră a informației, un obstacol în învățarea a ceva nou nu este unde să găsești resursele. Este de unde să începeți și să dați sens tuturor resurselor disponibile online în aceste zile. Acest lucru este valabil mai ales în dezvoltarea web atunci când apar noi instrumente peste noapte.

În 2015, de când am decis să învăț dezvoltarea web, m-am confruntat cu provocări de îndoială de sine și lipsă de motivație. Dar singura provocare care mi-a drenat energiile a fost să nu știu ce cale să urmez.

Având în vedere provocările inițiale din această cale, am scris această piesă pentru pasionații de tehnologie care doresc să-și murdărească mâinile în dezvoltarea web. Mai ales dezvoltarea WordPress. Toate cu speranța că veți petrece timpul construind ceva mișto decât să intrați în acest ciclu vicios nesfârșit de învățare a unui instrument la altul.

Prudență! O mulțime de învățări pe această cale

Sunt dezvoltator WordPress (deși sindromul impostorului meu îmi spune altfel). Îmi pot împărtăși experiența mea legată doar de WordPress. Dar, înainte de a ne arunca cu detaliile, să examinăm mai întâi o sesiune Q / A.

O cale de invatare pentru incepatori in dezvoltarea WordPress

Acum, este rău răspunsul? Poate. Este adevarat? Absolut! WordPress și dezvoltarea web, în ​​general, sunt la fel de serioase și exigente ca orice profesie. Așa că fii pregătit pentru …

  • Viața de învățare
  • Tragând ocazional toată noaptea

Bine, ai citit și ai înțeles punctele de mai sus? Grozav. Acum relaxați-vă, deoarece nu este pentru a vă descuraja pe voi sau orice altceva. Este doar modul în care este viața unui dezvoltator, așa cum necesită natura în continuă schimbare a acestui domeniu.

Vestea bună este că nu există multe tehnologii web pe care trebuie să le înveți pentru a stăpâni meseria dezvoltării WordPress. Acestea fiind spuse, acordați-vă timp acestei piese software uimitoare, iar WordPress vă va adora în schimb.

WordPress vă va schimba viața dacă o lăsați – Chris Lema

Totul este inspirat și drăguț, nu? Este unul dintre motive Topher DeRosia (recuzită imensă) a oferit HeroPress platformă pentru WordPress (da, așa ne numim cu mândrie). Aici WordPressers își împărtășesc în mod regulat poveștile de origine WordPress cu comunitate. Fiți siguri în timp ce citiți poveștile pe care le veți simți adrenalina se scurge prin corpul vostru, deoarece mulți dintre voi vă veți găsi legat de aceste povești.

WordPress pentru toată lumea!

WordPress este foarte ușor de utilizat. De fapt, oricine fără cunoștințe tehnice, poate configura și începe să utilizeze WordPress în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, WordPress are un ecosistem vast. Eu, unul, aș clasifica dezvoltarea WordPress care se desfășoară în două domenii diferite. Mai întâi voi lista acele domenii de mai jos și apoi voi discuta fiecare dintre ele separat.

  • Personalizarea site-ului WordPress
  • Dezvoltarea temelor / pluginurilor WordPress

Personalizarea site-ului WordPress

Personalizarea site-ului WordPress este cea mai importantă noutate, deoarece reprezintă cea mai mare parte a muncii făcute în ceea ce privește utilizarea WordPress. Personalizarea site-ului este acel domeniu în care nu sunt necesare cunoștințe de codificare prealabile.

Adică, un utilizator cu experiență WordPress poate efectua cu ușurință sarcini precum configurarea și personalizarea temelor / pluginurilor folosind constructori de pagini, depanare a site-ului și întreținerea site-ului, etc. cerințele clientului dumneavoastră.

Având în vedere acest lucru și pentru a vă oferi o perspectivă despre proces, puteți urmări următorul scurt tutorial de Tyler Moore. În tutorialul său, el construiește un nou site web personalizând o temă prefabricată folosind generatorul de pagini Elementor.

