Obțineți skinuri Minecraft gratuite fără efort

Cum să obțineți cu ușurință skinuri Minecraft gratuite
⏱️ 16 min read

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, oferind o experiență captivantă și creativă pentru jucători de toate vârstele. Skinurile Minecraft reprezintă modificări ale aspectului personajelor din joc și sunt una dintre cele mai căutate opțiuni pentru personalizarea experienței de joc.

Existența skinurilor gratuite Minecraft este una dintre cele mai bune știri pentru jucători, deoarece astfel pot îmbogăți experiența lor de joc fără a cheltui bani. Există o varietate de site-uri și platforme online care oferă skinuri Minecraft gratuite, fără a fi nevoie să faci un cont sau să plătești.

Pentru a obține skinuri Minecraft gratuite, trebuie să cauți site-urile care le oferă și să faci download-ul gratuit, astfel încât să poți utiliza acele skinuri în joc. Acest proces poate fi foarte simplu și rapid, cu unele site-uri care oferă skinuri Minecraft gratuite pentru a fi descărcate direct de pe site-ul lor, fără a fi nevoie să faci vreo înregistrare.

Indiferent de locul de unde alegi să obții skinurile Minecraft gratuite, asigură-te întotdeauna că site-ul respectiv este sigur și nu prezintă riscuri de malware, deoarece descărcarea unor fișiere necunoscute poate fi periculoasă pentru securitatea computerului tău.

În concluzie, există multe opțiuni pentru a obține skinuri Minecraft gratuite și personaliza experiența ta de joc. Cu puțin efort și cercetare, poți avea acces la o gamă largă de skin-uri din care să poți alege cel care îți convine cel mai mult.

Indiferent dacă te joci cu prietenii tăi sau mergi la jocuri de rol solo, costumul potrivit poate modifica întreaga experiență. Poți deveni un pirat sau un super-erou alegând unul dintre multele skinuri Minecraft. Dar acest lucru este posibil odată ce știți cum să obțineți skinuri Minecraft online. Este nevoie de mult pentru a găsi cel mai bun skin pentru personajul tău Minecraft, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să găsești și să descarci acel skin perfect. Alegerea skin-urilor este nelimitată și, datorită comunității, aproape toate sunt complet gratuite. Acestea fiind spuse, să nu pierdem timpul și să învățăm cum puteți găsi și descărca cu ușurință skin-uri pentru minecraft.

Cum să obțineți skinuri Minecraft (2022)

Metoda și sursele noastre funcționează în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Puteți folosi fără probleme toate skin-urile pe care le găsiți în orice ediție a jocului. În plus, am împărțit ghidul în secțiuni separate pentru toate platformele diferite pe care puteți juca Minecraft, inclusiv PC-uri Windows, console Mac, Xbox și PS4/PS5 și telefoane iPhone și Android. Utilizați tabelul de mai jos pentru a naviga în procesul pas cu pas pentru platforma pe care o alegeți.

Site-uri web pentru a descărca skin-uri în minecraft

Cu excepția cazului în care sunt achiziționate pe piața oficială, skin-urile pentru minecraft pot fi descărcate ca fișiere PNG gratuit dintr-o varietate de surse online. Apoi puteți încărca manual skin-urile în joc pentru a schimba aspectul personajului dvs. blocat. În ceea ce privește sursele, puteți folosi unul dintre următoarele site-uri web pentru a descărca skin-uri:

Indiferent dacă este o aplicație separată sau un site online gratuit, asigurați-vă că evitați numeroasele aplicații Minecraft false în timp ce descărcați skin-uri. De asemenea, dacă vrei să-ți arăți creativitatea și să ieși în evidență din mulțime, poți chiar să-ți creezi propriul skin Minecraft pe care să îl folosești. in joc. Indiferent de cum îl obțineți, să trecem peste cum să obțineți skinul Minecraft în jocul dvs.

Cum să găsiți și să descărcați skinuri Minecraft

Există mai multe site-uri web ale comunității unde puteți accesa sute de mii de skin-uri Minecraft gratuit. Site-ul web pe care îl vom folosi pentru a descărca skin-uri în acest tutorial se numește Skindex și este una dintre cele mai populare opțiuni.

1. Mai întâi, mergeți la skindex site-ul web și faceți clic pe oricare dintre skin-urile dorite. Vom folosi skinul Skeleton Gamer pentru a demonstra pașii. Poate sa utilizați opțiunea de căutare în partea de sus pentru a căuta un anumit personaj sau o piele tematică. De asemenea, consultați listele noastre cu cele mai bune skin-uri Minecraft și cele mai bune skin-uri Minecraft pentru fete prin link-urile furnizate.

