Organizați-vă desktopul Mac cu grupuri de desktopuri - Review și Giveaway

Organizați-vă desktopul Mac cu grupuri de desktopuri Review

⌛ Reading Time: 4 minutes

 

Una dintre cele mai obositoare sarcini de făcut pe un computer este să-l mențineți organizat. Indiferent dacă descărcați o piesă muzicală nouă sau un atașament de e-mail, probabil că le veți plasa în desktop pentru acces ușor. De-a lungul timpului, Desktop-ul devine aglomerat și veți descoperi că nu veți putea găsi fișierele dorite atât de repede acum, deoarece desktopul dvs. este acum copleșit de fișiere, foldere și pictograme. Dacă sunteți utilizator Mac, pot exista o serie de instrumente care vă pot ajuta să vă mențineți desktopul organizat. Unul dintre acestea este Grupurile desktop.

Deci ce Grupuri desktop aplicația pentru Mac vă permite să grupați fișiere conexe pentru a vă facilita găsirea ulterioară. De exemplu, dacă aveți unele fișiere de proiect care sunt relevante unul pentru celălalt, pur și simplu puneți-le într-un grup și le veți putea găsi cu ușurință atunci când aveți nevoie de ele, fără să vă uitați ici și colo pe un desktop mare și aglomerat. Este foarte ușor să începeți cu aplicația și nu este nevoie de timp pentru a începe să creați grupuri de fișiere. Iată cum:

Instalarea și configurarea aplicației

Pentru a începe, pur și simplu accesați site-ul lor web, descărcați aplicația într-o arhivă zip, faceți dublu clic pe arhivă și veți avea aplicația reală chiar acolo. Alternativ, îl puteți descărca de pe Magazin de aplicații Mac. Vine cu o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, după care trebuie să plătiți pentru versiunea completă a aplicației la 9,99 USD.

Pentru a face aplicația disponibilă în Launchpad, pur și simplu trageți-o și plasați-o în folderul “Aplicații” și ar trebui să fie disponibilă instantaneu pentru a o putea folosi în Launchpad.

Când lansați aplicația pentru prima dată, aceasta vă va spune că este o încercare de șapte zile, după care va trebui să cumpărați versiunea completă a aplicației. Faceți clic pe “Încercați” și veți trece mai departe.

desktopgroups-try

Va exista o configurare inițială pentru ca aplicația să funcționeze. Faceți clic pe “Următorul” pe primul ecran și veți trece la secțiunea de configurare.

desktopgroups-welcome

Aici, trebuie să faceți clic pe butonul “Conectare” care vă va conecta folderul Acasă cu aplicația. După ce ați terminat, faceți clic pe “Următorul”.

desktopgroups-connect

Pe ecranul care urmează, faceți clic pe “Selectare folder” și alegeți folderul în care doriți să fie salvate detaliile grupului. După ce ați terminat, faceți clic pe “Terminat” și ați terminat configurarea aplicației.

desktopgroups-details

Crearea unui grup nou

Așadar, sunteți gata să instalați și să configurați aplicația. Să vedem cum puteți crea un grup nou pentru fișierele dvs.

Pe desktopul dvs. va exista o zonă de grup. Apasa pe el. Apoi, faceți clic pe “Grup” urmat de “Grup nou”. Vă va permite să adăugați un grup nou.

desktopgroups-new

O nouă zonă de grup va fi afișată pe ecran. Faceți clic pe titlul grupului și introduceți un titlu. Apoi, glisați și fixați fișierele relevante pe care doriți să le adăugați la acest grup în zona grupului.

desktopgroups-mygroup

Noul dvs. grup a fost creat cu succes și ar trebui să vă puteți vedea fișierele chiar acolo.

Aplicația vă permite să aveți titluri de grup personalizate, astfel încât să știți pentru ce fișiere este grupul respectiv. Și se integrează cu funcția Quick Look a Mac pentru a vă permite să vizualizați rapid fișierele. Dacă doriți să adăugați un număr de fișiere la un grup, puteți redimensiona grupul astfel încât să se potrivească toate fișierele.

Concluzie

Cel mai bun mod de a vă păstra desktopul este să fiți disciplinat și să vă curățați desktopul în mod regulat. Cel mai bine, nu cultivați obiceiul de a plasa nimic pe desktop. Dacă orice altceva eșuează, atunci această aplicație Desktop Groups va fi utilă pentru dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.