Obțineți Shouter să vă citească notificările cu voce tare în Android

Obțineți Shouter să vă citească notificările cu voce tare în Android

⌛ Reading Time: 3 minutes

Dacă sunteți multi-tasker ca mine și lucrați adesea la mai multe lucruri la un moment dat, s-ar putea să vă fie puțin dificil să țineți evidența notificărilor care sosesc pe telefonul dvs. Android. În majoritate, pur și simplu ignorați aceste notificări și vă continuați munca. Alternativ, sunteți unul dintre cei care se atașează de aceste notificări și uită ce faceți. S-ar putea să doriți să existe o aplicație care să vă poată citi notificările, astfel încât să nu trebuie să vă uitați la ecranul telefonului dvs. doar pentru a vedea că un prieten de-al vostru tocmai și-a postat fotografia plictisitoare de petrecere. Ei bine, un dezvoltator tocmai ți-a îndeplinit dorința.

introduce Shouter, o aplicație pentru Android, care vă citește notificările cu voce tare și vă ajută să vă concentrați asupra muncii dvs. reale. Orice telefon Android care rulează Android 4.3 sau o versiune ulterioară poate folosi această aplicație. Iată o defalcare a caracteristicilor pe care Shouter le are pentru utilizatori:

Anunțuri privind numele apelantului

Telefonul sună și este în bucătărie și nu vrei să mergi acolo doar pentru a afla că era de la cineva cu care nu ești interesat să vorbești. Ei bine, Shouter poate anunța numele persoanei care te sună. Indiferent unde vă aflați în casa dvs., dacă puteți auzi sunetul, puteți auzi numele apelantului și puteți decide dacă veți prelua apelul sau nu.

Dacă există un apel ratat, primiți și o notificare. Vă spune cine a fost apelantul și puteți decide dacă doriți să returnați apelul.

Citirea mesajelor text

shouterandroid-message

Poate primiți un număr de mesaje text în fiecare zi și pur și simplu nu vă interesează să le citiți pe toate. Aplicația le poate citi pentru dvs. Vă citește mesajele pentru dvs., astfel încât să nu aveți nevoie. Deci, indiferent dacă ieșiți cu bicicleta sau conduceți o mașină, aplicația vă ajută să vă citiți mesajele imediat ce sosesc.

Notificări despre jocuri

Când trebuie să încercați ceva nou, dezvoltatorii de jocuri trimit notificări pe dispozitivul dvs. Cu Shouter, puteți să le citiți cu voce tare pentru a vedea dacă este dintr-un joc bine cunoscut pe care doriți să-l jucați cu adevărat sau dacă este doar un joc normal care s-ar putea să nu vă intereseze pentru moment.

Panoul de setări

shouterandroid-setări

Aplicația vă permite să definiți setările cu privire la notificările pe care doriți să le citiți cu voce tare și pe care nu. De exemplu, este posibil să doriți ca anumite notificări să fie citite cu voce tare și nu toate. De asemenea, puteți opta pentru a primi alerte care includ doar numele aplicației și nu întreaga notificare, astfel încât să știți cel puțin ce aplicație vă trimite notificarea.

Funcția de ore silențioase vă permite să specificați la ce oră aplicația nu ar trebui să citească notificările. Este ideal pentru orele de noapte.

Există o serie de alte opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a personaliza aplicația așa cum doriți.

Concluzie

Shouter acționează ca un asistent personal pentru dvs., care vă citește notificările cu voce tare, astfel încât să știți ce se întâmplă cu aplicațiile pe care le-ați instalat pe dispozitivul dvs. Android. Încercați și spuneți-ne cum a funcționat pentru dvs.!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.