Poate Stylusul să elimine complet nevoia unui mouse?

Poate Stylusul să elimine complet nevoia unui mouse?
⏱️ 3 min read

Toată lumea cu o anumită vârstă își poate aminti cum era viața înainte de șoarece. Când te-ai așezat la computer, toată munca ta a fost făcută cu apăsări de taste. Dar mouse-ul a adăugat mult în ceea ce privește productivitatea.

Dar asta s-a întâmplat cu zeci de ani în urmă, iar acum un alt instrument bate la ușă și amenință existența mouse-ului și aceasta pare a fi chiar intenția Microsoft. Poate stiloul să elimine complet nevoia unui mouse?

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Planurile Microsoft

Microsoft a preluat un brevet nou săptămâna trecută pentru o actualizare a Surface Pen. Va avea un clip de retenție sensibil la atingere în formă de U și va fi diferit de majoritatea celorlalte stilouri. Scopul este ca acesta să înlocuiască roata de derulare care se găsește pe mouse, astfel încât să o puteți folosi pentru a derula pagini și a mări și micșora. Rularea degetului de-a lungul acelui clip de reținere vă va permite să efectuați aceste funcții.

„Prin furnizarea unui clip de reținere sensibil la atingere pe stylus, stylus-ul este capabil să ofere derulare, zoom și / sau alte funcții de calcul într-un mod similar cu o roată de derulare a unui dispozitiv de mouse”, citește brevetul. „Ca atare, un utilizator poate renunța la utilizarea unui dispozitiv de mouse în favoarea stylusului atunci când interacționează cu un computer.

Curentul Surface Pen se conectează la dispozitive care rulează Windows 10 prin Bluetooth 4.0 și folosește o baterie AAAA. Acest nou brevet include o radieră de coadă și două butoane cu butoi. Acestea vor emula butoanele cu clic stânga și dreapta ale mouse-ului.

Ar putea înlocui mouse-ul?

Adevărata întrebare este dacă acest nou stylus ar putea înlocui în cele din urmă mouse-ul. Este clar că asta este conceput să facă, dar va face asta doar pentru unii oameni sau va elimina în cele din urmă nevoia de mouse?

news-stylus-replace-mouse-mouse

Clema de reținere se află spre capătul de ștergere al stiloului de suprafață propus. Pentru a utiliza funcția de derulare, este afișată în interpretarea artistului așezată lângă dispozitiv, nefiind ținută în mâna utilizatorului. O singură mână este afișată pe stylus, utilizând clema de fixare, deci s-ar părea că ar trebui să fie așezată.

Acesta pare să fie cel mai mare dezavantaj al acestui stilou propus. Ceea ce face un stylus un stylus este că îl puteți ține în mână așa cum ați face un stilou. Dacă trebuie să-l așezați, se pare că la fel de bine utilizați un mouse.

Sigur, este plăcut să poți elimina un instrument, cum ar fi mouse-ul și ca stiloul de suprafață propus să facă treaba atât pentru un stylus, cât și pentru un mouse, dar imaginile nu îl fac să pară foarte convenabil.

Gândurile voastre

Ce părere aveți despre acest stilou propus? Crezi că ți-ar putea înlocui mouse-ul? Credeți că este în pericol de a revoluționa modul în care folosim perifericele, deoarece ar putea elimina toți șoarecii de pe piață? Vi se pare o idee interesantă care mai are nevoie de câteva modificări pentru a fi implementate pe deplin? Sau credeți că Microsoft merge într-o direcție greșită cu aceasta? Spuneți-ne părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Sinchen.Lin via Wikimedia și Wikimedia. Alte imagini sunt de domeniu public.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x