Obțineți un stilou Blooding Stylus pentru iPad pentru 25 USD

Obțineți un stilou Blooding Stylus pentru iPad pentru 25 USD

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă tocmai ați cumpărat un nou iPad Pro, este posibil să vă gândiți să cumpărați Apple Pencil, dar nu sunteți sigur dacă doriți să investiți banii. O sugestie este să începeți mic și să vedeți dacă doriți asistența unui stilou. Apoi, puteți fie să rămâneți cu un stylus la prețuri mai mici, fie să ajungeți la creionul Apple. Una excelentă pentru a începe este Blooding Stylus Pen pentru iPad. Îl puteți obține acum la 25 USD, dar are toate caracteristicile dorite.

Acest stylus prezintă respingerea palmei, permițându-vă să vă așezați mâna pe ecranul iPad-ului dvs. în timp ce desenați, scrieți etc. Nu este necesar să purtați o mănușă cu stylus. Designul magnetic se atașează la cele mai recente iPad Pro, reducând șansele de a se pierde.

Penita de 1,2 mm pe stiloul Blooding Stylus Pen pentru iPad este mai precisă și sensibilă. Nu întârzie, sări sau zgâria și este mai durabil și mai robust decât alte stilouri. Nu este necesară Bluetooth sau aplicație pentru a utiliza stylusul – trebuie doar să apăsați butonul pentru a porni.

Se încarcă prin USB-C, oferind 10 ore de utilizare continuă off doar 25 până la 30 de minute de încărcare. Acesta va intra în modul de repaus după un minut și se va opri automat după 20 de minute în modul de repaus pentru a economisi energie. Se livrează cu un cablu de încărcare USB-C și un vârf de stilou de rezervă.

Reduceți 14,50 USD din prețul acestui stylus care funcționează cu iPad (2018-20), iPad Air 3rd gen, iPad Mini 5th gen, iPad Pro 11 ″ (2018-2021) și iPad Pro 12.9 ″ (2018-2021) și plătiți doar 25,49 USD.

Blooding Stylus Pen pentru iPad

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.