Pochita din Chainsaw Man – origine, forme și abilități: tot ce trebuie să știi

Chainsaw Man Who is Pochita All You Need to Know
⏱️ 15 min read

Pochita este un personaj fictional din manga-ul Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto. El este un demon cunoscut și sub numele de Devil Chainsaw, un demon asasin care posedă un corp nemaivăzut al pumnalului în gura lui Denji. Originea lui Pochita este încă neclară, dar se sugerează că a fost creat de Dumnezeu sau de Satan.

Pochita pare să fie unul dintre demonii de top ai lumii și are o mulțime de puteri / abilități impresionante. El poate tăia orice ființă în bucăți instantaneu cu lanțul de ferăstrău atașat de corpul lui. Chiar și demonii sunt terifiacți de el și îl respectă.

Cu toate acestea, Pochita a dezvoltat o legătură de prietenie cu Denji, un băiat care își vinde sănătatea pentru a-și salva tatăl de la o datorie. După ce Denji a murit încercând să salveze-o, el este transferat în trupul lui Pochita prin intermediul inimii sale. Acum împreună, cei doi trebuie să se confrunte cu demonii celor mai răi din lume și să lupte împotriva Forțelor Demonice Speciale.

În concluzie, Pochita este un personaj cheie în seria Chainsaw Man, cu o origine misterioasă și puteri foarte puternice. Legătura dintre el și Denji este o parte importantă a poveștii și ne așteptăm la multe aventuri captivante din partea lor în viitorul manga.

Fie că este în lumea anime-ului sau a manga, Chainsaw Man face știri în toate domeniile și din toate motivele corecte. Acest titlu prezintă unul dintre cele mai puternice și mai unice personaje la care fanii anime-ului au fost martori de mult timp. Sunt haioase, fermecătoare și extrem de periculoase. Dar nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără Pochita. Acum, dacă nu știi cine este Pochita în Chainsaw Man, acesta este singurul articol de care ai nevoie pentru a afla despre acest personaj drăguț, dar amenințător. Am acoperit povestea originii lui Pochita, puterile și chiar punctele slabe în acest ghid detaliat. Sunt multe de dezvăluit, așa că haideți!

Cine este Pochita în Chainsaw Man? (Explicat)

avertizare spoiler: Ghidul nostru conține spoilere despre personaje, abilitățile lor și intriga arcului de siguranță publică Chainsaw Man. vezi omul cu drujba animat sau citește mai întâi manga, macar până la capitolul 104, pentru a nu strica povestea.

Cine este Pochita în Chainsaw Man?

Pochita este diavolul cu lanţul în manga și anime Chainsaw Man. După cum am explicat în explicatorul nostru demon, demon și hibrid pentru Chainsaw Man, Pochita este un demon care este manifestare a fricii de drujbe. După cum a fost dezvăluit în capitolul 87 al manga, Pochita a fost într-o luptă cu grupul de demoni Four Horsemen înainte de a ajunge într-o situație aproape de moarte.

În starea ei slăbită, Pochita a căpătat un aspect drăguț asemănător unui câine și l-a întâlnit pe Denji (plumb). Prietenia lor a înflorit mai târziu când Denji a lucrat ca vânător de demoni pentru a plăti datoriile tatălui său față de yakuza. Atunci legătura lor crește până la o stare atât de puternică încât Pochita se oferă să ia inima lui Denji. și îi salvează viața, creând în cele din urmă Chainsaw Man. În schimbul puterii, în baza unui contract malefic, Denji și-a împărtășit visele cu Pochita.

Pochita este viu sau mort?

În primul episod al anime-ului Chainsaw Man, se pare că Pochita se sacrifică pentru a-i salva viața lui Denji. Dar fii sigur că acest demon drăguț și periculos este încă în viață și activ. S-a schimbat doar statutul și acum acționează ca inima lui Denji. Acest lucru este confirmat atunci când Pochita îi contactează fără să știe pe Denji și Power spre sfârșitul arcului de siguranță publică din manga CSM.