2. După ce ați selectat un skin, veți fi direcționat către o nouă pagină cu mai multe opțiuni pentru exportul skin-ului. Aici, faceți clic pe „Descarcare
butonul din meniul din dreapta lângă piele.

Descărcarea skinului Minecraft

3. Pielea dorită va apărea imediat fi descărcat ca fișier PNG la computerul dvs. Îl veți găsi în folderul Descărcări și va fi un fișier PNG de calitate scăzută.

skin minecraft descărcat

Instalați skin-uri în Minecraft Java Edition (Linux, Windows și macOS)

În cea mai recentă versiune a Minecraft Java Edition, puteți schimba skinul în două metode simple: folosind lansatorul de joc și pe site-ul oficial. Deci, să aruncăm o privire la modul în care funcționează aceste două metode:

Schimbați skinul în Minecraft Launcher

Pentru a instala noul tău skin Minecraft în ediția Java, deschide lansatorul Minecraft și urmează acești pași:

1. În lansatorul, asigurați-vă că este selectată ediția java în meniul din stânga. Asa de, faceți clic pe fila „Skins”. în meniul de sus.

lansatorul de skin pentru minecraft

2. Aici poți găsi toate skin-urile pe care le-ai folosit în jocul tău. Faceți clic pe „New Skin” opțiunea de a introduce skinul tău Minecraft în joc.

fila de costume în lansatorul MC

3. În noua secțiune care se deschide, faceți clic pe opțiunea „browse” și selectați fișierul PNG al skinului dvs. Puteți apoi denumi skinul în fila „nume”. În ceea ce privește modelul jucătorului, selectarea opțiunii „subțire” poate face brațele jucătorului să fie puțin mai subțiri. În cele din urmă, faceți clic pe opțiunea „salvare” sau „salvare și folosire” pentru a stoca și echipa pielea.

Încărcați fișiere model în Java

Schimbați skinul pe site-ul Minecraft

Atâta timp cât dispozitivul tău este conectat la internet, poți încărca skin-ul pe site-ul oficial Minecraft pentru a-ți schimba skin-ul în ediția Java. Procedând astfel, se actualizează imediat skin-ul de pe toate dispozitivele pe care aveți instalată ediția Java. Iată cum să o faci.

1. Pentru a începe, accesați Minecraft site oficial și faceți clic pe butonul „Autentificare” din colțul din dreapta sus.

Conectați-vă la contul Minecraft

2. Apoi, pe pagina următoare, vi se va solicita conectați-vă la contul dvs. de minecraft. Puteți face acest lucru folosind contul Mojang sau contul Microsoft conectat la jocul dvs.

Pagina de conectare Minecraft

3. Apoi, pe pagina de profil Minecraft, faceți clic pe fila „skin”. Pe partea stângă a.

Skin-uri Minecraft Net

4. Pe pagina de skinuri, trebuie mai întâi alege modelul pentru personajul tău. Puteți selecta modelul clasic sau modelul mai nou slim. Toate skin-urile produc rezultate similare pe ambele modele.

Model de piele MC

5. Apoi derulați în jos și alegeți opțiunea „selectați un fișier” să-ți ridice pielea Acum, trebuie să selectați fișierul PNG cu pielea dvs.

selectați fișierul skin în MC java

6. În cele din urmă, site-ul vă va afișa fișierul skin nou încărcat. Faceți clic pe butonul „încărcare”. pentru a finaliza procesul. Procedând astfel, veți obține automat skinul Minecraft în jocul dvs.

încărcați skin pentru java online

Instalați skin-uri în MCPE pe Android, iPhone și iPad

Aplicația mobilă oficială Minecraft vă oferă trei moduri de a instala skinuri noi. Puteți utiliza o aplicație de skinuri terță parte pentru a instala skinuri sau piața oficială dacă nu doriți să o faceți manual. În ceea ce privește procesul manual, iată cum se face.

1. Mai întâi, deschideți aplicația dvs. Minecraft și apăsați pe „dressing” opțiune. Este prezent în colțul din dreapta jos.

Dressing în MCPE

2. Apoi, în dressing, faceți clic pe a treia opțiune în meniul din stânga. Este marcat cu a pictograma cuier verde.

varianta clasica in dressing

3. Aici, în secțiunea „proprietate”, atingeți butonul „Importați”..

Piele proprii în MCPE

4. În noua subsecțiune, atingeți „Alegeți o piele nouăbuton și selectați fișierul PNG pentru pielea dvs.