Personalizarea site-ului WordPress utilizând Elementor Page Builder de Tyler Moore

Dezvoltarea temelor / pluginurilor WordPress

Acesta este locul în care toată distracția este pentru geeks-urile WordPress. O putem numi real Dezvoltarea WordPress, deoarece acest domeniu se referă la cunoașterea și accesarea detaliilor tehnice de programare. Poate fi la fel de simplu ca utilizarea câtorva cârlige WordPress pentru a modifica răspunsurile sau la fel de complex ca și crearea unui produs complet pe WordPress.

Deci, în cazul în care doriți să începeți acest domeniu, trebuie să investiți mai mult timp pentru a învăța despre tehnologiile web implicate în dezvoltarea WordPress. Având în vedere acest lucru, restul acestui articol va discuta toate tehnologiile și câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți real Dezvoltare WordPress.

Calea învățării

Pentru a începe în călătoria dvs. de dezvoltare WordPress, aceste instrumente și tehnologii sunt cele cu care veți lucra.

  1. Salutați și îmbrățișați modulele HTML5 g̵o̵o̵d̵ ̵o̵̵̵l̵̵̵ ‘cu concepte de semantică și accesibilitate. HTML este structura conținutului site-ului.

2. Acest citat spune totul:

Sunteți CSS-ul HTML-ului meu – Some Genius

CSS este modul în care HTML este prezentat în browserul web. Asigurați-vă că învățați preprocesorul SASS ca salvator în scrierea CSS modulară odată ce înțelegeți elementele de bază.

3. Organizația din spatele WordPress are planuri mari pentru a face ca JavaScript să facă parte din front-end-ul WordPress. Acest lucru a venit oficial de la autorul original al WordPress.

Aflați JavaScript, profund – Matt Mullenweg

Da, știu că acest lucru ar putea fi descurcat pentru un începător care începe să urmeze acest sfat, dar fii cu ochii pe dezvoltare în acest domeniu. Acum, asta nu înseamnă că trebuie să stăpânești JavaScript pentru a lucra cu WordPress. Începeți cu elementele de bază, inclusiv biblioteca sa extrem de populară jQuery.

4. Nu ar fi frumos dacă ați putea obține un început de 1000 de pași cu aceste trei tehnologii pentru a vă accelera procesul de dezvoltare? Ei bine, acesta este locul în care cadrele front-end Twitter Bootstrap intră în joc. Explorează-l și fii uimit. Nu confundați cadrele front-end cu cadrele JavaScript. Front-end-ul este utilizat interschimbabil cu bibliotecile și cadrele JavaScript, care este o cale complet diferită.

5. PHP este limbajul de scriptare care alimentează WordPress. Dacă doriți să vă scufundați adânc în WordPress, învățați PHP în primul rând cu conceptele sale OOP, inclusiv MySQL ca bază de date back-end.

6. În general, atunci când oamenii vorbesc despre dezvoltarea WordPress, înseamnă de obicei doar două segmente ale WordPress.

  • WordPress Theme Development, care dezvoltă o prezentare (aspect) a site-urilor (de aici și numele „Tema”).
  • WordPress Plugin Development, care este de a adăuga funcționalitate site-urilor WordPress

Pentru un dezvoltator, este extrem de important să înțelegeți și să vă simțiți confortabil lucrând cu ambele segmente. Și pentru a adăuga ceva mai mult în călătoria dvs. de învățare, familiarizați-vă cu internaționalizarea și localizarea. De asemenea, trebuie să cunoașteți Hooks și API-uri WordPress pentru a numi câteva.

În timp ce dezvoltați site-uri, majoritatea timpului dvs. va fi petrecut într-un mediu de dezvoltare locală și într-un editor de cod. Din motive de informații complete din acest articol, permiteți-mi să vă indic un mediu de dezvoltare local ușor de configurat, dar puternic (Local de Flywheel) și editor de cod rapidCod Visual Studio de Microsoft). Da, ambele sunt gratuite, ca WordPress.

Flux de lucru

Pe măsură ce fluxul de lucru devine mai avansat și mai complex, este important să rămâi sănătos și să te bucuri în continuare de viață. În acest caz, va trebui să vă eficientizați fluxul de lucru. Încercați instrumente de automatizare a sarcinilor, cum ar fi Grunt/Înghiţitură și utilizați un sistem de control al versiunilor ca git să te împiedice să faci gafe.

