ONLYOFFICE Workspace Cloud Review: collaborazione online sicura

ONLYOFFICE Workspace Cloud Review: colaborare online sigură

⌛ Reading Time: 8 minutes

Deși există o varietate de suite de productivitate bazate pe cloud disponibile, acestea nu sunt întotdeauna cele mai ușor de utilizat sau chiar cele mai sigure. De multe ori, toate aplicațiile funcționează independent și nu sunt toate accesibile de la un singur tablou de bord. ONLYOFFICE Workspace Cloud încearcă să schimbe toate acestea oferind o suită completă de birou online perfectă pentru colaborarea în echipă și chiar pentru persoanele care lucrează de acasă. Recent am avut plăcerea de a lua ONLYOFFICE Cloud Workspace pentru un test drive eu însumi pentru această recenzie.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către ONLYOFFICE. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

ONLYOFFICE Prezentare generală

Chiar dacă pare a fi mult de luat la început, caracteristicile sunt atât de intuitive încât poți să te scufunzi chiar dacă ai folosit vreodată Google Workspace sau Microsoft 365, lucrurile s-ar putea să pară cam asemănătoare. Cu toate acestea, mi s-a părut că ONLYOFFICE este mai rapid, mai intuitiv și mai ușor de utilizat în general.

În timp ce mă voi arunca mai departe în funcții și module, iată o scurtă prezentare generală a la ce să ne așteptăm de la această suită de colaborare și productivitate online:

 • Editori colaborativi de documente, inclusiv documente, foi de calcul și prezentări
 • Managementul și partajarea proiectelor
 • CRM
 • E-mail
 • Mesagerie
 • Instrumente comunitare (bloguri, evenimente, Wikis, forumuri etc.)
 • Calendar
 • Controale de securitate
 • Acces pe mai multe platforme (Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS)

Tot ce are nevoie o echipă pentru a funcționa bine împreună este totul inclus și accesibil dintr-un singur tablou de bord. Am fost sincer surprins de cât de ușor este să sari de la un lucru la altul și cât de bine se leagă toate.

Tabloul de bord final

Deși aș putea arăta numeroase lucruri care mi-au plăcut din plin la ONLYOFFICE Workspace Cloud, preferatul meu general este cu ușurință tabloul de bord. Cumva, totul este la un loc, dar nu este o mizerie aglomerată și complicată.

Când creați un cont, vă creați și propriul subdomeniu. Puteți invita alți utilizatori în domeniul respectiv, astfel încât toată lumea să lucreze în spațiul personal al organizației dvs. Veți folosi domeniul respectiv pentru a vă conecta. De exemplu, am creat crystalRoutech.rotest.onlyoffice.com pentru recenzia mea.

Când vă conectați pentru prima dată, vi se prezintă tabloul de bord principal. Acest lucru vă ajută să începeți în câteva secunde.

Tabloul de bord Onlyoffice Workspace Cloud Review

De asemenea, puteți utiliza „meniul Alegeți” pentru a trece rapid la diferite aplicații. După cum vă puteți da seama, totul se explică de la sine cu icoane mari.

Odată ce vă aflați într-un modul, cum ar fi Documente, toate opțiunile dvs. pentru acel modul sunt bine organizate lateral și puteți utiliza meniul pentru a trece la un alt modul în orice moment.

Modulul tabloului de bord Onlyoffice Workspace Cloud Review

Navigarea rămâne atât de simplă, indiferent de ceea ce faceți. Dacă doriți ceva ușor de învățat și de ridicat pentru echipa dvs., ONLYOFFICE este o alegere bună.

Crearea și utilizarea documentelor

În general, crearea, editarea și utilizarea documentelor sunt similare cu Google și Microsoft. Acest lucru vă oferă un aspect familiar. Cu toate acestea, documentele păreau să economisească mai repede. Apropo de salvare, sunt acceptate formatele Microsoft actuale, cum ar fi .docx și .xlxs. De asemenea, puteți salva în formatele PDF, OpenDocument și formate specifice tipului de document. De exemplu, puteți salva foi de calcul ca .csv și documente ca fișiere .rft.

Documente de revizuire Onlyoffice Workspace Cloud Salvare

Lucrând cu clienții, mulți dintre ei preferă să salvez, să partajez și să trimit documente folosind formatele Microsoft mai vechi, cum ar fi .doc și .xls. Mi-ar plăcea să văd aceste formate acceptate aici, dar aceasta este o plângere minoră. Dar, este frumos să vezi că ONLYOFFICE face o treabă mult mai bună în ceea ce privește compatibilitatea decât Google, care nu convertește aproape la fel de bine în formatele Microsoft cum ar trebui.

Puteți crea documente, foi de calcul și prezentări. Tot ceea ce creați este listat în modulul Documente pentru acces ușor. În plus, fiecare interfață este bine amenajată pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra creației, nu să căutați lucruri.

Documente de revizuire a cloud-ului Onlyoffice Workspace Cloud

Mi-au plăcut și meniurile cu acces rapid din foi de calcul.

Foi de calcul Onlyoffice Workspace Cloud Review
Funcții ale foii de calcul ale revizuirii Cloud pentru spațiul de lucru Onlyoffice

Dacă ați folosit vreodată PowerPoint, prezentările vor fi ușor de utilizat.

Prezentarea revizuirii Onlyoffice Workspace Cloud

Cea mai bună parte este că toate acestea permit colaborarea și editarea în timp real. Nu este nevoie să împărtășești înainte și înapoi.

Explorarea modulelor

În timp ce Documentele sunt incredibil de utile și bogate în caracteristici, acesta este doar începutul ONLYOFFICE Workspace Cloud. Echipele au nevoie, de asemenea, de instrumente de comunicare, un calendar și multe altele.

