Obținerea unui corn de capră în Minecraft: Ghid paso-paso

How to Get a Goat Horn in Minecraft
⏱️ 11 min read

Minecraft este un joc video care implică construirea și explorarea unui univers virtuale. Unul dintre elementele jocului este hranirea animalelor și obținerea resurselor din acestea. Unul dintre obiectele utile care pot fi obținute este cornul de capră. Pentru a-l obține, jucătorii trebuie să captureze capre în joc și să le hrănească cu diverse alimente, cum ar fi fân sau grâu. Dacă capra este mulțumită cu mâncarea, aceasta va produce lapte și, uneori, un corn de capră. Acest corn poate fi folosit pentru a crea diferite obiecte utile în joc, cum ar fi o oală sau o lumânare. Pentru a obține un corn de capră în Minecraft, este necesară perseverență și răbdare, dar jucătorii experimentați știu cum să-l adune cu ușurință.

Caprele au fost introduse în Minecraft cu actualizarea 1.17 și sunt creaturi destul de unice. Dar, în afară de împingerea gloatelor de pe stânci, caprele nu servesc cu adevărat un scop în joc. Din fericire, acest lucru este pe cale să se schimbe odată cu viitoarea actualizare Minecraft 1.19 Wild. Printre multele caracteristici unice din această actualizare, caprele primesc în sfârșit o picătură exclusivă sub formă de coarne de capră. Și obținerea lor este mai distractiv decât chiar folosirea lor. Deci, să mergem mai departe și să învățăm cum să obțineți un corn de capră în Minecraft folosind cele mai simple metode posibile. De la blocuri compatibile la cele mai bune tehnici, am inclus totul în acest ghid. Așa că, fără alte prelungiri, să începem și să obținem coarne de capră în minecraft.

Obțineți și folosiți un corn de capră în Minecraft (actualizat în iunie 2022)

Înainte de a învăța cum să obținem un corn de capră, trebuie mai întâi să înțelegem mecanica generației sale. Prin urmare, am împărțit ghidul nostru în mai multe secțiuni pentru a fi ușor de urmat.

Notă: Acest articol a fost actualizat ultima dată pe 7 iunie, la 9:00 am PST, după lansarea actualizării oficiale Minecraft 1.19.

Ce este o capră în Minecraft?

Exclusiv pentru biomurile muntoase, o capră este o mulțime neutră în Minecraft. El a fost tachinat pentru prima dată în actualizarea Caves & Cliffs: Part 1, cu un accent principal fiind tendința lui de a se izbi de gloate. Dar acest mecanic unic nu a servit la nimic până la introducerea coarnelor de capră.

Când caprele au fost eliberate pentru prima dată, acestea au oferit doar lapte pentru jucători. Din păcate, la vremea aceea, laptele era deja o piață dominată pur de vaci mai ușor de găsit. Atâția jucători nici măcar nu au observat capra în joc. Cu toate acestea, acum, dacă știi cum să obții un corn de capră, lucrurile pot deveni mult mai interesante cu această mulțime unică.

Ce este un corn de capră în Minecraft?

Un corn de capră este un instrument muzical în minecraft scoate un sunet unic atunci când este suflat. Este primul instrument muzical oficial din Minecraft. Sunetul pe care îl face un corn de capră este puternic și poate fi auzit de la o distanță rezonabilă. Îl poți folosi pentru a-ți localiza prietenii pe cele mai bune servere Minecraft. Dar dacă a face zgomote puternice nu este suficient pentru tine, poți să-i folosești un pas mai departe.

Minecraft are 8 tipuri de coarne de capră, iar fiecare dintre ele are un sunet unic. Deci, cu practică și efort, poți chiar să creezi o trupă în joc cu prietenii tăi. Și din moment ce dezvoltatorii numesc oficial coarnele de capră un instrument, este posibil să vedem mai multe opțiuni muzicale în actualizările viitoare.