Pochita (Fierastrau) Forme

Acum că știți cine este Pochita în Chainsaw Man, este timpul să treceți peste diferitele forme ale acestui demon care există în universul CSM. Acestea includ:

 • forma diavolului
 • slăbit/forma aproape de moarte
 • Formă hibridă Man/Fierăstrău cu lanț

Original forma diavolului

Pochita's Devil Form - Chainsaw Man: Cine este Pochita?
Devil Chainsaw | Imagine prin amabilitatea: Manga Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – Capitolul 83 (Shonen Jump)

Forma diavolului este forma originală și cea mai puternică a lui Pochita. Este singurul mod în care poate elimina practic orice demon din existență. Mai multe despre asta mai târziu. În ceea ce privește aspectul, această formă diavolească îl înfățișează pe Pochita ca un om cu patru brațe. Și apoi primești un drujba pentru capul luiîmpreună cu patru drujbe care se extind din toate brațele lui.

Și pentru a completa aspectul sinistru, forma diabolică a Pochitei are propriile intestine înfășurate în jurul gâtului. Există, de asemenea, coarne ascuțite pe partea de sus a capului lui Chainsaw și armuri de piatră care îi acoperă cea mai mare parte a pielii.

Dacă contractul dintre Pochita și Denji este rupt, în orice circumstanță, Pochita câștigă controlul deplin asupra corpului lui Denji și se transformă în adevărata sa formă de demon. El este mult mai puternic decât forma hibridă a lui Chainsaw Man (descrisă mai jos), dar îngreunează și latura umană a personajului.

slăbit/ forma aproape de moarte

Formă drăguță slăbită a lui Pochita - Chainsaw Man: Cine este Pochita?

În cea mai slabă stare, Pochita se transformă într-un mic și creatură drăguță asemănătoare unui câine care ne este prezentat în episoadele de deschidere ale anime-ului Chainsaw Man. În această stare, Pochita nu este suficient de puternic pentru a lupta singur. Dar acționează ca o armă de încredere pe care îl vedem pe Denji mânuind și folosind ca un ferăstrău cu lanț pentru a-și câștiga existența de demonii mici.

Formă hibridă/ Chainsaw Man

Formă hibridă de om cu lanț
Cadrul anime Chainsaw Man | Cu amabilitatea imaginii: MAPPA

În anime, forma actuală a lui Pochita este inima lui Denji (vezi cum arată aici). Pentru a-l salva pe Denji de la moarte, Pochita a fuzionat cu inima lui Denji, rezultând în crearea hibridului Chainsaw Man. Chiar și în această stare, Pochita arată destul de asemănător cu forma ei drăguță, dar slăbită. Dar nu mai are drujba pe cap. În schimb, este înlocuit de un cordon care atârnă de pieptul lui Genji. Ori de câte ori acest cordon este tras, Denji vede drujbe ieșind din cap și din brațe, câștigând puterea demonului cu lanț și devenind Chainsaw Man.

Pochita Man Chainsaw: Puteri

Fiecare demon are unele abilități comune pe care le împărtășește cu restul clanului de demoni din lumea CSM. Dincolo de asta, fiecare demon are un set de abilități speciale care rezonează cu tipul de frică pe care îl întruchipează. Am inclus ambele seturi de puteri în secțiuni individuale aici:

abilități comune diavolului

Abilitățile comune pe care le au Pochita și majoritatea demonilor includ:

 • Cicatrizare: Oricum, Pochita poate bea sânge pentru a se vindeca rapid. Dar în starea plină de demon, el poate chiar să apară fără cerința de sânge. Această abilitate este văzută pentru prima dată în segmentul de deschidere al lui Chainsaw Man, unde Pochita se sărbătorește cu sângele lui Denji pentru a se vindeca.
 • Durabilitate: În forma sa diabolică, hibridă, Chainsaw Man poate face față exploziilor, luptei directe și chiar căldurii extreme cu puține sau deloc daune. Durabilitatea lui Pochita este testată pe deplin în capitolul 89, când Makima folosește o varietate de atacuri împotriva unui Chainsaw Man slăbit, dar el încă supraviețuiește.
 • Putere: În comparație cu un om sau un demon, Pochita are o forță fizică extremă, permițându-i să facă daune masive inamicilor. Acest lucru este atestat de War Devil în capitolul 104 al manga, când afirmă că Pochita a putut să-i înfrunte pe cei Patru Călăreți și chiar a putut să consume părți din ei.
 • Viteză: Majoritatea inamicilor nu pot ține pasul cu viteza lui Pochita. El poate accelera și tăia inamicii înainte ca aceștia să aibă șansa de a reacționa. Același lucru poate fi observat în capitolul 87, unde Pochita îi ucide pe acoliții lui Makima imediat ce intră în contact cu el.