Ilustrație a Ghidului de cale de învățare publicat pe GitHub

Pentru a vă clarifica lucrurile, am publicat o ilustrare a Căii de învățare ca ghid pas cu pas GitHub pe care le-am furnizat mai jos.

O cale de invatare pentru incepatori in dezvoltarea WordPress

Aflați de la acesta, dați feedback, îmbunătățiți-l pentru a-l face mai bun pentru începători și, prin aceasta, nu ezitați să trimiteți cereri de PR.

Resurse

În cazul în care sunteți încă îngrijorat că veți avea nevoie de mai mult de o grămadă de cuvinte motivaționale pentru a începe efectiv să faceți o muncă semnificativă, poate că aveți nevoie de un ghid pas cu pas – bine, nu vă mai faceți griji. Urmează Manual pentru dezvoltatori WordPress WordPress și WordPress Developer Codex ca religia și consideră-te în mâini sigure.

Mai mult decât atât, puteți primi un mare ajutor de la Asistență WordPress forum, precum și să-ți sapi răspunsurile de pe site-ul Q&A Stive Overflow, care este extrem de popular în rândul comunității de dezvoltatori.

În afară de resursele oficiale WordPress, forumul de asistență și site-urile de întrebări și răspunsuri centrate pe dezvoltatori. Există o mulțime de site-uri precum WPBeginner, făcut posibil de minunata comunitate WordPress, oferind tutoriale și ghiduri gratuite centrate pe WordPress.

CodexSpot este o astfel de încercare de către o grămadă de Geeks WordPress inclusiv a ta cu adevărat pentru a da înapoi comunității. CodexSpot este o platformă online, axată exclusiv pe furnizarea de soluții web. Scopul nostru este să oferim tutoriale de calitate, ghiduri de bricolaj și să vă menținem la curent cu știrile din industria web și cu rapoartele de tendințe.

Suntem un susținător uriaș al inițiativei software gratuite și open-source și nu ratați nicio ocazie de a evangheliza practicile FOSS pentru a promova această mișcare. Pe lângă aceasta, oferim și generatoare și instrumente gratuite de dezvoltare web pentru a vă accelera timpul de dezvoltare.

Acum, există un alt tip de resursă de învățare, care este cursurile premium. În comparație cu resursele gratuite, principalul beneficiu al celor premium este sprijinul oferit în timp util de instructorii cursului pentru studenții lor. Adică capacitatea de a primi răspunsuri la întrebările dvs. chiar de către instructorii de la care învățați, vă avantajează enorm în timpul călătoriei dvs. de învățare. În plus, acestea rămân în fruntea ultimelor tendințe din industrie.

Personal am învățat foarte multe din Lynda.com (acum Învățarea LinkedIn) cursuri, foarte recomandate. Am găsit și eu Aflați WordPress desigur de Chris Castiglione, un curs drăguț pentru începători. Deci, dacă sunteți în căutarea unui curs premium pe WordPress, veți găsi oricare dintre aceste cursuri care merită dolarul dvs..

În acest moment, aveți dedicarea și o mulțime de resurse disponibile pentru a afla totul despre WordPress. Cu toate acestea, este la fel de important să înțelegeți piața locurilor de muncă și ce caută companiile la candidații care aplică pentru postul de dezvoltator WordPress.

Toptal, o rețea exclusivă a celor mai buni profesioniști din lume, a publicat un ghid pentru angajarea unui „Excelent dezvoltator WordPress”Pe care îl puteți citi pentru a vă alinia mai bine la cele mai solicitate abilități WordPress.

Concluzie

Nu încercați să învățați totul dintr-o dată. Începeți cu elementele de bază. Implementați ceea ce ați învățat și apoi construiți de acolo. Luați notă de următoarele două reguli care nu sunt dificile și rapide pentru îndrumare, deoarece aceste reguli vă vor fi utile în călătoria dvs.

  • Învățarea Just in Time (JIT) este să înveți instrumentul când ai nevoie de el.
  • Regula de învățare 80/20 este că acordați 20% din timpul dvs. învățării și 80% din timpul dvs. implementând ceea ce ați învățat deja.

Acum repetă după mine:

Invat.
Codific!
Codific din nou !!
Mai codez ceva !!!
Continuam codarea !!!!!

… Și așa începeți în WordPress. Mult noroc WordPresser și bine ai venit în familia WordPress!