Alegeți o piele în MCPE

5. După ce ți-ai încărcat pielea, faceți clic pe opțiunea de modificare a caracterului pentru a o salva Este prima pictogramă din partea de sus a meniului din partea stângă.

salva pielea mcpe

Instalați skin-uri pe Minecraft Bedrock (PC, PS4/PS5 și Xbox)

Datorită mediului sincronizat, puteți folosi aceeași metodă pentru a obține skinul dvs. Minecraft pe toate platformele ediției Bedrock. Este aproape aceeași metodă ca în Minecraft Pocket Edition. Puteți chiar să utilizați următoarea metodă în Minecraft 1.19 beta.

1. Mai întâi, deschideți jocul și faceți clic pe butonul „dressing”. în colțul din dreapta jos al ecranului de start.

Dressing MC Bedrock

2. În dressing, faceți clic pe pictograma skin-urilor clasice. Este el pictograma cuier verde iar al treilea în meniu din partea stângă.

Pictograma Măști clasice la Bedrock

3. În secțiunea următoare, faceți clic pe butonul „import”. în secțiunea skin-uri „proprietate”.

Proprietate în roca de bază MC

4. În cele din urmă, faceți clic pe butonul „alegeți o piele”. și selectați fișierul PNG al pielii dvs.

Bedrock alege o piele nouă

5. Apoi, pentru a salva skinul nou importat, faceți clic pe prima pictogramă în meniul din stânga. Te va duce înapoi în dressing-ul principal în timp ce îți pui noua piele deoparte.

Salvați baza pielii

Skin-uri Minecraft: întrebări frecvente

Acum că știți cum să obțineți skinuri Minecraft în jocul dvs., iată răspunsuri la unele dintre întrebările și erorile comune cu care vă puteți confrunta.

Î. Cum se sincronizează skin-urile Minecraft pe ediția Bedrock?

Datorită lumii conective a Bedrock Edition, îți poți sincroniza pielea pe toate dispozitivele tale. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă debifați „permiteți numai skinuri de încredere” în setările profilului dvs. Sau puteți obține manual skin-urile pe fiecare dispozitiv folosind metodele menționate mai sus.

Opțiune de skin de încredere MCPE

Î. Pot folosi skinuri transparente în Minecraft?

Numai ediția Minecraft Bedrock acceptă skinuri transparente. Dacă le încărcați în ediția Java, părțile transparente ale pielii sunt înlocuite cu culoarea neagră.

Î. Am nevoie de fișiere de skin separate pentru fiecare ediție de Minecraft?

Același fișier PNG skin Minecraft poate fi folosit în orice ediție (Java sau Bedrock) și în orice versiune. Indiferent de model, versiune și platformă, skin-urile funcționează în același mod.

Î. Costă skin-urile minecraft?

Cu excepția cazului în care le cumpărați de pe piața oficială, toate skin-urile Minecraft disponibile online sunt gratuite. Cu toate acestea, puteți găsi unele aplicații de skin de la terțe părți plătite în Apple App Store și Google Play Store. Dar nu sugerăm să le folosim sau să cheltuim bani pentru ele.

Î. Cum îmi schimb pielea în Minecraft?

După aplicarea unui skin, îl puteți schimba folosind aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru a o aplica în joc. Daca cumperi o piele din piata, aceasta poate fi aplicata si aleasa si in dressing.

Obțineți cu ușurință skinuri Minecraft pentru Java și Bedrock

Cu asta, acum sunteți gata să descărcați și să utilizați orice skin Minecraft din joc. Procesul de instalare este mai ușor decât realizarea unei mese de crafting în Minecraft. Dar asigurați-vă că vă salvați pielea odată ce este instalată. Mulți începători fac greșeala de a ieși din meniu fără a salva pielea. Cu toate acestea, alegerea skinului perfect Minecraft nu este, de asemenea, o sarcină ușoară. Deci, puteți folosi lista noastră cu cele mai bune skin-uri Minecraft pentru a face alegerea perfectă pentru dvs. Acestea fiind spuse, este timpul să instalezi noi skinuri Minecraft în joc. Spune-ne despre pielea pe care o alegi în secțiunea de comentarii.

În concluzie, există o mulțime de skin-uri Minecraft disponibile online, care pot fi descărcate și utilizate gratuit, atât pentru jocul solo, cât și pentru cel în multiplayer. Există multiple surse de unde puteți obține aceste skin-uri, atât de pe site-uri comunitare, cât și de pe piața oficială. Metodele de instalare diferă în funcție de platforma pe care jucați, dar în general, acestea sunt simple și ușor de urmat. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la aplicațiile de skin-uri false și să evitați să descărcați astfel de aplicații.
Până data viitoare, să rămânem conectați și să explorăm împreună fascinantul univers al tehnologiei! #KeepTeching

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x