Abilitati speciale

Puterile exclusive ale Chainsaw devil sau Pochita sunt următoarele:

 • Drujba: Fiind întruchiparea fricii de drujbă, Pochita își poate transforma capul, brațele și picioarele în drujbe. Ele pot fi apoi folosite pentru a dezmembra inamicii în cel mai scurt timp. Această abilitate este de obicei afișată în toate luptele CSM.
 • Regenerare: Ducând vindecarea la următorul nivel, Pochita poate regenera cu ușurință părți ale corpului și chiar un corp temporar independent, dacă este necesar. Această putere este împinsă la limitele sale în capitolul 95 când Pochita creează un al doilea organism independent a păcăli pe Makima.
 • Lanţuri: Pochita poate desprinde lanțurile care fac parte din drujba ei și le poate folosi și ca armă. El folosește aceste lanțuri pentru a înfășura corpurile adversarilor săi de mai multe ori. Dar, în situația potrivită, el agăță lanțurile de clădiri pentru o mișcare mai rapidă, aproape asemănătoare Omul Păianjen, așa cum a afirmat Beam în capitolul 95.
Chainsaw Man folosind lanțuri în capitolul 95
Imaginea prin curtoazie: Manga Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – Capitolul 95 (Shonen Jump)
 • Diavol Ştergere: În general, demonii sunt trimiși în Iad când mor pe Pământ și invers. Dar, dacă demonul Chainsaw consumă un demon, acesta încetează să mai existe. Această putere funcționează doar în forma deplină diavolească a lui Pochita, dar este suficient de puternică pentru a face inamicul să dispară, nu numai fizic, ci chiar și din memoria oamenilor. Manga nu a explicat încă de ce Pochita are această abilitate puternică și cum funcționează. Un exemplu grozav de ștergere este văzut în capitolul 84 când Kishibe nu și-a putut aminti SIDA sau Războaiele Mondiale, iar Makima îi spune că asta se datorează faptului că demonii corespunzători au fost consumați de Pochita.
 • Îndepărtarea parțială a diavolului: După cum sa dezvăluit în al doilea arc Chainsaw Man, dacă Pochita consumă doar o parte dintr-un demon, atunci acel demon și conceptul său sunt slăbite. Dar consumarea unei părți nu înlătură complet acel demon din existență. Un exemplu viu este diavolul războiului, ale cărui părți ale corpului au fost consumate de Pochita. Prin urmare, toată lumea din lume își amintește conceptul de război, dar de atunci nu a avut loc niciun război real pe Pământ.

Chainsaw Man: Slăbiciunea lui Pochita

Ca orice alt demon din universul Chainsaw Man, Pochita câștigă putere din numărul de oameni care se tem de ea și pierde puterea din cauza lipsei de frică. Acest lucru se extinde și la frica de drujbe în rândul oamenilor, în general. Asta înseamnă că dacă oamenii nu se mai tem de drujbe, existența acestui demon ar fi în pericol.

Ca să nu uit, Pochita are o colț moale pentru Denji. Deci, dacă un inamic dorește să-i facă rău lui Pochita, țintirea părții umane a lui Denji ar fi un plan de încredere. În afară de aceste elemente, aproape că nu există slăbiciuni cunoscute ale lui Pochita deocamdată. Dar ne putem aștepta ca următoarele capitole din Chainsaw Man să-și testeze abilitățile și să-i dezvăluie mai multe slăbiciuni.

De ce toți demonii vor inima omului cu drujba?

