Holen Sie sich einen Oontz Angle Solo Bluetooth-Lautsprecher für unter $20

Obțineți o boxă Bluetooth Oontz Angle Solo pentru sub 20 USD

⌛ Reading Time: 2 minutes

Sigur, vă puteți asculta muzica de pe smartphone, dar știm cu toții că nu au calitatea sunetului dorită de noi. Cu toate acestea, puteți obține un difuzor Bluetooth compact și portabil și puteți obține sunetul excelent pe care îl căutați. Verificați Difuzor Bluetooth Oontz Angle Solo care are un factor de formă surprinzător de mic. Mai bine, îl puteți obține pentru mai puțin de 20 USD.

Cu o greutate mai mică de 8 uncii, acest difuzor este compact de 3,9 ″ lungime și 2,8 ″ înălțime. Chiar și la această dimensiune mică, include o baterie reîncărcabilă care oferă până la 10 ore de redare atunci când volumul este crescut la 2/3 din maxim. Este clasificat IPX5 pentru rezistența la apă și este rezistent la stropire, ploaie și praf. Îl face tovarășul perfect pentru un joc în aer liber, plajă sau piscină, fitness etc. Deși poate rezista unui strop ușor sau stropi de apă, nu este conceput pentru a fi parțial sau complet.

Veți primi în continuare volumul dorit de la difuzorul Bluetooth Oontz Angle Solo. Are o gamă completă de sunet cu 5 wați de putere pe care o oferă un driver de neodim personalizat. Ieșirea pentru bas este livrată de radiatorul de bas pasiv Oontz. Microfonul încorporat vă permite să efectuați apeluri hands-free, iar mufa AUX IN îi permite conectarea la televizoare și dispozitive non-Bluetooth.

Difuzorul are o gamă de 100 ′ Bluetooth 4.2 și un design avansat al antenei, permițându-vă să vă controlați muzica de la până la 100 de metri distanță de dispozitivul conectat. Acest dispozitiv ar putea fi un Echo Dot, Echo, iPhone 6 și versiuni ulterioare, Samsung 8 și versiuni ulterioare, Samsung Note și multe alte smartphone-uri, computere și dispozitive Bluetooth.

Reduceți 13 USD din prețul acestui difuzor Bluetooth și plătiți doar 16,99 USD.

Difuzor Bluetooth Oontz Angle Solo

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.