PaperPlane: un lansator de tip iPad pentru Windows

PaperPlane: un lansator de tip iPad pentru Windows
⏱️ 4 min read

PaperPlane încearcă să readucă funcționalitatea ecranului de pornire Windows 8, dar cu mai multă clasă, personalizabilitate și bomboane pentru ochi. PaperPlane este o aplicație gratuită care acționează ca un lansator inteligent pentru sistemul dvs. Windows și vă permite să accesați toate aplicațiile, folderele, adresele URL ale site-urilor web utilizate frecvent, direct de pe desktop utilizând un lansator de tip iPad. Dacă sunteți în căutarea unui lansator inteligent care să imite lansatorul iPad și funcționalitatea Mac OS X Launchpad, atunci PaperPlane ar putea fi pentru dvs. Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici ale sale.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Caracteristici PaperPlane

  1. Vă permite să accesați toate aplicațiile, fișierele și jocurile utilizate frecvent direct de pe desktop.
  2. Vă permite să organizați toate aplicațiile, comenzile rapide, jocurile în dosare de grupuri.
  3. Vă permite să vă organizați toate aplicațiile și grupurile în mai multe desktopuri.
  4. O bară de căutare utilă pentru a găsi rapid fișierele, folderele și aplicațiile din lansator.
  5. Metode multiple de activare: faceți dublu clic pe desktop, tastă rapidă de la tastatură, tastă rapidă a mouse-ului și colțul ferestrei fierbinți.
  6. Un instrument excelent pentru sistemele Windows cu funcționalitate a ecranului tactil.

Instalare și utilizare

Instalarea și utilizarea PaperPlane sunt simple și simple. Pentru a începe, accesați site-ul oficial și descărcați aplicația. Odată descărcat, instalați-l ca orice alt software Windows.

După instalarea software-ului, lansați-l utilizând comanda rapidă de pe desktop sau căutându-l în meniul Start. După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, aplicația va completa automat lansatorul cu programele utilizate frecvent.

paperplane-home-screen

Dacă doriți să adăugați un program, un fișier sau un joc la lansator, pur și simplu faceți clic dreapta pe lansator, selectați opțiunea „Adăugați” și apoi „Mod fereastră”.

paperplane-select-window-mode

Acțiunea de mai sus va deschide lansatorul în modul Window, care vă permite să trageți și să fixați orice aplicație, folder sau comandă rapidă în lansator. De exemplu, vreau să adaug unul din folderele mele frecvent utilizate la lansator, așa că pur și simplu trag folderul în lansator.

paperplane-drag-item

De îndată ce glisați și fixați elementul, acesta va fi adăugat în lansator.

paperplane-item-added

Pentru a elimina un element, faceți clic dreapta pe element și apoi selectați opțiunea „Ștergeți”.

paperplane-delete-item

Unul dintre cele mai bune lucruri despre PaperPlane este bara de căutare, care poate fi utilizată pentru a căuta rapid orice element de pe lansator. Această caracteristică seamănă cu LaunchPad pe Mac OS X și este rapidă și precisă.

Mai mult, aplicația vă permite, de asemenea, să grupați elementele într-un folder. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să glisați și să fixați un element pe altul și va crea automat un grup. Puteți numi Grupul orice doriți.

paperplane-group-name

De asemenea, puteți personaliza pictograma Grup făcând clic dreapta și selectând opțiunea „Setări folder”.

pictograma-grup-hârtie

Dacă doriți să vă organizați toate aplicațiile, jocurile și folderele în desktop-uri separate, atunci puteți face și asta. Tot ce trebuie să faceți este să trageți un element pe marginea stângă a ecranului, iar PaperPlane va crea automat o nouă pagină.

paperplane-new-dekstop

PaperPlane poate arăta simplu, dar are un număr mare de opțiuni de personalizare care pot fi folosite pentru a modifica aspectul, activarea și comportamentul general al aplicației. Pentru a accesa panoul de setări PaperPlane, faceți clic dreapta și apoi selectați opțiunea „Setări”.

setări pentru planul de hârtie

Concluzie

PaperPlane este o aplicație bună care facilitează accesul la toate aplicațiile și la alte comenzi rapide, plasându-le în față și în centru. Deoarece din ce în ce mai multe computere Windows sunt compatibile cu atingerea, o aplicație de acest gen are un sens perfect pe aceste dispozitive. Acestea fiind spuse, încercați aplicația și vedeți dacă se potrivește nevoilor dvs. La urma urmei, este gratuit, ușor și are o mulțime de opțiuni de personalizare.

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea PaperPlane.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x