Obțineți un afișaj de apeluri video portal Facebook pentru sub 100 USD

Obțineți un afișaj de apeluri video portal Facebook pentru sub 100 USD
⌛ Reading Time: 2 minutes

Odată cu progresele tehnologice, am aflat că videoclipul poate fi o modalitate excelentă de a păstra legătura, de a lucra și de a învăța. Puteți face acest lucru pe computer, telefon sau tabletă, dar dacă doriți un dispozitiv dedicat care să vă ajute să faceți acest lucru, luați în considerare un Afișare apeluri video portal Facebook care vă va permite să efectuați apeluri video și multe altele.

Acest ecran tactil HD de 10 ″ se află într-un cadru alb sau negru care ar completa orice decor. Vă permite să efectuați cu ușurință apeluri video către prietenii și familia care își folosesc propriul portal, dar nu trebuie să fie. De asemenea, pot utiliza WhatsApp sau Facebook Messenger pe computerul sau dispozitivul mobil.

Camera inteligentă de pe afișajul de apelare video Portal Facebook se va deplasa și mări automat pentru a ține pasul cu mișcarea. Acest lucru vă permite să vă mișcați și să vorbiți în timp ce lucrați, învățați sau arătați un nou; rețetă în timp ce rămâneți întotdeauna în cadru.

Alexa este încorporat în portal, permițându-vă să-l utilizați pentru a verifica camera de securitate de la ușa din față a casei dvs., care este, de asemenea, sincronizată cu Alexa. De asemenea, va reda muzică, știri, vreme și orice alte acțiuni Alexa audio sau vizuale de care vă bucurați.

În plus, vă puteți afișa fotografiile pe Portal de pe Facebook, Instagram sau camera foto a smartphone-ului dvs. De asemenea, îl puteți folosi pentru a spune copiilor povești la culcare cu muzică, animație și efecte AR.

Scoateți 80 USD de pe afișajul de 10 ″ în spate sau alb și plătiți doar 99 USD. Obțineți, de asemenea, un Portal TV pentru același preț și un Portal Plus pentru 229,99 USD.

Afișare apeluri video portal Facebook

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.