Acquista un Bose Home Speaker 300 con Alexa integrato per meno di $ 200

Obțineți un difuzor Bose Home 300 cu Alexa încorporat pentru sub 200 USD

Difuzoarele Bose nu trebuie să fie scumpe, în ciuda faptului că sunt considerate echipamente audio premium. Puteți obține un Bose Home Speaker 300 cu Alexa încorporat pentru sub 200 USD. Dar totuși primiți tot ce vă așteptați cu numele Bose.

Asociați difuzorul cu telefonul sau alt dispozitiv pentru a reda muzica la alegere în mai multe moduri diferite: Bluetooth, Wi-Fi, Apple AirPlay 2 sau Spotify Connect. Descărcați aplicația Bose Music pentru o configurare simplă, cu solicitări detaliate care vă vor ajuta pe parcurs.

Ieșirea Bose Home Speaker 300 oferă un bas pe care îl puteți simți și un sunet de 360 ​​de grade, în ciuda faptului că este doar 6,3 “x 5,5” x 4 “. Utilizați Amazon Alexa sau Asistentul Google încorporat pentru a vă reda muzica fără mâini. Un sistem de microfon care respinge zgomotul va asculta din orice direcție vocea ta. Când nu utilizați vocea sau aplicația, puteți controla difuzorul cu șase presetări one-touch în partea de sus.

De asemenea, veți putea să efectuați sau să preluați apeluri cu mâinile libere și fără telefon Alexa către alte dispozitive inteligente Bose sau un Amazon Echo. Asociați alte difuzoare sau bare de sunet Bose Smart cu tehnologia Bose SimpleSync și creați o experiență multi-cameră.

Scoateți 60 $ de la un difuzor negru sau argintiu și plătiți doar 199,99 USD.

Bose Home Speaker 300 cu Alexa încorporat

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen  ⁄    =  4