Tipuri de coarne de capră pe care le puteți obține

Toate tipurile de coarne de capră arată la fel în joc, iar numele sau tipurile lor se bazează pe sunetul pe care îl fac. Caprele din Minecraft aruncă următoarele tipuri de coarne de capră:

 • Reflectați
 • Cânta
 • Caută
 • Simte
 • Admira*
 • Apel*
 • tânjesc*
 • Vis*

*Scăpat doar de o capră care țipă

Cum sună un corn de capră?

Fiecare corn de capră are un sunet unic. Unele dintre ele sună ca un corn de război, în timp ce altele sună ca urletul unui animal. Puteți folosi playerul audio de mai jos pentru a asculta un Gândiți-vă la sunetul cornului de capră în Minecraft.

Cum să găsești un corn de capră

Cea mai sigură modalitate de a găsi cuernos de chivo este să vizitezi a post de jaf. Cufere în avanposturile Pillager întotdeauna icre cu un corn de capră. Trebuie doar să mergi să-l iei. Deși tipul de corn de capră poate varia, nu te vei întoarce cu mâinile goale. Și în timp ce ești acolo, poți folosi și avanpostul pentru a-l găsi cu ușurință pe Allay în Minecraft.

Rețineți, totuși, că puteți găsi doar patru variante de corn de capră la Pillager Outposts. Acestea includ:

 • Reflectați
 • Cânta
 • Caută
 • Simte

Pentru a pune mâna pe celelalte patru tipuri de coarne de capră, va trebui să găsiți un anumit tip de capră, despre care am discutat mai târziu în acest ghid.

Cum să obțineți coarne de capră în minecraft

Urmați acești pași pentru a găsi cu ușurință capre, pentru a le îmblânzi și pentru a obține coarne de capră în Minecraft:

1. Înainte de a obține un corn de capră, trebuie mai întâi să găsiți o capră. Caprele apar doar în biomurile muntoase ale Minecraft. Puteți folosi lista noastră cu cele mai bune semințe de munte pentru a le găsi rapid.

capre la munte

2. Odată ce ai găsit o capră, trebuie să o ții aproape și să o îmblânzești. Pentru a face acest lucru, faceți garduri în Minecraft și plasați-le în jurul caprelor pe care le aveți. Puteți folosi grâul pentru a face caprele să vă urmeze. Fără a uita că caprele pot sări foarte sus. Așa că asigurați-vă că adăugați un acoperiș structurii dvs. Alternativ, puteți, de asemenea, ca structura să se desprindă de blocul țintă pentru a le fi mai ușor pentru capre să o bată.

Capre în garduri de mangrove

3. Acum, spre deosebire de alte mafiote, tu nu trebuie să ucizi capra pentru a obține cornul de capră. În schimb, trebuie să așteptați ca capra să-și lovească capul de un bloc din biomul deluros. Blocurile acceptate includ:

 • Mină de cupru
 • minereu de smarald
 • minereu de fier
 • gheață plină
 • Piatră

Printre acestea, puteți doar sparge și plasați blocuri de registry fără prea mult efort. Pentru orice altceva, veți avea nevoie de un târnăcop cu descântec de atingere de mătase.

4. Faceți un perete mic cu unul dintre blocurile compatibile. Apoi așteptați aprox. 30 până la 300 de secunde în fața peretelui. Când capra este pe cale să te încarce, îndepărtează-te din drum și lasă-o să lovească peretele. În acest fel, capra se va termina scăzând până la 2 coarne de capră. Tipul de corn va fi complet aleatoriu.

Capră care încarcă un jucător în Minecraft

5. În sfârșit, trebuie doar să faci ridică cornul de capră căzut apropiindu-se de el. Puteți apoi să-l echipați din inventar și să utilizați butonul drept al mouse-ului sau butonul secundar de acțiune pentru a reda sunetul.

