O versiune de previzualizare a aplicației Outlook pentru Windows 11

Windows 11 icin bir Outlook uygulamasi onizleme surumleri.webp
⏱️ 2 min read
  • Microsoft lansează prima previzualizare a aplicației One Outlook pentru Windows 11.
  • Aplicația este disponibilă numai pentru clienții plătiți cu un cont comercial.
  • O aplicație Outlook încă îi lipsesc multe funcții esențiale, cum ar fi suportul pentru mai multe conturi.

După mai multe scurgeri de informații, Microsoft a început lansarea noii aplicații One Outlook (Project Monarch) pentru testerii înscriși în canalul Office Insiders Beta. Însă prima previzualizare publică din aplicație este disponibilă numai pentru clienții plătiți cu un cont Microsoft 365 pentru afaceri sau educație.

Dacă aveți un cont comercial și instalarea Office este în Canalul betaveți găsi acum un „Încercați noul Outlook” comutator în colțul din dreapta sus pentru a comuta la noua versiune.

Noua aplicație este disponibilă pentru versiunea desktop a Windows 11 și 10 și arată identică cu versiunea web a Outlook, dar cu câteva caracteristici noi. De exemplu, acest client de e-mail include o singură vizualizare pentru e-mail, calendar și activități. Dispune de un nou calendar și suport pentru Microsoft Loop. De asemenea, aplicația facilitează atașarea fișierelor care sunt disponibile din cloud folosind mențiunile „@” (@filename).

În plus, există o nouă funcție de memento a mesajelor care vă ajută să vă amintiți să răspundeți la un e-mail care poate fi important. Puteți trage și plasa e-mailuri în lista „Ziua mea” pentru a urmări e-mailurile și activitățile pe care este posibil să aveți nevoie să le efectuați în timpul zilei. În altă parte, veți găsi, de asemenea, o opțiune de fixare a e-mailurilor, noi politici automate și multe altele.

O căsuță de intrare Outlook (Sursa: Microsoft)

În timp ce noua experiență oferă o interfață familiară cu noi capabilități, unele caracteristici esențiale încă lipsesc. De exemplu, această versiune de One Outlook nu acceptă modul offline și nu puteți adăuga mai multe conturi din alte servicii precum Gmail, iCloud sau alte servicii folosind IMAP. Cu toate acestea, acestea sunt în curs de dezvoltare, iar alte caracteristici precum datele Outlook (.pst) și reordonarea folderelor fac parte din foaia de parcurs.

Dezvoltarea One Outlook a fost planificată ca o nouă soluție cu o bază de cod care rulează pe Windows 11 și 10, web și macOS.

Încă nu este clar dacă această nouă versiune de Outlook va înlocui doar versiunea desktop a aplicației pentru suita Office sau dacă în cele din urmă va înlocui și aplicația implicită Mail pe Windows 11 cu funcționalități limitate.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...