Obțineți și instalați tema Windows 10 pentru Windows 7

Obțineți și instalați tema Windows 10 pentru Windows 7
⏱️ 4 min read

Windows 10 are multe funcții noi atât în ​​ceea ce privește estetica, cât și funcționalitatea. Mai important, Windows 10 are noul și îmbunătățit Meniul Start, Cortana, Centrul de acțiune, o gestionare mai bună a notificărilor etc. Pe cât de bun este, este posibil ca unii utilizatori să nu dorească să treacă la Windows 10 încă din multe motive, cum ar fi lipsa cu un control mai bun asupra actualizărilor etc. Cu toate acestea, puteți face ca Windows 7 să arate și să se simtă ca Windows 10 cu doar câteva clicuri.

Notă: înainte de a face ceva, este foarte important că aveți o copie de rezervă completă și completă a sistemului dvs. Acest lucru vă ajută să reveniți înapoi dacă se întâmplă ceva rău.

Lucruri de care ai nevoie

Pentru a transforma sistemul dvs. Windows 7 să arate ca Windows 10, trebuie să descărcați unele programe și să fiți gata să reporniți sistemul de mai multe ori. Mai jos este software-ul pe care trebuie să îl urmăriți.

În plus, instalați 7-Zip astfel încât să puteți extrage cu ușurință fișierele tematice de pe desktop.

Transformați Windows 7 în Windows 10

După ce aveți toate software-urile necesare, putem continua instalarea temei Windows 10 în Windows 7. Pentru a începe, deschideți fișierul zip descărcat Universal Theme Patcher și executați aplicația în funcție de arhitectura sistemului.

Odată ce aplicația a fost deschisă, aceasta vă va spune că trebuie să remediați unele fișiere. Faceți clic pe butonul „Da” pentru a continua.

win10-theme-for-win7-click-yes

Acțiunea de mai sus vă va duce la ecranul patch-urilor. Doar faceți clic pe butonul „Patch” de lângă toate fișierele.

win10-theme-for-win7-patch-files

Așa arată odată patch-uri. Lucrul bun este că puteți restabili întotdeauna fișierul original făcând clic pe butonul „Restaurare”. După corecția fișierelor, reporniți sistemul.

win10-theme-for-win7-patch-aplicat

Acum, deschideți fișierul zip Theme Resource Changer și, în funcție de arhitectura sistemului, executați aplicația din acesta.

win10-theme-for-win7-open-theme-resource-changer

Odată deschis, instalați-l ca orice alt software.

win10-theme-for-win7-install-theme-resource-changer

După instalarea schimbătorului de resurse tematice, reporniți sistemul pentru ca modificările să aibă efect.

Acum, putem continua instalarea temei Windows 10 pentru Windows 7. Pentru aceasta, extrageți tema desktop Windows 10 descărcată pentru fișierul zip Windows 7 pe desktop. După extragere, deschideți folderul și executați fișierul „RunMeFirst.cmd”.

win10-theme-for-win7-run-cmd-file

De îndată ce executați fișierul de comandă, acesta va redenumi fișierele tematice din folder pentru a avea extensii adecvate. Deschideți fișierul „Windows_10_Themes.7z” cu 7-Zip și navigați la folderul „Bara de activități implicită”.

win10-theme-for-win7-open-default-folder-taskbar-folder

Selectați toate fișierele și folderele din folderul implicit al barei de activități și trageți-le și fixați-le în locația de mai jos.

C:WindowsResourcesThemes

Este posibil să vi se solicite drepturi de administrator. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Continuați” pentru a continua.

win10-theme-for-win7-click-continue

După ce ați terminat copierea fișierelor, puteți aplica tema Windows 10. Pentru aceasta, faceți clic dreapta pe desktop și selectați opțiunea „Personalizați”.

win10-theme-for-win7-select-personalize

Acțiunea de mai sus va deschide opțiunile de personalizare Windows 7. Aici, selectați tema Windows 10. După cum puteți vedea, există mai multe teme Windows 10. Doar selectați-l pe cel care vă place, iar tema va fi aplicată automat.

win10-theme-for-win7-select-win10-theme

Chiar dacă ferestrele și bara de activități seamănă mai mult cu Windows 10, există încă efectul de estompare în jurul ferestrelor. Pentru a-l elimina, deschideți fișierul descărcat Windows 7 Aero Blur Tweaker și executați aplicația din acesta.

win10-theme-for-win7-open-win7-aero-blur-tweaker

Odată ce Windows 7 Aero Blur Tweaker a fost deschis, faceți clic pe opțiunea „Ascunde Blur”.

win10-theme-for-win7-click-hide-blur

Dacă doriți ca meniul de pornire și transparența barei de activități, apoi instalați Taskbar Transizer descărcat.

Ați instalat cu succes tema Windows 10. Desigur, acest lucru nu arată exact ca Windows 10 și este destul de simplu.

win10-tema-pentru-win7-tema-aplicată

Dacă doriți să îl personalizați, deschideți fișierul „Windows_10_Extras.7z” din tema descărcată Windows 10.

Acest fișier conține toate celelalte programe și setări suplimentare care pot fi utilizate pentru a personaliza ecranul de pornire, fonturile, ecranul de conectare, etc. Doar urmați instrucțiunile.

win10-theme-for-win7-windows-10-extras-files

Cu toate acestea, nu uitați că, cu cât vă personalizați sistemul Windows 7, cu atât va fi mai greu să reveniți înapoi.

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. folosind metoda de mai sus pentru a adăuga tema Windows 10 la Windows 7.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x