Obțineți o tabletă Android VASTKING KingPad K10 Pro pentru mai puțin de 190 USD

Obțineți o tabletă Android VASTKING KingPad K10 Pro pentru mai puțin de 190 USD

⌛ Reading Time: 2 minutes

Te-ai uitat la noul iPad Pro și ai decis că sunt prea bogate pentru sângele tău? Este în regulă, deoarece există mai multe opțiuni la un preț mult mai mic. Tabletă Android VASTKING KingPad K10 Pro. Veți obține toate caracteristicile esențiale, cum ar fi octa-core și 64 GB de stocare, și vine cu o tastatură și un stylus, astfel încât să nu trebuie să adăugați asta pe cont propriu. Și totul este sub 190 USD.

După ce luați în considerare carcasa tastaturii de andocare cu un trackpad extins, cumpărarea acestei tablete este ca și cum ați obține o tabletă și un laptop. Tastați extensiv fără a vă frustra cu o tastatură de la bord, dar folosiți-l și ca tabletă, cu stiloul pentru semnarea documentelor, desen, pictură – practic orice are nevoie de o lovitură precisă. Puteți face acest lucru pe un ecran mare de la o margine la alta, cu un ecran Full HD de 1920 x 1200.

Faceți totul rapid cu chipset-ul actualizat de 12nm și RAM de 4GM de pe tableta Android VASTKING KingPad K10 Pro. Este rapid și puternic, permițându-vă să jucați jocurile și multitasking-urile dvs. preferate în timp ce lucrați. Veți obține performanțe avansate ale jocului, de asemenea, cu GPU-ul cu două nuclee și frecvența de 650 MHz.

Bucurați-vă de spațiu de stocare de 64 GB care poate fi extins la 512 GB cu un card SD extern pentru a păstra toate media preferate într-un singur loc. Adăugați subtitrări live, răspuns inteligent, amplificator de sunet, navigare gestuală, temă întunecată, controale de confidențialitate și acces la Google Play.

Utilizați camera frontală de 8MP pentru întâlniri cu zoom sau o sală de clasă la distanță și camera de 13MP pentru a face fotografii la fața locului. Conectați-vă cu 5G Wi-FI și Bluetooth 5.0. O încărcare a bateriei va oferi 12 ore și se va încărca rapid atunci când utilizați portul USB-C. De asemenea, include GPS, deblocare facială și protecție wireless.

Reduceți 33 USD din prețul acestei tablete Android și plătiți doar 186,99 USD.

Tabletă Android VASTKING KingPad K10 Pro

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.