Obțineți un kit de pornire Smart Home pentru părinți pentru 165 USD

Obțineți un kit de pornire Smart Home pentru părinți pentru 165 USD

⌛ Reading Time: 2 minutes

După ce ați petrecut atât de mult timp acasă cu animalul dvs. de companie în timp ce lucrați de acasă, este dificil să vă gândiți să vă întoarceți să le lăsați acasă toată ziua. Ceva care vă poate ajuta să intrați în tranziție este Trusă de pornire Smart Home pentru părinți Include tot ce ai nevoie pentru a te ajuta să fii cu ochii pe tovarășul tău fidel în timp ce lucrezi. Kitul include difuzorul inteligent Echo Show 8 (a doua generație), camera de securitate Blink Mini, priza inteligentă Amazon și un bec inteligent Wyze.

Ecranul HD de 8 ″ de pe Echo 8 are sunet stereo și stă pe un suport reglabil. Când conectați Alexa cu apeluri video și mesaje, vă puteți conecta cu camera pentru a vă asigura că animalul dvs. este în regulă. De asemenea, puteți face anunțuri la Echo 8 pentru a vă liniști câinele dacă sosește o furtună. Amazon Echo Show 8 poate fi, de asemenea, utilizat pentru a controla dispozitivele dvs. inteligente de acasă, inclusiv cele care sunt livrate împreună cu acest kit.

Camera de securitate interioară HD 1080p Blink Mini din kitul de pornire are detecție de mișcare și sunet bidirecțional. Puteți surprinde fotografii și videoclipuri cu ceea ce se întâmplă în jurul casei dvs. și puteți primi alerte pe smartphone sau Echo 8. Imaginile sunt stocate în cloud cu un abonament Blink, care vă permite o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

De asemenea, inclus în setul de pornire Smart Home pentru părinți pentru animale de companie este inclus un conector inteligent Amazon și un bec Smart Wyze. Becul vă permite să selectați o culoare pentru a vă menține câinele calm. De asemenea, îl puteți întoarce atunci când se întunecă, astfel încât animalul dvs. să nu se simtă singur. Mufa funcționează cu Alexa, permițându-vă să opriți și să porniți aparatele și are multe utilizări pentru a vă bucura animalul de companie.

Reducerea de 40,96 USD din prețul acestui pachet și plătește doar 164,99 USD.

Trusă de pornire Smart Home pentru părinți

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.