Pentru a ascunde sau a nu ascunde (pictogramele desktopului)

Pentru a ascunde sau a nu ascunde (pictogramele desktopului)
⏱️ 4 min read

Există două tipuri de utilizatori de computere. Un grup, căruia îi place accesul rapid la programe prin comenzi rapide de pe desktop, dar se confruntă cu un desktop aglomerat, și un grup căruia îi place un desktop curat, dar sacrifică ușurința accesului rapid la programe de pe desktop. Utilizatorii trebuie să se sacrifice pe un lucru sau altul în timp ce își folosesc computerul.

Dacă sunteți și blocați în această captură, atunci s-ar putea să avem o soluție pentru dvs. AutoHideDesktopIcons este un instrument exclusiv pentru Windows, care vă va permite să ascundeți automat pictogramele desktopului după un timp de inactivitate specificat. Așadar, puteți avea toate pictogramele desktop preferate pe desktop și puteți obține în continuare o vizualizare curată a fundalului atunci când este necesar. Să vedem cum utilitarul AutoHideDesktopIcons poate păstra un echilibru între un desktop dezordonat și un desktop curat.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Noțiuni introductive despre AutoHideDesktopIcons

Instrumentul vine ca un software portabil, iar fișierul comprimat pe care trebuie să îl descărcați este de numai 27 KB (48 KB când este extras). Poti descărcați AutoHideDesktopIcons de pe site-ul softwareOK și despachetați fișierul comprimat în folderul de alegeri. Dosarul este format dintr-un singur fișier .exe; doar deschideți-l și instrumentul se va lansa.

Cu setările implicite, acest instrument vă va ascunde pictogramele desktop după cinci secunde de inactivitate pe desktop (activitatea de pe Windows și aplicații nu sunt numărate). Și când trebuie să vedeți pictogramele, apăsați oricare dintre butoanele mouse-ului, inclusiv dreapta, stânga și mijloc. Pictogramele vor apărea imediat fără întârziere.

Ascunde-Desktop-Icoane-Setări implicite

Notă: AutoHideDesktopIcons va ascunde icoanele doar din vederea ta; nu le va elimina de pe desktop. Dacă întâmpinați probleme de performanță din cauza prea multor pictograme și foldere de pe desktop, nu recurgeți la acest instrument în speranța de a vă accelera computerul.

Puteți vedea capturile de ecran „Înainte” și „După” mai jos:

Ascunde-Desktop-Icoane-Înainte

Hide-Desktop-Icons-After

Configurarea AutoHideDesktopIcons

AutoHideDesktopIcons are o interfață foarte simplă, cu toate opțiunile de configurare prezentate în fața dvs., deci nu ar trebui să aveți nicio problemă la configurarea acestuia. Puteți să-l configurați pentru a dezactiva oricare dintre comenzile rapide pentru a afișa pictogramele, astfel încât să nu ajungeți să dezvăluiți pictogramele neintenționat. De exemplu, am dezactivat comanda rapidă cu clic dreapta, deci nu va dezvălui pictogramele desktopului când folosesc meniul contextual (meniul clic dreapta) pentru a schimba fundalurile desktopului și a reîmprospăta desktopul în speranța că îmi accelerez computerul. (Da, știu că nu accelerează, dar ce pot face ?? Este un obicei din copilărie.)

Hide-Desktop-Icons-show-method

De asemenea, puteți face clic pe butonul „Mai multe opțiuni” pentru a accesa mai multe moduri de afișare și ascundere a pictogramelor. Aici puteți activa opțiunile pentru a ascunde pictogramele cu butonul din mijloc al mouse-ului, perfecte pentru situațiile în care trebuie să ascundeți imediat pictogramele în loc să așteptați să dispară. În plus, puteți utiliza, de asemenea, o comandă rapidă de la tastatură pentru a afișa pictograme sau doar pentru a afișa pictograme imediat ce mutați cursorul mouse-ului.

Hide-Desktop-Icons-more-options

Dacă vă deplasați la secțiunea „Preferințe” din stânga, puteți permite instrumentului să înceapă întotdeauna cu Windows și să rămână în tava de sistem. În acest fel, programul nu vă va împiedica niciodată și își va continua treaba din tava de sistem fără intervenția dvs. manuală.

Ascunde-Desktop-Icoane-preferințe

Mai mult, este, de asemenea, capabil să ascundă bara de activități (nu butonul din meniul Start) împreună cu pictogramele desktop; puteți găsi această opțiune în Preferințe. Instrumentul este disponibil în douăzeci și opt de limbi diferite și ocupă foarte puține resurse în timp ce lucrează din tava de sistem (mai puțin de 600 KB de memorie).

Ascunde-Desktop-Icoane-ascunde-bara de activități

Bacsis: Pentru mulți utilizatori, va fi puțin confuz să părăsiți complet AutoHideDesktopIcons. Dacă apăsați butonul „Închidere” (X), instrumentul se mută în tava de sistem și nu există nicio modalitate de a ieși din instrument din tava de sistem (clic dreapta nu funcționează). Există un mic buton de evacuare (Esc) în colțul din stânga jos al interfeței principale; faceți clic pe el pentru a părăsi complet programul.

Ascunde-Icoane-Desktop-Ieșire

Concluzie

AutoHideDesktopIcons este un mic instrument care rezolvă una dintre cele mai mari probleme ale utilizatorilor de computere. Dacă doriți un desktop curat sau pur și simplu doriți să priviți din când în când acel frumos fundal de desktop, atunci AutoHideDesktopIcons este perfect pentru dvs. În opinia mea, capacitatea de a ascunde automat anumite pictograme de pe desktop ar fi fost foarte apreciată. Spuneți-ne în comentarii cum puteți utiliza acest instrument la îndemână.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x