Obțineți un televizor HD inteligent Insignia de 24 inchi la mai puțin de 100 USD

Obțineți un televizor HD inteligent Insignia de 24 inchi la mai puțin de 100 USD

⌛ Reading Time: 2 minutes

Chiar dacă de atunci ai început să te întorci la cinematograf pentru a vedea recentele filme de box office, nimic nu mai este decât să te relaxezi pe cel mai confortabil scaun de acasă și să te uiți la filmele tale preferate sau să te bucuri de cele mai recente serii TV cu episodice. Dacă așa ați dori să vă petreceți lunile de iarnă, verificați Televizor HD inteligent Insignia 24DF310NA21 de 24 inchi pe care le poți ridica cu sub 100 USD.

Ceea ce face acest televizor „inteligent” este că este livrat cu Alexa și o telecomandă vocală. Cereți-i lui Alexa prin telecomandă să caute televizorul și filmele preferate, să reda muzică, să vizioneze jocul, să lanseze aplicații și chiar să controleze celelalte dispozitive inteligente de acasă. Nu este mare lucru la configurare, în afară de conectarea acestuia și conectarea la Wi-Fi. După aceea, trebuie doar să te relaxezi și să începi să te bucuri de noul tău smart TV.

Cu peste 500.000 de episoade TV și filme transmise în flux, aveți acces la toate pe mii de canale, aplicații și abilități Alexa. În plus, puteți să vizionați în continuare știrile locale, vremea și alte preferințe, deoarece se integrează perfect cu televiziunea over-the-air, Sling TV, DirectTV Now și altele. Obțineți totul într-un singur loc.

Televizorul Smart HD Insignia de 24 inchi are o calitate a imaginii Full HD cu detalii realiste, contrast bogat și culori strălucitoare. Un procesor quad-core/GPU multi-core alimentează setul, oferindu-i viteză și performanță cu rezultate de căutare instantanee și o capacitate de răspuns fluidă. Wi-FI cu bandă dublă, trei intrări HDMI și alte opțiuni vă permit să vă conectați ușor. Personalizați-l prin redenumirea conexiunilor pentru a vă ajuta să vă amintiți și să ajustați setările pentru fiecare dintre dispozitivele conectate.

Luați 70 USD de pe acest televizor inteligent și obțineți-l pentru doar 99,99 USD. Dacă doriți să creșteți puțin, puteți obține televizorul de 39 inchi pentru doar 189,99 USD după ce ați luat o reducere de 60 USD.

Televizor HD inteligent Insignia 24DF310NA21 de 24 inchi

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.