Obtenha $ 150 de desconto em um smartphone Samsung Galaxy S21 5G desbloqueado

Obțineți 150 USD de reducere de pe un smartphone Samsung Galaxy S21 5G deblocat

⌛ Reading Time: 2 minutes

Există momente în care a nu fi legat de un anumit purtător de celule are avantajele sale. De aceea, operatorul dvs. de telefonie mobilă este mai mult decât fericit să vă trimită un telefon deja legat de serviciul său. Dar poți ieși din pachet cu un deblocat Smartphone Samsung Galaxy S21 5G. Fiind deblocat, nu veți fi ținut la o anumită rețea celulară. Și pentru a îndulci ghiveciul, îl puteți obține cu 150 USD reducere.

Lăsând deoparte că este deblocat, celălalt punct de vânzare al acestui smartphone este sistemul de camere profesionale de 64MP. Puteți mări ca un profesionist cu camera multi-obiectiv ușor de utilizat pentru a crea fotografii care pot fi partajate. Puteți mări de departe sau mări detalii minuscule. Există, de asemenea, focalizarea stabilă a 30 Space Zoom.

Împreună cu fotografiile, puteți captura și videoclipuri clare de 8K, astfel încât să puteți păstra toate cele mai bune momente pentru anii următori. Videoclipul super-lin de 8K oferă imagini cinematografice. Înregistrați videoclipuri și GIF-uri la cerere cu înregistrare multi-cam și efecte automate în stil profesional.

În afară de sistemul camerei, telefonul promite și o baterie de informații pe tot parcursul zilei. Vă gestionează utilizarea pentru a economisi energie, astfel încât telefonul dvs. să nu fie mort când aveți nevoie de el pentru a face toate aceste fotografii superbe. Veți obține, de asemenea, puterea 5G în acest telefon și un ecran de 6,2 ″ 2400 x 1080.

Luați 150 USD din 128 GB S21 în patru culori și alegeți doar 649,99 USD. De asemenea, este disponibil în 256 GB și 512 GB în culori diferite și ca S21 Ultra și S21 + Plus, cu reducere de până la 200 USD.

Smartphone Samsung Galaxy S21 5G deblocat

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.