Philip Hue versus Syska: Compararea a două dintre cele mai bune becuri inteligente

Philip Hue versus Syska: Compararea a două dintre cele mai bune becuri inteligente
⌛ Reading Time: 4 minutes

Becurile inteligente sunt o caracteristică excelentă pentru orice casă inteligentă. Este posibil ca oamenii să considere ciudat conceptul de becuri inteligente, dar beneficiile sunt de fapt foarte utile. Capacitățile lor de schimbare a culorilor înseamnă că puteți ajusta fiecare lumină din casa dvs. pe tonul potrivit. Capacitatea de a comuta luminile printr-o aplicație pare leneșă la început – de ce să nu te ridici și să apeși singur comutatorul? Odată ce sunteți departe de casă și puteți opri luminile pe care le-ați lăsat sau aprindeți luminile pentru a preveni spargătorii, vă dați seama că este mai mult decât o caracteristică frivolă.

Două dintre cele mai bune becuri inteligente sunt Philip Hue și Syska. Ambele împărtășesc o mulțime de caracteristici comune, deci, oricare dintre acestea le veți primi, veți primi un bec inteligent stelar care bifează toate elementele de bază. Micile nuanțe dintre fiecare, totuși, vor decide care este cea mai bună pentru dvs. Deci, unde diferă fiecare bec și care este cea mai bună alegere pentru casa ta?

Philips Hue

Philips Hue este o alegere excelentă dacă doriți funcționalitate superioară. Hue are șaisprezece milioane de nuanțe de culoare, care rivalizează cu pretenția lui Syska de trei milioane de nuanțe. De asemenea, include „rețete de culoare” care adaptează nuanțele becului dvs. la presetări specifice. Puteți avea becul din dormitor să lumineze cu o culoare puternică a soarelui pentru a vă ajuta să vă treziți sau să aveți o umbră moale, când este timpul să vă relaxați.

Hue are o mare personalizare a culorilor, care vă permite să vă programați casa ideală. Utilizând aplicația de pe telefon, puteți introduce o fotografie, iar nuanța va schimba automat peisajul coloristic pentru a se potrivi culorilor dominante din imagine. Dacă vă place o anumită temă de culoare, o puteți salva și stoca pentru o utilizare ulterioară.

În timp ce becurile Syska pot răspunde la muzică și bătăi de inimă, Hue face un pas mai departe. Puteți utiliza aplicații de la terți pentru a vă îmbunătăți muzica, filmele și jocurile cu o iluminare care se schimbă în funcție de ceea ce se întâmplă.

Philips Hue vine la un preț ridicat, dar fiecare bănuț merită. Philips Hue este o soluție fiabilă de bec inteligent care nu vă va lăsa frustrat sau în întuneric. Dacă nu vă este frică să plătiți suplimentar pentru a vă asigura că casa dvs. este echipată corespunzător, nu vă feriți de Hue.

Syska

Unul dintre principalele apeluri ale Becuri Syska este punctul său de preț. Spre deosebire de Phillip Hue, care poate costa 100 USD pentru un kit de pornire, becurile Syska sunt vândute la aproximativ 25 USD pentru un bec. Acest lucru le face alegerea perfectă pentru cineva care dorește becuri inteligente care să fie prietenoase cu bugetul.

Philips Syska Led

O parte din motivul pentru care Syska vine la un preț ieftin se datorează faptului că funcționează pe un router de 2,4 GHz. Philips Hue necesită un pod pentru a vă conecta, dar dacă aveți o rețea Wi-Fi configurată în casa dvs., aveți deja tot ce aveți nevoie pentru un bec Syska! Pur și simplu conectați-le și conectați-vă prin intermediul aplicației pentru a utiliza becurile.

Pe care îl primești?

Ambele becuri Philips Hue și Syska au multe caracteristici. Ambele au culori personalizabile, au alarme care vă trezesc folosind singură lumina, pot fi comutate cu o aplicație, sunt compatibile cu Google Home și Amazon Alexa și se încadrează în prize de lumină cu baionetă. Întrebarea principală este bugetul dvs.

Decizia Philips Syska

Dacă nu sunteți atât de dornici să stropiți becurile inteligente, încercați Syska. Acestea nu necesită poduri suplimentare și scormonează puțin asupra caracteristicilor pentru a reduce costurile. Dacă doriți tot ce este mai bun în ceea ce privește caracteristicile și fiabilitatea și sunteți dispuși să plătiți pentru asta, Hue este alegerea mai bună.

Inteligent despre becuri

În timp ce Syska și Hue au caracteristici foarte similare, ele sunt destinate publicului diferit. Acum, că știți care dintre ele vi se potrivește cel mai bine, vă puteți echipa casa cu lumini inteligente în propriile condiții.

Care crezi că ți s-ar potrivi cel mai bine? Spuneți-ne mai jos.

Credit de imagine: Philips Hue Set Unboxing

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.