O serie de actualizări Zoom include integrarea Twitch

Zoom Integrating With Twitch Featured
⏱️ 4 min read

În timp ce Zoom a devenit un instrument necesar în timpul pandemiei, acum încearcă să mențină impulsul prin îmbunătățirea serviciilor sale. Printre o mulțime de îmbunătățiri anunțate în această săptămână, Zoom a spus că va include integrarea cu Twitch pentru a permite întâlnirilor să fie transmise mai ușor în direct.

Integrare Twitch pentru a îmbunătăți întâlnirile Zoom

Când cei mai mulți dintre noi se gândesc la Twitch, ne imaginăm jocuri în flux live – dar nu asta are în vedere Zoom. Twitch poate fi folosit pentru a transmite live alte lucruri, chiar și întâlniri, iar Zoom vede posibilități în acest sens.

Zoom se integrează cu Twitch Videoconferencing

Acest tip de integrare a fost posibil înainte între Zoom și Twitch, dar a necesitat ajutorul unui software terță parte. Acum va fi mult mai direct de la Zoom la Twitch.

Interesul de a omite opțiunea terță parte este cel mai probabil financiar. Zoom nu deschide această opțiune pentru toată lumea într-o întâlnire Zoom. Nu vei transmite în direct chat-ul cu prietenii tăi tuturor foștilor prieteni de liceu.

Această opțiune este destinată întâlnirilor de afaceri și educaționale și vă va costa. La fel ca și alte sesiuni de streaming live Zoom, acesta va fi un privilegiu plătit. Integrarea cu Twitch va fi disponibilă numai pentru conturile Zoom Pro, Business, Enterprise și Education. Cel mai ieftin plan din aceste opțiuni este de aproape 150 USD.

Zoom se integrează cu Twitch Education

De asemenea, va funcționa doar pe clientul desktop al Zoom, care, din nou, își limitează utilizarea la același subset.

„Pentru a-i ajuta pe clienții noștri să simplifice procesul de partajare a conținutului în cadrul comunităților lor și să le extindă acoperirea, proprietarii de conturi și administratorii pot permite acum gazdelor să transmită în direct întâlnirea sau seminarul web către Twitch, mai degrabă decât să configureze manual fluxul ca serviciu personalizat de transmisie live. ”, a explicat Zoom într-un postare pe blog.

Alte îmbunătățiri ale zoomului

Integrarea Twitch este departe de a fi singura îmbunătățire Zoom. Postarea de pe blog a enumerat multe schimbări, menționând: „La Zoom, echipele noastre se gândesc mereu la noi modalități de a vă îmbunătăți comunicarea și de a interacționa cu ceilalți, indiferent dacă sunteți la birou, acasă sau undeva la mijloc.”

Cont Netflix Gratis

Postarea a adăugat că scopul este ca aceste noi „funcții să vă ajute să vă conectați, să colaborați și să împărtășiți cu alții pentru a crea experiențe memorabile”.

Zoom se integrează cu echipele Twitch

Împreună cu integrarea Twitch, Zoom a adăugat câteva alte funcții la întâlniri. A adăugat avatare pentru a vă reprezenta în întâlniri și seminarii web și partajare audio în toate sălile de lucru. Opțiunea Partajare video este acceptată și aici.

În plus, Evenimentele, Centrul de contact, Camera și Telefonul primesc îmbunătățiri, iar Chatul a preluat și câteva modificări utile. Chaturile și canalele pot fi acum grupate în dosare cu personalizare din bara laterală. În plus, puteți înregistra și trimite mesaje video în Chat.

Toate acestea arată modul în care Zoom lucrează pentru a trece dincolo de a fi doar un instrument de pandemie pentru a ajuta oamenii să se unească în siguranță. Lucrează pentru a fi un instrument necesar pentru toate afacerile, în concurență directă cu Google Meet, Skype, Microsoft Teams etc. Zoom nu mai este tipul nou din bloc și pare să stabilească un loc permanent la masă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x