Folosind un corn de capră în Minecraft

Ce este o capră care țipă și cum să o găsești?

Caprele care țipă sunt o variantă rară a caprelor în Minecraft. Au o rată de reproducere mai mică de 2% în cadrul oricărui grup de capre. Nu poți face diferența vizuală între o capră care țipă și o capră normală. În schimb, caprele care țipă au o voce mai înaltă care aproape că se simte ca un țipăt și, de asemenea se prăbușește mai des în blocuriceea ce facilitează obținerea unui corn de capră.

Nu poți face nimic ca să apară manual o capră care țipă. Dar dacă îl întâlniți în lumea dvs. Minecraft, puteți obține următoarele tipuri rare de coarne de capră:

 • Admira
 • Vis
 • Apel
 • Tânjește

Acum, metoda de a obține coarne de capră de la capra care țipă este aceeași pe care o folosești cu caprele normale. Așa că derulați înapoi și verificați pașii dacă nu ați făcut-o deja.

Întrebări frecvente

Pot puii de capre să cadă coarne de capră?

Numai caprele adulte din Minecraft lasă coarne de capră când se lovesc de un bloc compatibil.

Câte tipuri de coarne de capră există în Minecraft?

Minecraft are 8 tipuri de coarne de capră, inclusiv Reflectați, Cânta, Caută, Simte, Admira, Apel, Tânjeșteși Vis. Fiecare dintre ele are un sunet unic.

Care sunt șansele de a obține un corn de capră în minecraft?

Dacă capra are coarne pe cap și se lovește de un bloc compatibil, va scăpa câte un corn de fiecare dată.

Poți obține un corn de capră ucigând o capră?

Caprele aruncă globuri de experiență doar când sunt ucise. Trebuie să transformați berbecul de capră în blocuri solide pentru a obține coarne de capră.

Coarnele de capră cresc înapoi?

Nu am primit încă un răspuns oficial. Dar la testele noastre, am fost incapabil să recrească coarnele vreunei capre după ce scăpase coarnele de capră.

Obține un corn de capră și formează o trupă cu prietenii în Minecraft!

Acum că știți cum să obțineți un corn în Minecraft, este timpul să vă uniți echipajul și să colectați toate variantele sale pentru a forma o bandă. Puteți să vă creați propriul server Minecraft pentru a o face cu liniște sufletească. Dar, dacă nu te deranjează să ai străini în gașca ta, serverul Hypixel Minecraft este cel mai bun loc pentru a face acest lucru. Și în timp ce vorbim despre muzică în Minecraft, blocurile Allay și note au o relație cu adevărat interesantă, despre care puteți citi folosind articolul legat. Le puteți folosi pe ambele pentru a vă extinde cu ușurință colecția. Acestea fiind spuse, cum plănuiți să folosiți cornul de capră? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Caprele sunt o mulțime neutră din Minecraft, introdusă odată cu actualizarea 1.17. În afară de a împinge gloatelor de pe stânci, caprele nu au avut un scop clar în joc. Cu toate acestea, ultima actualizare, 1.19 Wild, aduce un nou element interesant: coarnele de capră. Aceste coarne sunt un instrument muzical în joc și există opt tipuri unice, fiecare având un sunet diferit. Ghidul oferă informații și sfaturi despre cum să găsiți o capră, să o îmblânziți și să obțineți un corn de capră folosind blocuri compatibile prin metode simple. Caprele care țipă sunt un rar în joc, cu o rată de reproducere mai mică de 2%, dar și ele oferă variante unice de coarne de capră. Cu un pic de efort și practică, puteți forma o trupă cu prietenii în Minecraft folosind aceste coarne de capră.
Și, cu aceasta, închidem discuția privind ultimele tendințe din tehnologie. Vă mulțumim pentru momentul petrecut aici și vă așteptăm cu noi subiecte interesante. Până la următoarea întâlnire, să fim mereu conectați și inspirați!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x