Proiectele funcționează bine pentru a lega lucrurile împreună. Puteți seta sarcini, atașa documente, seta repere și chiar să graficați progresul. Puteți atribui utilizatorilor proiecte pentru a le permite să vadă rapid ce trebuie să facă și ce a fost deja realizat.

Proiectele Onlyoffice Workspace Cloud Review

Datorită șabloanelor de proiect, puteți începe și mai repede. Mi-a plăcut personal adăugarea funcției de urmărire a timpului, de raportare și chiar a graficelor Gannt. Acest lucru duce managementul proiectului de la bază la mult mai eficient și mai eficient.

Calendarul oferă o abordare codificată în culori pentru gestionarea sarcinilor și a sarcinilor. Vedeți când sarcinile sunt datorate pe baza diferitelor proiecte. Veți vedea chiar detalii pentru clienți dacă trebuie să le contactați, evenimente viitoare, zile de naștere și multe altele.

Calendarul de revizuire Onlyoffice Workspace Cloud

Comunicarea nu ar putea fi mai ușoară prin e-mail, mesagerie și un set de instrumente comunitare încorporate. Modulul de e-mail este simplu, dar vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă gestiona căsuța de e-mail.

Adresă de e-mail Onlyoffice Workspace Cloud

Am fost plăcut surprins de toate caracteristicile modulului CRM încorporat. Puteți adăuga noi contacte manual, prin intermediul formularelor, foilor de calcul etc. În plus, puteți urmări vânzările, obține mementouri pentru contacte și tot ce aveți nevoie pentru a vă urmări clienții.

Onlyoffice Workspace Cloud Review Crm

Cu Talk, puteți iniția cu ușurință o conversație utilizând un client de chat bazat pe web. Toate contactele din grupul dvs. sunt adăugate automat.

Modulul Comunitate se simte ca un forum de mesaje al companiei și încurajează mai multă colaborare și socializare. Adăugați bloguri, forumuri, anunțuri, evenimente și cam orice aveți nevoie.

Comunitatea Onlyoffice Workspace Cloud Review

Este o suită de colaborare completă pentru echipe de toate dimensiunile. Este greu să ceri cu adevărat mai mult.

Setări și securitate

Bineînțeles, nimic din toate acestea nu este util dacă puteți personaliza setările și păstra comunicațiile și documentele în siguranță. Toate setările de care aveți nevoie sunt într-un singur loc, ceea ce face gestionarea surprinzător de ușoară.

Setări de revizuire a Onlyoffice Workspace Cloud

Câteva lucruri pe care le puteți face includ:

 • Personalizați-vă portalul cu marca dvs. și alegeți modulele pe care doriți să le utilizați
 • Setați niveluri de acces de securitate, domenii de încredere, 2FA, cerințe de parolă, piste de audit și istoric de conectare
 • Migrați portalul către un server mai apropiat
 • Setați copii de rezervă (opțiuni automate și manuale)
 • Configurați integrări, inclusiv aplicații terțe, cum ar fi social media și DocuSign

Securitatea și confidențialitatea sunt o prioritate pentru ONLYOFFICE. În timp ce puteți utiliza opțiunea cloud, este disponibilă o opțiune auto-găzduită pentru un control maxim asupra fișierelor și comunicațiilor dvs. Puteți utiliza AES-256-CBC + HMAC-SHA256, AES-256-CBC, JWT, HTTPS și documentați cererile de permisiune pentru un portal mai sigur.

Varietate de planuri

ONLYOFFICE Workspace Cloud oferă trei planuri cloud pentru a vă satisface cel mai bine nevoile:

 • Startup – Gratuit pentru până la cinci utilizatori, deși unele funcții sunt limitate, cum ar fi doar 2 GB de stocare pe portal
 • Afacere – Începe de la 5 USD / utilizator / lună, include majoritatea funcțiilor și 100 GB stocare per utilizator
 • VIP – Începe de la 8 USD / utilizator / lună, include toate funcțiile și 250 GB stocare per utilizator

Dacă sunteți o organizație non-profit sau o școală, puteți obține un birou cloud gratuit completând acest formular pe site.

De asemenea, puteți încerca gratuit planul de afaceri timp de 30 de zile. Este un mod minunat de a vedea dacă este potrivit pentru afacerea dvs. înainte de a vă angaja.

Gânduri finale

ONLYOFFICE Workspace Cloud oferă instrumentele de productivitate de care ar avea nevoie o afacere pe o singură platformă. Totul este ușor de accesat printr-o navigare simplă și un tablou de bord cuprinzător și neted. Prețurile sunt mai mici decât Google Workspace și Microsoft 365 și mult mai puțin complicate. Cu toate caracteristicile și opțiunile de securitate, este un competitor puternic pentru ambele.

Onlyoffice Workspace Cloud Review final

În timp ce mi-ar plăcea să văd formatele de fișiere Office mai vechi acceptate, ONLYOFFICE este compatibil pe scară largă și oferă o interfață familiară pentru rate de adopție mai rapide. În plus, colaborarea în timp real între module menține o echipă care comunică și lucrează bine împreună, chiar și de la distanță.

Există, de asemenea, avantajul de a folosi cloud-ul sau de a-l găzdui singur. Spațiul de lucru ONLYOFFICE include toate aceleași caracteristici în ambele versiuni. Puteți verifica singur ONLYOFFICE Workspace Cloud înregistrându-vă pentru o încercare gratuită astăzi.

Legate de:

 • OnlyOffice: Office Suite Alternative funcționează cu toate sistemele de operare
 • Cum să obțineți Microsoft Office ieftin
 • LibreOffice vs. WPS Office: ce suită Office ar trebui să utilizați pe Linux

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.