Obțineți un difuzor inteligent Amazon Echo Dot de a 4-a generație pentru sub 30 USD

Ottieni uno Smart Speaker Amazon Echo Dot di quarta generazione per meno di $ 30
⏱️ 2 min read

Când căutați un difuzor Echo, există câteva opțiuni diferite. Difuzor inteligent Amazon Echo Dot a 4-a generație face o alegere excelentă dacă doriți să încercați un difuzor compatibil Alexa înainte de a intra pe un model mult mai scump. Este, de asemenea, o alegere potrivită dacă încercați să construiți o rețea de difuzoare în jurul casei. Este un moment minunat pentru oricare dintre soluții, deoarece puteți cumpăra una acum cu mai puțin de 30 USD.

Dot este cel mai popular difuzor inteligent din Amazon. Este suficient de compact pentru a se potrivi în spații mici din casă, birou și chiar camper, aproape oriunde doriți să auziți muzică cu voci clare și un bas echilibrat. Dacă le aveți în mai multe camere, puteți trimite anunțuri celorlalți difuzori, cum ar fi să anunțați familia că este timpul pentru cină.

Utilizați asistentul vocal Alexa pentru a reda o melodie, un artist sau un gen prin intermediul serviciilor muzicale la alegere: Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora și multe altele. Muzica este doar un lucru de ascultat. De asemenea, puteți asculta podcasturi radio, cărți audio și multe altele. Alexa poate seta o oră, răspunde la întrebări, se poate adăuga la o listă și poate crea evenimente și mementouri din calendar. De asemenea, utilizați Alexa pentru a vă controla dispozitivele inteligente de acasă, inclusiv luminile și termostatul.

Alexa Guard poate fi activat pe difuzorul inteligent Amazon Echo Dot 4th Gen pentru a vă trimite alerte mobile dacă detectează o alarmă de fum sau spargerea geamului în timp ce sunteți plecat. Obțineți și mai mult ajutor cu un abonament la Guard Plus, inclusiv o linie de asistență de urgență care poate fi apelată prin Alexa. Rețineți că există un buton pentru a opri microfonul pentru a vă proteja confidențialitatea.

Reduceți 20 USD din prețul difuzorului și plătiți doar 29,99 USD. Obțineți-l în culorile pe care le alegeți: cărbune, alb ghețar și albastru crepuscul.

Difuzor inteligent Echo Dot a 4-a generație

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast