Obțineți un difuzor portabil Bose SoundLink Color II pentru sub 100 USD

Obțineți un difuzor portabil Bose SoundLink Color II pentru sub 100 USD
⏱️ 2 min read

Bose este unul dintre cele mai mari nume din industria audio. Numele aduce imagini de calitate, precum și cheltuieli. Dar nu trebuie să fie prea costisitor pentru a obține această calitate. Puteți obține un Difuzor portabil Bose SoundLink Color II și obțineți tot ce v-ați aștepta de la Bose și ceea ce v-ați aștepta într-un difuzor wireless, dar veți cheltui mai puțin de 100 USD.

Așa cum v-ați aștepta de la Bose, difuzorul include tehnologia Bose pentru a oferi un sunet excelent printr-un difuzor atât de mic. Exteriorul din silicon moale facilitează preluarea și luarea cu dvs. – oriunde ați merge. O evaluare impermeabilă a IPX4 extinde lista locurilor în care puteți lua difuzorul.

Solicitările vocale de pe difuzorul portabil Bose SoundLink Colo. R II vă vor ajuta să le asociați pentru prima dată cu smartphone-ul. De asemenea, puteți face perechi rapide cu dispozitive HFC. Bateria litiu-ion vă va oferi până la opt ore complete de redare. Asociați-l cu alte difuzoare Bose Smart Home pentru a reda aceeași muzică în toată casa.

Un microfon încorporat oferă un difuzor pentru utilizare cu asistenți vocali precum Siri sau Google Now. De asemenea, puteți gestiona difuzorul cu aplicația Bose Connect, concepută pentru a facilita trecerea între dispozitive. Pur și simplu este nevoie doar de un drag and drop. De asemenea, puteți să vă personalizați setările în aplicație, astfel încât să vă concentrați pe muzică, podcasturi etc.

Reduceți 30 USD din prețul acestui difuzor în negru moale, alb polar, citron sau albastru acvatic pentru doar 99 USD.

Difuzor portabil Bose SoundLink Color II

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...