Obțineți un smartphone Moto G Power 2021 pentru sub 200 USD

Obțineți un smartphone Moto G Power 2021 pentru sub 200 USD
⏱️ 2 min read

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a obține un smartphone grozav, nici măcar unul actual care este deblocat pentru majoritatea operatorilor mari din SUA. Un astfel de exemplu este 2021 Smartphone Moto G Power. Are o baterie de trei zile și o cameră de 48MP. Și este sub 200 de dolari!

Alegeți operatorul dorit. Operatorii compatibili includ AT&T, Sprint, T-Mobile și Verizon, deși cartela SIM nu este inclusă. Dacă alegeți Sprint, poate fi necesar să apelați operatorul pentru activare. Pentru a utiliza pe Verizon, trebuie mai întâi să furnizați un SIM prin Verizon Wireless. Bateria de 5000 mAh vă permite să transmiteți în flux video timp de 20 de ore, să navigați pe Web timp de 17 ore sau să piepteniți rețelele sociale timp de 19 ore.,

Designul smartphone-ului Moto G Power este hidrofug, scutindu-vă de vărsări și stropi. Ecranul viu de 6,6 ″ Max Vision HD vă permite să aduceți jocuri, emisiuni TV și filme la viață pe ecranul ultra-lat, cu un raport de aspect de 19: 9. Sistemul cu trei camere vă permite să faceți fotografii ale amintirilor în orice lumină și să faceți fotografii minunate de aproape.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 662 2020 este un upgrade de la modelul 2020. Oferă performanțe fără întârziere și vă permite să faceți mai multe lucruri în timp ce vă configurați cu memorie de 4 GB + 64 GB. Asigurați-vă telefonul cu My Ux. Vă permite să îl controlați cu gesturi, să vă personalizați setările de divertisment și să obțineți aspectul dorit.

Economisiți 50 USD pe acest smartphone Android și obțineți-l la doar 199,99 USD.

2021 Smartphone Moto G Power

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...