Opt alternative la aplicația de e-mail pentru cutia poștală pe iOS

Opt alternative la aplicația de e-mail pentru cutia poștală pe iOS
⏱️ 5 min read

E-mailul este una dintre revoluțiile din viața umană care a schimbat modul în care comunicăm unii cu alții. Combinat cu tehnologia mobilă, e-mailul ar putea fi instrumentul de comunicare modern. Chiar dacă au sosit alte noi revoluții de comunicare, e-mailul joacă în continuare un rol imens în mediul digital actual.

Dar lucrurile ar putea să nu fie întotdeauna atât de luminoase și însorite în satul aplicației de e-mail. Tocmai am pierdut Mailbox, unul dintre clienții de e-mail populari pentru iOS, Mac și Android. Dropbox, compania care a achiziționat aplicația, a decis să închidă proiectul. Dacă sunteți unul dintre utilizatorii fideli ai aplicației care adoră inovațiile pe care le-a adus în lumea e-mailurilor mobile, va trebui să găsiți un înlocuitor demn. Iată câteva alternative de cutii poștale pentru iOS pe care le puteți încerca.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Apple Mail

Aplicația de e-mail Apple este clientul de e-mail implicit care a fost introdus în iOS. Nu oferă la fel de multe clopote și fluiere ca alți clienți de e-mail mobil, dar este o aplicație bună și își face treaba. Acceptă mai multe conturi de e-mail, oferă mai multe gesturi de glisare și se integrează bine cu alte funcții iOS. Dacă nu căutați funcții strălucitoare și nu doriți să vă deranjați să instalați clienți de e-mail suplimentari, Mail este un client de încredere care acoperă nevoile de e-mail ale majorității utilizatorilor.

Gmail

Utilizatorii Gmail de la Google sunt atât de masivi încât numele devine aproape identic cu e-mailul în sine. Și dacă utilizați Gmail pentru e-mailul personal, utilizarea aplicației Gmail vă va face să vă simțiți ca acasă. Funcțiile și interfața aplicației sunt identice cu versiunea web. Acceptă mai multe conturi, dar nu unificat. Inca. De asemenea, puteți dezactiva firele care nu sunt importante.

Cutie poștală -mte- 01a - Gmail

Inbox

Inbox este un alt client de e-mail mobil de la Google. În timp ce Gmail încearcă să păstreze familiaritatea, Inbox seamănă mai mult cu aplicația experimentală. Google dorește să vadă clienții de e-mail din perspective diferite și îi încearcă prin Inbox. Unele dintre funcțiile de „regândire” sunt adăugarea de memento-uri în partea de sus a căsuței de e-mail, ascunderea e-mailurilor până la ora specificată prin amânarea acestora și gruparea e-mailurilor pe categorii precum achiziții, finanțe, actualizări și rețele sociale.

Căsuță poștală -mte- 01b - Căsuță intrare

Microsoft Outlook

Cu mult înainte de Gmail, existau deja mulți furnizori de servicii de e-mail, dar nu mulți clienți de e-mail buni. Outlook este unul dintre elementele aberante. Este un client de e-mail robust, plus calendar și manager de sarcini. La câțiva ani de la începerea inițială, Microsoft a achiziționat Acompli, o populară aplicație de e-mail iOS și a combinat-o cu Outlook mobil. Integra multe dintre caracteristicile excelente ale Acompli, cum ar fi gesturile de glisare pentru ștergere / citire / necitire, diferite secțiuni pentru e-mailuri importante (Focused) și altele, precum și integrarea perfectă cu calendare online și servicii de stocare în cloud terță parte.

Mailbox -mte- 02 - Outlook

Scânteie

Spre deosebire de mulți alți clienți de e-mail, Spark este construit având în vedere utilizatorii de telefonie mobilă. Dezvoltatorul nu încearcă să creeze un client de e-mail desktop în dimensiune mobilă. Spark vă clasifică e-mailurile în carduri precum New, Notifications, Newsletters, Pins și Amânat. Vă treceți prin e-mailuri prin extinderea și restrângerea cardurilor. De asemenea, puteți utiliza căsuța de e-mail tradițională, unde totul este listat cronologic. Puteți adăuga, elimina și personaliza cardurile pentru a se potrivi fluxului dvs. de lucru. Spark se integrează, de asemenea, bine cu serviciile de stocare cloud terță parte.

Mailbox -mte- 03 - Spark

CloudMagic

Pentru cei care preferă o interfață curată și neterminată, ar trebui să încercați CloudMagic. În afară de designul minimalist, este, de asemenea, ușor asupra resurselor sistemului. Aplicația este disponibilă pentru iOS, Android și Mac și acceptă mai multe conturi. Similar cu mulți alți clienți de e-mail de top din listă, CloudMagic se integrează, de asemenea, bine cu serviciile cloud terțe, astfel încât utilizatorii să poată adăuga atașamente din aceste servicii și să facă backup pentru e-mail și atașamente.

Mailbox -mte- 04 - CloudMagic

Boxer Lite

În afară de faptul că este rapid și se integrează bine cu Agenda și Agenda Apple, Boxer Lite acceptă stocări în cloud, se integrează cu Evernote, are o interfață configurabilă, vă spune disponibilitatea în funcție de calendarul dvs., integrează profilurile sociale ale contactelor dvs. și multe altele. Dar cele mai preferate caracteristici ale utilizatorului sunt răspunsurile preconfigurate pentru un răspuns rapid și posibilitatea de a bloca aplicația cu o parolă.

În timp ce Boxer acceptă mai multe conturi de e-mail, versiunea gratuită simplă vă permite să adăugați un singur cont. Pentru a adăuga mai multe conturi, trebuie să faceți upgrade la versiunea cu plată.

Mailbox -mte- 05- Boxer Lite

Mailburn

Dacă cutia poștală este plină de tone și tone de e-mailuri din diferite liste de corespondență, atunci poate doriți să încercați Mailburn. Caracteristica sa principală este capacitatea de a vă dezabona rapid de la listele de discuții. Aplicația grupează e-mailurile în file în funcție de categoriile lor. Listele de corespondență intră sub fila Reader. Pentru a vă dezabona de la o listă de discuții, deschideți fila Reader, alegeți-o pe cea pe care doriți să o aruncați, apoi glisați spre stânga.

Acest client de e-mail poate, de asemenea, să acorde prioritate e-mailurilor importante și să le afișeze într-o interfață de tip chat, similară aplicațiilor SMS sau Instant Messaging. Există, de asemenea, urmărirea e-mailurilor care vă vor notifica când ați fost deschis e-mailul. În prezent, Mailburn funcționează numai cu conturi Gmail.

Mailbox -mte- 07 - Mailburn

Cum vă gestionați e-mailurile pe iPhone? Care sunt aplicațiile tale preferate? Vă rugăm să partajați folosind comentariile de mai jos.

Credit de imagine: Hernán Piñera

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x