După cum probabil ați ghicit, Pochita este singurul diavol care are puterea de a înlătura un alt diavol din existență. Toți ceilalți demoni nu pot decât să-i omoare pe alții și să-i facă să se miște între dimensiuni – iad și pământ. Cu toate acestea, Pochita poate consuma un demon și poate șterge complet existența acestuia folosind Devil Erasure. Odată ce un demon a fost eliminat, nu mai există semne de existență pentru acel demon. Nimeni nici măcar nu-și amintește că un astfel de demon sau frica din care provine a existat vreodată.

O astfel de putere este cu adevărat un schimbător de joc atât pentru diavol, cât și pentru lumea umană. Deci, din acest motiv, unii demoni vor să captureze inima lui Chainsaw Man, și astfel, Pochita în formă hibridă, pentru a controla această putere. Alții vor pur și simplu să-l omoare pe Chainsaw Man sau pe Pochita pentru a scăpa de o astfel de putere imensă. Cu toate acestea, din moment ce numai Pochita poate șterge demonii din existență, uciderea lui nu ar fi atât de simplă pe cât pare.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă Chainsaw Man „Pochita”?

drujba makita

În japoneză, termenul „pochi” este folosit pentru a se referi la lucruri mici. Este, de asemenea, un nume comun pentru câini în Japonia. Între timp, „ita” este folosit mai frecvent pentru a se referi la lucruri care „au fost acolo”. Cu toate acestea, unii fani din comunitate bănuiesc că numele ar putea fi derivat de la marca populară de drujbe Makita. Pochita are chiar și un aspect similar cu drujba portocalie a mărcii respective (foto sus).

Cum a cunoscut-o Denji pe Pochita?

Denji l-a întâlnit pe Pochita la mormântul tatălui său. În acel moment, Pochita a fost rănit și Denji i-a oferit sângele lui pentru a-l ajuta pe diavol să se vindece.

Ce este Pochita diavolul?

Pochita este demonul cu drujba care primeste putere din frica de drujba.

Ce se întâmplă cu Pochita?

Pentru a-l salva pe Denji de la moarte și pentru a-și îndeplini visele, Pochita își sacrifică trupul și devine inima lui Denji. În timp ce face acest lucru, el împărtășește, de asemenea, toate puterile sale demonului cu ferăstrăul cu lanț cu Denji.

Pochita în Chainsaw Man: Tot ce trebuie să știi

Acum, ești familiarizat cu unul dintre cele mai importante personaje din manga și anime Chainsaw Man. Dar acesta nu este sfârșitul poveștii lui Pochita. De fapt, se poate argumenta că nici măcar nu a atins primul nivel. Așadar, asigurați-vă că marcați această pagină pentru a asista la evoluția demonului de ferăstrău, Pochita, pe măsură ce povestea progresează. Și să nu uităm că Pochita este doar unul dintre multele personaje fascinante și unice din această franciză Chainsaw Man, care are mai multe referințe la filme și anime în secvența sa de deschidere. Deci, ce alt personaj vrei să explorăm în continuare? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Pochita este un personaj important în anime-ul și manga-ul Chainsaw Man, și este diavolul cu lanțul care este manifestarea fricii de drujbe. Prietenia lui cu Denji a dus la crearea lui Chainsaw Man, unul dintre cele mai puternice și unice personaje din anime. Pochita are diferite forme, inclusiv forma diavolului, forma hibridă Chainsaw Man și forma sa slăbită. Are și un set de puteri unice, inclusiv abilitatea de a se regenera rapid, de a folosi drujba și lanțurile ca arme și de a șterge demonii. Chiar dacă pare că s-a sacrificat în primul episod al anime-ului pentru a-l salva pe Denji, se pare că Pochita este încă în viață și activ.
“La finalul acestei postări, vă invit să rămâneți conectați la lumea tehnologiei prin a vă înregistra la newsletter-ul nostru și a ne urmări pe rețelele sociale. Până data viitoare, să aveți parte de o zi plină de inovații și descoperiri care să vă încânte mintea și să vă stimuleze creativitatea!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x